Axxen ( Sunny) Hd Ready Televizyonda Kanal Aramasini Bilen Var Mi?
-
carrefulsa dan almaz olaydik denilen bir televizyon aldik.
uydulu denmis. canak anteni taktik bagladik tv yi actik
bulamiyoruz hicbirsey. ayarlar kanal ara diyoruz ariyor basa donuyor
youtubedaki video ekrani bizimkiyle uyusmuyor.
bilen var mi ?
-
Uydu araması yapın uydu ekleyin netten güncel frekansları bularak ekleyin sonra kanal araması yapın.
Tüm tvlerde aynıdır kurulum isim farklı olur yeri farklı olur.
Turksat 4a frekans bilgileri aşağıdaki gibi ekle sonra kanal araması yap çıkacaktır.
12380 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılmalıdır.
LNAU tarafından 28/Eyl/22 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
oyle birseler yok

-
Ufaklık TV'yi İndirince İdareten Şunu Almıştım.. Gayet Memnun Kalmıştık.. Seninki Farklı Galiba..
-
elyos2600 bunu yazdı
Ufaklık TV'yi İndirince İdareten Şunu Almıştım.. Gayet Memnun Kalmıştık.. Seninki Farklı Galiba..
aynisi heralde

ayni marka tv olanla konustuk
milimlik canak ayari lazim dedi ceviriyoruz da milimlik nasil yapalim
cihaz varmis heralde ama adam ayarlama icin 200 tl istedi .
yok mu kolay yolu?
biriside aldiginin lnb uyumlu olmasi lazim dediler.
bunu nasil anlariz
-
Aynısı Aga.. Ama Ben Öyle İnce Ayar Falan Yapmadım Merkezi Sistem Var Binada Zaten..
-
elyos2600 bunu yazdı
Aynısı Aga.. Ama Ben Öyle İnce Ayar Falan Yapmadım Merkezi Sistem Var Binada Zaten..
nasil fise taktigin gibi calisti mi yani
-
Valla Aga Bir Tek Kanalları Sıraya Koyduk Başka Bşy Yapmadım.. Tek Sorunum Tv İle Netflix 1080p Değil 480p Açmasıydı L1 Lisans Olmadığından..
-
Kumandanın Sol Üst'te Kaynak Seçiyorsun Ya Orada Kablo Uydu Anten Gibi Seçenekler Var Onu Tekrar Kontrol Etsene Bir.. Yanlış Anlama Seçenekleri Değerlendirmek İçin Diyorum.. + Ayarlar Kanal Kurulumu Kısmında Seçili Değerlere Tekrar Bak.. Foto Atarım Birazdan Ben Sana..
-
Uydu seçimi 1 ve 2 nin yerlerini bi değiştir, arkadaşın dediği gibi kaynak seçimini kontrol et, kanal araması başlat sekmesine gir değer isterse üstteki arkadaşın verdiği değerleri gir..
-
Hiç gostermesede bir sürü kanalı gösterir kaynak seçiminden uydu varsa onu seç mutlaka gösterir gösteriyorsa çanakla alakalı olabilir