Az Kalsın Zencilerden Dayak Yiyorduk :I
-
etten deil mi bu zenciler saplarsın bıcağı adanalıyık hesabı olur biter
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Hahaha hocam bu nasıl yorum oldu.Sanki ülkemizde bir sürü zenci varmış gibi konustun :)
-----------------------------evet baya sayıları arttı ne zaman istanbula gitsem her yerde zenci görüom sayıları çok arttı bir çoğuda yasa dışı iş yapıolar uyuşturucu falan filan baya girmişler o işlere
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------etten deil mi bu zenciler saplarsın bıcağı adanalıyık hesabı olur biter
-----------------------------etinden korkanın kemiğini s.keyim
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------etten deil mi bu zenciler saplarsın bıcağı adanalıyık hesabı olur biter
-----------------------------etinden korkanın kemiğini s.keyim
-----------------------------:)
-
Bi yerde okumuştum zenciler kendi aralarında nigra die konuşurlarmış zenci demek ama beyaz biri onlara nigra diyince hakaret olarak algılarlarmış :| Yani bu ben yakışıklıyım ama yakışıklı olmayanlar bana yakışıklı diyemez gibi bişi :S
-
- Hey seni lanet olası pislik bana mı güldün ? demedi mi :P
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Bi yerde okumuştum zenciler kendi aralarında nigra die konuşurlarmış zenci demek ama beyaz biri onlara nigra diyince hakaret olarak algılarlarmış :| Yani bu ben yakışıklıyım ama yakışıklı olmayanlar bana yakışıklı diyemez gibi bişi :S
-----------------------------yok hoca genelde nigga diyolar. nigradan türetilen bi kelime
hatta benden duymuşsunuzdur bazen(profildede var) msn/forumda nigga derim hitap ederken.
-
iyi de derilerinin rengi farklı, vücudları yapılı, çükleri uzun diye adamlara düşman olmanın alemi var mı?
siyah deyin..
afrikalı arkadaşlar vardı zenci dersem küserlerdi :| siyah deyin abicim ağzımız aşınmaz ya
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------iyi de derilerinin rengi farklı, vücudları yapılı, çükleri uzun diye adamlara düşman olmanın alemi var mı?
siyah deyin..
afrikalı arkadaşlar vardı zenci dersem küserlerdi :| siyah deyin abicim ağzımız aşınmaz ya
-----------------------------o zaman adam gibi duracaklar dayılanmıcaklar herkes kurallara uyacak adam gibi duranları zaten bağrımıza yeterince basıoruz ama durmazlarsa nefret ederiz olay budur
-
protestoda devrimci gücü var görüntüye bakmayın :B
-
İnsanları sırf siyah ya da beyaz oldukları için yargılamayın. Ten rengi ve vicdan farklı olgulardır.