Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?
-
MbK bunu yazdı
avea 3g yavaş her yerde de hat çekmiyo haberiniz olsun.aktif avea kullanıcısıyım fakirlikten hep :-)
bu arada alacağınız hatlar da her zaman dinlenir haberiniz olsun :-)
sevgiliyle fantazi yapayım demeyin sonra :-))
yani öyle bi yazmışsınki sanki Turkcell ve Vodafone dinlemiyor hatları.Ayrıca her hat dinlenmez.Büyük bir makama sahip olmanız falan gerekiyor.Yoksa kimse sizin arkadaşlarınızla çevirdiğiniz geyiğe meraklı değil.Avea ucuz etin yahnisi hesabı.Ucuz ama çekmiyor.
mkyb tarafından 08/Kas/13 18:13 tarihinde düzenlenmiştir -
benım arkdasım bu tarıfede kendısı bızzaat sahıdım nasıl aldıgını da sorma :D
-
ben bütün kamu hatları için söyledim onu.
burda dinlemenin şartlarını falan da anlatırdım da özel bilgiye girer :-)
velhasıl kelam avea her yerde çekmiyo amk :-)
-
Arkadaslar Bu Hatta Gecmeye Calısırken Dikkat Edin ;
JiggSaw tarafından 08/Kas/13 19:16 tarihinde düzenlenmiştir
Size Polis Arkadasınızın , Amcanızın , Dayınızın , Teyzenizin , Komsunuzun sadece REFERANS olması yetmıyor...
Benım bir cevık kuvvette görevlı abım vardı sag olsun REFERANS oldu ve onun tarıfesıne gectım fakat şu önemlı detayı atlamayın , size REFERANS olan polis tanıdıgınızın er yöne 1000 DK , Grup içi 5400 DK , Her yöne 1000 SMS ve 4 GB Cepten internet alırsınız ...
Ama baska tarıfelerdeyse direkt ona gecersınız ve SIKILIRSINIZ :) Bilginize , Bunu iyi arastırın !!! -
Arkadaslar Bu Hatta Gecmeye Calısırken Dikkat Edin ;
// //
Size Polis Arkadasınızın , Amcanızın , Dayınızın , Teyzenizin , Komsunuzun sadece REFERANS olması yetmıyor...
Benım bir cevık kuvvette görevlı abım vardı sag olsun REFERANS oldu ve onun tarıfesıne gectım fakat şu önemlı detayı atlamayın , size REFERANS olan polis tanıdıgınızın er yöne 1000 DK , Grup içi 5400 DK , Her yöne 1000 SMS ve 4 GB Cepten internet alırsınız ...
Ama baska tarıfelerdeyse direkt ona gecersınız ve SIKILIRSINIZ :) Bilginize , Bunu iyi arastırın !!!
-
avea heryerde cekmıyorkı dıyenler en son ne zmana kullandınız avea ? fıstık gıbı cekıyor bence
-
MeTiN_7 bunu yazdı
avea heryerde cekmıyorkı dıyenler en son ne zmana kullandınız avea ? fıstık gıbı cekıyor bence
gel iş yerinde oturduğum telefona bak diyicem de olmayacak :-)
avea 3g her yerde başarılı değil malesef.açık alanda bütün hatlar aktif zaten.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.
4gb İnternet
1000 dk
1000 sms
Kurum içi 5400 Dk
27 TL ... Acilen bi polis tanıdık bulmam gerekiyor.
Haksız bir tarife olduğunu biliyorum, ve tüm polislere bunu veriyorlar. Nasıl bir rant sağlıyorlar onuda bilmiyorum. Ama düzel yok işte hocam ve haklısın, torpil ile alırsan çok iyi olur.