Az Uyumanin Yan Etkileri - Degermi?
-
Hicbir yan etkisini gormedim bugune kadar ,4-5 saat uyurum ama bu 4-5 saat bolunmemeli bolunurse ,o gun yorgun hissederim kendimi...kesintisiz 4-5 saat uyuyp sabah 5-6 gibi uyanirim ,gun benimdir ondansonra...zaten herkes uyurken sen ayakta olup birseylerle ugrasinca muthis motivasyon oluyor...deprosyanada girmedim...mutluyum :)
-
günde 4-6 saat lik uyku normal yetişkin bir insan için yeterlidir. bundan fazlası bünyeyi tembelliğe iter.
-
uyumadığım sürede kendime birşeyler katıyorsam değer :)
-
saat 7:15 hala ayaktayım ben :D ee beniim için normal dir. gündüzleri ortalıkta göremezsiniz saten malum güneş var, insanlar çok :p ben anti depresan + hastalğığım için 2 ilaç = 3 ilaç alıyorum hap olarak sonra bi bakmışsın ArmadA uçuşta bi yatarım öküz gibi 12 saat filan :S tabe kimseye tavsiye etmem bu durumu ama benim olayım farklı ilaçların etkisiyle kendime gelmem baya zaman alıyor...herkes ii sabahlar bu arada bir kelime dahi öğrenirseniz neden az uyumayasınızki ? bakınız = bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum. sözü bile bu sorunun cevabını açıklar sanırım...
-
ben isterse 1 saat isterse 11 saat uyuyayım kalktığımda yorgun oluyorum :S
-
ya 4-5 saat uyuyup düzgün bişiler yapıp bi işe yarıosan yani içinde mutluysan depresyn fln hikaye=p aama gidp 4 5 saat uyuyp boş boş durp sıkılırsan fln depresyona cok raat girebilirsin=P 4 5 saat uyuyom gayet iyiym daaha fazlası kötü gelio genel olark..
-
saçmalık sen eğer vücudun dengesini bilmezde uyursan tabiki hastalanırsın bu senin az uyuduğundan değilki nasıl uyuman gerektiğini bilmemenden kaynaklanır.
şimdi en ideali güneşin doğma saatinden 4 saat önce yatmak ve güneş doğarken kalkmaktır.
eğer sen nasıl yapman gerektiğini bilmiyorsan zaten sana zararlıdır.
günde 8 saat uyuyun 90 yıl yaşarsanız 30 yılıız uykuda geçecektir.
günde 4 saat uyuyun 90 yıl yaşarsanız 15 yılınız uykuda geçecektir. buda size + 15 yıl hayat demektir ve yeterlidir.
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Az uykunun cok yan etkisi var diye duymustum. En basitinden kalbe cok zarari var.
Simdi tbt bir kac kisi var, az uyuyor, yani 4 saat, 3 saat.
Ben mesele dün sadece 2 saat uyuyabildim ve ise gittim. Is yerinde herhangi bir yorgunluk falan yoktu. Ama kesin yan etkisi vardir. Simdi az uyumakla vakti degerlendirebilirsin ama bunu yapmakta fayda varmi?
Degermi yani?
-----------------------------
ne kadar zamanda bilmiom ama bi süre hiçç uyumassan ölüyosunn Allah rahmer elesin =) -
birkaç sene önce japonun biri 3 gün boyunca bir oyunun başından kalkmamıştı, sonunda öldü, ama hedefine ulaşmıştı oyunu bitirdi :)
-
hacılar benim uyku duzenide cok dengesiz bazen 16 saat bile uyduum olmustur(yanlis hatirlamiosam).Bu aralar hic uyumuyom yada az uyuyom ama hayirlisi