folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?

Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

avea 3g yavaş her yerde de hat çekmiyo haberiniz olsun.aktif avea kullanıcısıyım fakirlikten hep :-)

bu arada alacağınız hatlar da her zaman dinlenir haberiniz olsun :-)

sevgiliyle fantazi yapayım demeyin sonra :-))

yani öyle bi yazmışsınki sanki Turkcell ve Vodafone dinlemiyor hatları.Ayrıca her hat dinlenmez.Büyük bir makama sahip olmanız falan gerekiyor.Yoksa kimse sizin arkadaşlarınızla çevirdiğiniz geyiğe meraklı değil.Avea ucuz etin yahnisi hesabı.Ucuz ama çekmiyor.

mkyb tarafından 08/Kas/13 18:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

benım arkdasım bu tarıfede kendısı bızzaat sahıdım nasıl aldıgını da sorma :D

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ben bütün kamu hatları için söyledim onu.

burda dinlemenin şartlarını falan da anlatırdım da özel bilgiye girer :-)

velhasıl kelam avea her yerde çekmiyo amk :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaslar Bu Hatta Gecmeye Calısırken Dikkat Edin ;

Size Polis Arkadasınızın , Amcanızın , Dayınızın , Teyzenizin , Komsunuzun sadece REFERANS olması yetmıyor...

Benım bir cevık kuvvette görevlı abım vardı sag olsun REFERANS oldu ve onun tarıfesıne gectım fakat şu önemlı detayı atlamayın , size REFERANS olan polis tanıdıgınızın er yöne 1000 DK , Grup içi 5400 DK , Her yöne 1000 SMS ve 4 GB Cepten internet alırsınız ...

Ama baska tarıfelerdeyse direkt ona gecersınız ve SIKILIRSINIZ :) Bilginize , Bunu iyi arastırın !!!

JiggSaw tarafından 08/Kas/13 19:16 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaslar Bu Hatta Gecmeye Calısırken Dikkat Edin ;

Size Polis Arkadasınızın , Amcanızın , Dayınızın , Teyzenizin , Komsunuzun sadece REFERANS olması yetmıyor...

Benım bir cevık kuvvette görevlı abım vardı sag olsun REFERANS oldu ve onun tarıfesıne gectım fakat şu önemlı detayı atlamayın , size REFERANS olan polis tanıdıgınızın er yöne 1000 DK , Grup içi 5400 DK , Her yöne 1000 SMS ve 4 GB Cepten internet alırsınız ...

Ama baska tarıfelerdeyse direkt ona gecersınız ve SIKILIRSINIZ :) Bilginize , Bunu iyi arastırın !!!

// //

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

avea heryerde cekmıyorkı dıyenler en son ne zmana kullandınız avea ? fıstık gıbı cekıyor bence

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

avea heryerde cekmıyorkı dıyenler en son ne zmana kullandınız avea ? fıstık gıbı cekıyor bence

gel iş yerinde oturduğum telefona bak diyicem de olmayacak :-)

avea 3g her yerde başarılı değil malesef.açık alanda bütün hatlar aktif zaten.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.

4gb İnternet

1000 dk

1000 sms

Kurum içi 5400 Dk

27 TL ... Acilen bi polis tanıdık bulmam gerekiyor.

Haksız bir tarife olduğunu biliyorum, ve tüm polislere bunu veriyorlar. Nasıl bir rant sağlıyorlar onuda bilmiyorum. Ama düzel yok işte hocam ve haklısın, torpil ile alırsan çok iyi olur.

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
Toplam Hit: 14379 Toplam Mesaj: 59