Axxen ( Sunny) Hd Ready Televizyonda Kanal Aramasini Bilen Var Mi?
-
futurist bunu yazdı

Ablacığım çanak işi öyle herkesin çevirdiği yöne çevirdim olayı değil milimetrik ayar gereklidir siz bir uyducu çağırın böyle cozemezsiniz
-
sunny nin alt markası elton tv aldık kayınvalideye sunny bu işi biliyor tv kanal kurulumu kanal geçiş hızı kullanım rahatlığı basitliği samsung dan lg den diğer tüm markalardan daha iyi.
sat finder olmadan uyducu bile düzgün kurulum yapamaz kimin fikriydi gidelim marketten çanak lnb kablo alalım kafamıza göre kuralım çalışır merak ediyorum en iyi ihtimal ile trt kanalları çeker diğerleri çekmez
belki senin lnb sinyal vermiyor nerden bileceksin çağır bir uyducu tv yi rahat bırak
-
Komşuların çanaklarında boş lnb yuvası varsa tak kabloyu ordan yapıştır gitsin.
-
Aldım çanağı çevirdim uyduya dedikten sonra anladım ki boşuna uğraşıyorsunuz. Çanak ince ayar gerektirir hatta birkaç cm ile sinyali kaybedersin. O şekilde olmaz uydu ayarı yapan birilerini çağırın. Diğer katlardan kablo çekmeye kalkıp da adamların çanaklarını oynatırsan onlar da sinyal gider bu sefer duble çanak yaptırırsın.
-
cevap veren butun saygi deger arkadaslara tesekkur ederim
hepsini tek tek denedik . olmadi.
son uyducu cagirdik . canaga cihaz takip 3 parmak kadar cevirdi ve hepsi geldi. biz tabi giderken 100 tlmizi aldi.
-
futurist bunu yazdı
cevap veren butun saygi deger arkadaslara tesekkur ederim
hepsini tek tek denedik . olmadi.
son uyducu cagirdik . canaga cihaz takip 3 parmak kadar cevirdi ve hepsi geldi. biz tabi giderken 100 tlmizi aldi.
az almış burda 250 tl adım attı parası
-
iyide canak takmadi . sadece parmagi ile 3-4 santim saga cevirdi.
ben 100 tl istemeye utanirdim.
birde bensiz yapamazsiniz falan diye hava atti.
gerci dogru dedi yapamadik :))
ama olsun. 50-70 yeterdi bence.
futurist tarafından 01/Eki/22 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kullandığı sinyal yakalama cihazı 4 -5bin lira 100lira gayet makul hatta bedava.. şimdi istanbulda servis 500tl kontak açıyor
-
futurist bunu yazdı
100 tlye bakkala giremezsin, geldim diyen teknikçi 300 den ağzını açıyor ankara'da şükür et para vermemişsin.
-
futurist bunu yazdı
20 yıl + 3 santim gibi düşün :)