Az Uyumanin Yan Etkileri - Degermi?
-
Az uykunun cok yan etkisi var diye duymustum. En basitinden kalbe cok zarari var.
Simdi tbt bir kac kisi var, az uyuyor, yani 4 saat, 3 saat.
Ben mesele dün sadece 2 saat uyuyabildim ve ise gittim. Is yerinde herhangi bir yorgunluk falan yoktu. Ama kesin yan etkisi vardir. Simdi az uyumakla vakti degerlendirebilirsin ama bunu yapmakta fayda varmi?
Degermi yani?
-
7 saatten az uyumak depresyona neden oluy buna baglı oalrak iştahsızlık hiç bi zaman kendini cok iyi hissedememebi sure sonra kroniklesen bi yorgunlukla karsılasabilirsin ama öte yandan uzun zamandır gunde 7 saat uyuyan birilerine rastlamıoyorum..yada bu uykuyu gece uykusu olarak duzenli bi uyku duzenine sahip cok nadir kişiler war sanırm
-
1 yıldır 4 saatten fazla yatabildiğimi htrlamıyorum ..
-
1 hfta boynca 6saatten az uyrsam bayılr kalırm :D
-
günde 4 saat uyuyorum bi problem yok
-
aynen günde 4 saat uyuyorum şu zamana kadar bi problem yaşamadım
-
bi gün 3 saat bi gün 12 saat bi gün 5 saat vs uyuyom kendimi çok kotu hissediom :D :S
-
güneş doğduktan sonra bikac saat uzanıyorum(gece pc bası) bazen uyuya kalıyorum 3-4 saat civarı ve çon dinç oluyorum gündüzleri..
-
Aynen 3-4 saat...
Bi yerde okumuştum Osmanlı padişahları da o civarda uyuyolarmış.
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------
bi gün 3 saat bi gün 12 saat bi gün 5 saat vs uyuyom kendimi çok kotu hissediom :D :S
-----------------------------
tabi tabi :Pbende günde 2-3 saat uyuyorum genelde bazen 1 e bile inio
-
dus alıp pencereyi hafif acıp yatınca 3 saat uyursam alırım uykumu 4 saatte alamıyom 3-6-9-12 de ii alırım uykumu 11 satt uyursam kendıme gelmem uzun surer