folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Az Kalsın Zencilerden Dayak Yiyorduk :I

Az Kalsın Zencilerden Dayak Yiyorduk :I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

gkhn759 bunu yazdı:

Hacı konyadakiler amerikalı degil de sudanlı falan sanırsam, bide ben hic o çapta zenci görmedim daha ya. Memlekette etlekmegi yiye yiye semirdiler demek ki:d

Ben İstanbuldayım.Ama beyler adamları görseniz var ya.Bir bileği adamın 7-8 cm :)

Boksor falanlar heralde :U

Ya pardon ben seni konyalı diye hatırlıyordum

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

selim_pusat bunu yazdı:

kodumun zencileri uyşturucu işi yaparlar kızlarımıza sarkarlar bir kaç tanesini taksimde beyoğlunda linç ediceksin bi daha artizlenebiliomular iyice azıttı marsıklar

hacı bu ne sinir yav :d

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

dikkatli olun bundan sonra la ders olsun size :)

ne demek ders olsun ya?

adam sanki bişey mi yapmış orda? orospu çocukları iriler diye artislik yapıyolar..

getiricem protestoyu görecekler ebelerininkini tersten :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bizim burda da son zamanlarda türediler.Harlemin arkada sokaklarını mesken tutmus zenci çeteler gibi geziyo itler.Tabi kontrol beyazlarda oldugu için seslerini çıkaramıyorlar,kırarız valla adamın kafatasını.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

ne demek ders olsun ya?

adam sanki bişey mi yapmış orda? orospu çocukları iriler diye artislik yapıyolar..

Sen zenci görmemişsin amk :| 1 tanesinden 4 tane protesto çıkar :D

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Bizim dükkana dün akşam 9 saatlerinde 2 tane zenci geldi.Adamlar 2 metre yaklaşık 140-150 kilo varlar.Bizi tek tokatla indirecek gibi.Şimdi içeri girdiler.Bizim elemanlardan biri bişeye gülüyor bunlardan biri dedi ki " sizin ülkede hiç zenci yok mu ?!" falan.Sonra bizde yok size gülmüyorus falan filan dedik adamlar zor yatıştı.Valla demek ki Amerikada falan adamlar ne kadar ırkcılık gördüyse burda da biz ırkcılık yapıyorus sandılar.Allahdan tatsız bişey olmadı yoksa adamlar bizi tek vuruşda nakavt ederdi :)

bizimde dükkan var dükkana müşteri girmi çalışanlar konuşmayı bırakır önce müşteriyi karşılar.Müşteri çok yakınlarındaysa yada uzakta olsa dahi hahahahhaha tarzı birşey olmaz.

Banada yapılsa bende sevmem tabi zenciler birazda azınlık psikolojisinin eserini göstermiş.Sen bizim ülkemizde ırk ayrımı yoktur burası Türkiye gibi bir şey söyleseydin..

edit:

son yıllarda bu adamlar nie bu kadar türedi eskişehire kaç tane zenci geldi mq..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

dikkatli olun bundan sonra la ders olsun size :)

ne demek ders olsun ya?

firex doğru diyo...Hem az kişiler zaten dükkanda bi dalsalar yani dağıtırlar zenciler...Hadi onları yıkabilcek kadar adam olsa sonuna kadar girersin kendi ülkende onları konuşturcak deilsin ya

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

incirlikteki amerikan subaylarıda öle. adamlar bak bak bitmiyo P:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    londra da benim arkadas vardı marvin, hic abartısız soyluyorum adamdan 10 tane protesto cıkar. Kimbo gibi adam, bildigin ayı oglu ayının oglu. tek eliyle kaldırıp fırlatır adamı yorungeye oturursun yemin ediyorum.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ya istiklala ya ölüm dövüşürdüm ben orsa :D kafalarını kırardım hemde a.q bi güzelde hapse girerlerdi haneye tecavüzden :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 9617 Toplam Mesaj: 52