Az Kalsın Zencilerden Dayak Yiyorduk :I
-
zenciler dövmekle kalmaz,kendileriyle anılan o devasa organlarını şaha kaldırarak şehvetle üzerinizde orgy'de yapabilirlerdi.tahtalara vurun
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------zenciler dövmekle kalmaz,kendileriyle anılan o devasa organlarını şaha kaldırarak şehvetle üzerinizde orgy'de yapabilirlerdi.tahtalara vurun
-----------------------------Bsg sen ne diyon ya :I
-
Yarock'ları çok büük oluyo :|
-
Bunca yıldır Tahribat'a girerim,görmediğim bir zenciler ve zenciler konusunda ırkçılık kalmıştı,onu da gördüm ya,gözüm açık gitmez :)
Not:Çok artistlenirlerse şişleriz,Türkiye bura,Harlem değil..
-
hayvanın içine oturmuş xD
-
tarlabaşında çokmuş heralde bunlardan :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------zenciler dövmekle kalmaz,kendileriyle anılan o devasa organlarını şaha kaldırarak şehvetle üzerinizde orgy'de yapabilirlerdi.tahtalara vurun
-----------------------------
muaha bende tam bunu diyecektim:))))o gülen elemanı işten kovun gitsin a.k müşteriye gülmüyorsanız bile müşterinin önünde gülünmez...
-
vay kendi kalıbıma göre adam buldum :)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Triumph bunu yazdı:
-----------------------------Bsg sen ne diyon ya :I
-----------------------------diyoki sizi (hopdedix) :|
@ugur bunu yazdı:
-----------------------------o gülen elemanı işten kovun gitsin a.k müşteriye gülmüyorsanız bile müşterinin önünde gülünmez...
-----------------------------
haklısın hoca mantıklı bu yorumun için sana +repreprep veriyorum :D
-
Beyler seviyeli olun.Heralde c0k zenci züktü sizide mevzusu geçince tahrik oluyorsunuz hemen :I