folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Az Uyumanin Yan Etkileri - Degermi?

Az Uyumanin Yan Etkileri - Degermi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hicbir yan etkisini gormedim bugune kadar ,4-5 saat uyurum ama bu 4-5 saat bolunmemeli bolunurse ,o gun yorgun hissederim kendimi...kesintisiz 4-5 saat uyuyp sabah 5-6 gibi uyanirim ,gun benimdir ondansonra...zaten herkes uyurken sen ayakta olup birseylerle ugrasinca muthis motivasyon oluyor...deprosyanada girmedim...mutluyum :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

günde 4-6 saat lik uyku normal yetişkin bir insan için yeterlidir. bundan fazlası bünyeyi tembelliğe iter.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    uyumadığım sürede kendime birşeyler katıyorsam değer :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    saat 7:15 hala ayaktayım ben :D ee beniim için normal dir. gündüzleri ortalıkta göremezsiniz saten malum güneş var, insanlar çok :p ben anti depresan + hastalğığım için 2 ilaç = 3 ilaç alıyorum hap olarak sonra bi bakmışsın ArmadA uçuşta bi yatarım öküz gibi 12 saat filan :S tabe kimseye tavsiye etmem bu durumu ama benim olayım farklı ilaçların etkisiyle kendime gelmem baya zaman alıyor...herkes ii sabahlar bu arada bir kelime dahi öğrenirseniz neden az uyumayasınızki ? bakınız = bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum. sözü bile bu sorunun cevabını açıklar sanırım...

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    ben isterse 1 saat isterse 11 saat uyuyayım kalktığımda yorgun oluyorum :S

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    ya 4-5 saat uyuyup düzgün bişiler yapıp bi işe yarıosan yani içinde mutluysan depresyn fln hikaye=p aama gidp 4 5 saat uyuyp boş boş durp sıkılırsan fln depresyona cok raat girebilirsin=P 4 5 saat uyuyom gayet iyiym daaha fazlası kötü gelio genel olark..

" ' "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

saçmalık sen eğer vücudun dengesini bilmezde uyursan tabiki hastalanırsın bu senin az uyuduğundan değilki nasıl uyuman gerektiğini bilmemenden kaynaklanır.

şimdi en ideali güneşin doğma saatinden 4 saat önce yatmak ve güneş doğarken kalkmaktır.

eğer sen nasıl yapman gerektiğini bilmiyorsan zaten sana zararlıdır.

günde 8 saat uyuyun 90 yıl yaşarsanız 30 yılıız uykuda geçecektir.

günde 4 saat uyuyun 90 yıl yaşarsanız 15 yılınız uykuda geçecektir. buda size + 15 yıl hayat demektir ve yeterlidir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

Az uykunun cok yan etkisi var diye duymustum. En basitinden kalbe cok zarari var.

Simdi tbt bir kac kisi var, az uyuyor, yani 4 saat, 3 saat.

Ben mesele dün sadece 2 saat uyuyabildim ve ise gittim. Is yerinde herhangi bir yorgunluk falan yoktu. Ama kesin yan etkisi vardir. Simdi az uyumakla vakti degerlendirebilirsin ama bunu yapmakta fayda varmi?

Degermi yani? 

-----------------------------
    ne kadar zamanda bilmiom ama bi süre hiçç uyumassan ölüyosunn Allah rahmer elesin =)

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    birkaç sene önce japonun biri 3 gün boyunca bir oyunun başından kalkmamıştı, sonunda öldü, ama hedefine ulaşmıştı oyunu bitirdi :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    hacılar benim uyku duzenide cok dengesiz bazen 16 saat bile uyduum olmustur(yanlis hatirlamiosam).Bu aralar hic uyumuyom yada az uyuyom ama hayirlisi

The king is bleeding.
Toplam Hit: 5037 Toplam Mesaj: 33