folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Axxen ( Sunny) Hd Ready Televizyonda Kanal Aramasini Bilen Var Mi?

Axxen ( Sunny) Hd Ready Televizyonda Kanal Aramasini Bilen Var Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

iyide canak takmadi . sadece parmagi ile 3-4 santim saga cevirdi.

ben 100 tl istemeye utanirdim. 

birde bensiz yapamazsiniz falan diye hava atti. 

gerci dogru dedi yapamadik :))

ama olsun. 50-70 yeterdi bence. 

istersen üstüne para versin sana piyasadan hiç haberiniz yok sanırım. 

3-4cm diyorsun kendin yapamıyorsun ama :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

mesajlari yeni gorebildim :) arkadaslar  biz parayi verdik gitti..sagolsun stresimizde gitti pamuk gibiyiz uzatip ayagimizi tvmizi izledik. 

helali hoş olsun.  zaten iyi bir kisi. hayrını görsün.

ancak şu düşünce yapiniz ulkeyi bitiriyor

" ama piyasa böyle ,istanbulda 500 ankarada 300.."

bu konudan ayri özellikle tamir isi , sanayideki araba tamircileri de dahil yaziyorum 

ac gözlunun biri , bir ise gereginden fazla fiyat istiyor zamaninda

hemen diger ustalar. ooo ahmet 100 e  yaparsa bende 150 derim

mehmet 300 ise bende 400 derim diye diye fiyatlari abartiyorlar.

o kadar cok kaziklaniyorsunuz ki heralde sizde  stokholm sendromu oluyor .artik kaziklamayan esnafa gitmez oluyorsunuz.

birinizde "  kardes bir vida cevirmeye 500 istenirmi manyakmisin asgari ucretli adamin essek gibi 3 gunluk calistigina eş değer "  demiyorsunuz.

ben insanlar emegini almasin demiyorum ki alsin tabi ama hak ettigini alsin.

20yil +3 cm demissiniz :) cok guzel dogru. siz kendinizle ne kiyasliyorsunuz

siz yazilimcisiniz sizden 10 satirlik kod istersem o kod 20 yillik birikimin eseridir ama bir musluk degistirmek?

20 yilda ogrenilen birsey mi ? 

araba muayenise gidip 500-1000 tl sadece bir evraga verdiginizde uzulmeyeceksiniz . 

bir emlakciya bir ev isini yapti diye 2 gunluk ise 20.000 saydiginizda 

sanayici bir lastik degistirmeye 1000 tl gecirdiginde sesiniz cikmasin.

piyasa bu deyin gecin.

haa ev sahibiniz kira bu deyip kumesten bozma evine 7000-10000 kira istediginde de piyasasi bu deyin ...

gozunuzu acin " piyasasi bu"  dedikce daha cok öpülürsünüz.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

100 lira sana çok büyük para geliyor sanırım, hangi coğrafyada yaşadığını sanıyorsun,bu devirde çocuğun eline 50 lira veremiyorsun utancından.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

100 TL para değil bu devirde. Adam işi çözdü mü çözdü ? 50-70 lira alsa daha iyi olurdu demişsinde 30-40 lira fark mı büyük geldi ? :) Uydu antenleri öyle eski karasal antenler gibi Çamlıca tepesine çevirince sinyal almaz. CM'lik oynama bile görüntüyü bozar, sinyal almaz vs. Konuyu yeni gördüm, görseydim önceden işi çözerdim.

Çare şu uygulama : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.exultation.satellietfinder&hl=tr&gl=US 

Birisi telefondan bu uygulamayı açıp çanağın arkasına geçecek. Diğeride telefonu tutanın yönlendirmeleriyle açıyı ayarlayacak. Sinyal kilitlenince hemen vidaları sıkacak.

----

Bir fabrikada, büyük bir makine aniden durmuş. Tamirciler geliyor, bir türlü çalıştıramıyor.

Sonunda, yaşlı bir tamirci bulmuşlar. Tamirci, makinenin etrafında dolaşarak, dikkatli bir şekilde kontrol etmiş. Sonra, kendini izleyenlere dönerek;

"Bana bir çekiç getirir misiniz?" demiş.

Çekiç gelmiş. Çekici eline alan tamirci, makineye yaklaşmış ve tespit ettiği bir yere çekici "tık" diye vurmuş. O da ne? Makine, başlamış çalışmaya...

Patron, son derece memnun. Sormuş;

- Borcumuz ne kadar?

- 1000 dolar.

- Neee... Çekiçle makineye şöyle bir vurdun, o kadar. Bunun için mi 1000 dolar istiyorsun?

- Evet.

- Peki... O zaman bana ayrıntılı bir fatura düzenle. İstediğin 1000 doların ayrıntılarını görmek istiyorum.

Bunun üzerine yaşlı tamirci, faturayı düzenleyip, patrona uzatmış. Patron, faturayı almış ve dikkatle okumaya başlamış;

Çekiçle, makineye vurmanın bedeli: 1 dolar.

Çekici nereye vuracağını bilmenin bedeli: 
    999 dolar.

Toplam: 
    1000 dolar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

mesajlari yeni gorebildim :) arkadaslar  biz parayi verdik gitti..sagolsun stresimizde gitti pamuk gibiyiz uzatip ayagimizi tvmizi izledik. 

helali hoş olsun.  zaten iyi bir kisi. hayrını görsün.

ancak şu düşünce yapiniz ulkeyi bitiriyor

" ama piyasa böyle ,istanbulda 500 ankarada 300.."

bu konudan ayri özellikle tamir isi , sanayideki araba tamircileri de dahil yaziyorum 

ac gözlunun biri , bir ise gereginden fazla fiyat istiyor zamaninda

hemen diger ustalar. ooo ahmet 100 e  yaparsa bende 150 derim

mehmet 300 ise bende 400 derim diye diye fiyatlari abartiyorlar.

o kadar cok kaziklaniyorsunuz ki heralde sizde  stokholm sendromu oluyor .artik kaziklamayan esnafa gitmez oluyorsunuz.

birinizde "  kardes bir vida cevirmeye 500 istenirmi manyakmisin asgari ucretli adamin essek gibi 3 gunluk calistigina eş değer "  demiyorsunuz.

ben insanlar emegini almasin demiyorum ki alsin tabi ama hak ettigini alsin.

20yil +3 cm demissiniz :) cok guzel dogru. siz kendinizle ne kiyasliyorsunuz

siz yazilimcisiniz sizden 10 satirlik kod istersem o kod 20 yillik birikimin eseridir ama bir musluk degistirmek?

20 yilda ogrenilen birsey mi ? 

araba muayenise gidip 500-1000 tl sadece bir evraga verdiginizde uzulmeyeceksiniz . 

bir emlakciya bir ev isini yapti diye 2 gunluk ise 20.000 saydiginizda 

sanayici bir lastik degistirmeye 1000 tl gecirdiginde sesiniz cikmasin.

piyasa bu deyin gecin.

haa ev sahibiniz kira bu deyip kumesten bozma evine 7000-10000 kira istediginde de piyasasi bu deyin ...

gozunuzu acin " piyasasi bu"  dedikce daha cok öpülürsünüz.

bu ülkeye fazlasın lütfen başka ülkede yaşa :)

burada hayat bedava değil malesef.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada Sunny bayağı büyülttü işini. Samsung'a TV montajı yapıyorlar. Asıl parayı Ortadoğu'ya TV satışı ve montajdan kazanıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

oyle birseler yok

Uydu seçimi 1 yazan yerde Türksat 4a getirip uydu seçimi 2 yazan yeri boş bırakarak deneyebilir misin?

.
Toplam Hit: 3589 Toplam Mesaj: 38
axxen sunny kanal arama frekans