Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?
-
al gülüm ver gülüm
-
aldıracağın hat dinlenir haberin olsun :-) avea 3g çok iyi değil onu da bil isterim :-)
-
Castaway bunu yazdı
Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone
Vodafone'un 49 tl lik bir tarifesi var. 750 dk her yöne veriyor + taahhüt verince 750+ daha veriyor yani 1500. Lakin çoğu kişinin bilmediği bu ana 750 dk ile dünya üzerindeki BÜTÜN Vodafoneleri arabilmeniz. Ben bunu hatun ispanyadayken kullanmıştım. Bu en alt paketti diğer paketlerde dk sınırı daha yüksektir mutlaka. Bir araştır hocam!
-
Castaway bunu yazdı
Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone
turktelekomun wirofon araştır
-
Yeni anlasma yapilmis bizede bugun tanitildi.
Gecicem bende yakin zamanda, bildigin sudan ucuz tarife yani.
-
avea pişmanlıktır.
-
polis tanıdık var ama sırf avea olduğu için almam.
hiçbir yerde çekmiyor.
daima turkcell!
-
DestinatioN bunu yazdı
al gülüm ver gülüm
Yok bu tarife 1 senedir konuşuluyordu. Zaten Aycell zamanından beri polis-asker ve diğer kamu kurumlarına uygun tarife hazırlıyorlar.
-
ben avea kullanıyorum
heryön 500 dk
heryöne 5000sms
1 gb internet
23 tl
faturasız
-
vodafone her yöne 500 Dk, Her yöne 1000 Sms,1 Gb internet = 19.00 TL (faturasız) bundan ucuzunu bulamadım...