folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Azerbaycan Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Azerbaycan Hakkında Bilmek İstedikleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

azeriler başları sıkıştığında türkiyenin eteğine saklanan aksi durumda bize gider koymaktan kaçınmayan bi millet.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

sattığımız her şeyi yarı fiyatına satıyoruz.küçük bir devlet bir yandan Rusya,bir yanda Amerika.Azerbaycan her zaman Türkiye ile uzlaşmaya varmıştır.Ortada başka güçler var onların baskısında çok.Ben çok işin derinine varmak istemiyorum.Sınırlar açılırsa neler olacağını düşünmek bile korkunç zaten böyle giderse açılır.AB sırf dinimiz için kabullenmiyor bizi.Türkiye'nin AB girmesini bizde isteriz.İster sınırlar açılsın ister Türkiye Marsa yol açsın yinede bu AB girmemiz zor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Son yıllarda bilinçli bir kardeş kırgınlığı çıkarıldı.

En son bu Ermenistan sınır olaylarında, tamamen çıkar amaçlı bir kırgınlık yapıldı.

Oysa ; 1999'da Marmara Depremi'nde ilk yardıma koşan Azerbaycan'dı.
    Oysa; piyasa fiyatının 1/3'ine bize doğalgaz satan Azerbaycan'dı.
    Oysa; ' İki devlet , Tek millet ' diye bizi heryerde kardeşi sayan tek devlet Azerbaycan'dı.

Biz sizleri seviyoruz, gerçekten sözde değil özde seviyoruz çünkü aynı soyun evlatlarıyız.
    Son 8-10 yılda bilinçli bir düşmanlık sağlanmaya çalışılıyor, eleştiren arkadaşlarımızda daha orta okul - lise çağlarında olduğu için gaza gelip sallıyor bişeyler.

Sen aldırma dostum, her zaman; Haydar Aliyev'in dediği gibi ; ' İki devlet , Tek millet '.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:
    -----------------------------

azeriler başları sıkıştığında türkiyenin eteğine saklanan aksi durumda bize gider koymaktan kaçınmayan bi millet.

İspatla düşünceni.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

hocam azerbaycan da okuyup da daha hayırlı birşey söyleyen duymadım azerbaycan hakkında. arkadaşım gitti okulu bırakıp geri geldi.

gençleri doğru yönlendirelim. azerbaycan gerçekten okunacakülke değil. çok üzülürsünüz giderseniz. gençliğinize yazık.

burda demogoji yapmanın manası yok gerçekler ortada. okumayı düşünen arkadaşlar azerbaycan tercihini bi daha düşünsünler. çok iyi araştırsınlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

Son yıllarda bilinçli bir kardeş kırgınlığı çıkarıldı.

En son bu Ermenistan sınır olaylarında, tamamen çıkar amaçlı bir kırgınlık yapıldı.

Oysa ; 1999'da Marmara Depremi'nde ilk yardıma koşan Azerbaycan'dı.
    Oysa; piyasa fiyatının 1/3'ine bize doğalgaz satan Azerbaycan'dı.
    Oysa; ' İki devlet , Tek millet ' diye bizi heryerde kardeşi sayan tek devlet Azerbaycan'dı.

Biz sizleri seviyoruz, gerçekten sözde değil özde seviyoruz çünkü aynı soyun evlatlarıyız.
    Son 8-10 yılda bilinçli bir düşmanlık sağlanmaya çalışılıyor, eleştiren arkadaşlarımızda daha orta okul - lise çağlarında olduğu için gaza gelip sallıyor bişeyler.

Sen aldırma dostum, her zaman; Haydar Aliyev'in dediği gibi ; ' İki devlet , Tek millet '.

Mustafa Kemal Atatürk: "Azerbaycan'nın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir."

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

hocam azerbaycan da okuyup da daha hayırlı birşey söyleyen duymadım azerbaycan hakkında. arkadaşım gitti okulu bırakıp geri geldi.

gençleri doğru yönlendirelim. azerbaycan gerçekten okunacakülke değil. çok üzülürsünüz giderseniz. gençliğinize yazık.

burda demogoji yapmanın manası yok gerçekler ortada. okumayı düşünen arkadaşlar azerbaycan tercihini bi daha düşünsünler. çok iyi araştırsınlar.

Ben Azerbaycanda eğitimin yüksek olduğunu söylemiyorum.Bizim üniversitetlerde türk vatandaşlarına ayrıcalık var.Ben kendimde üniversitet okuyorum doğrudur rüşvet var ama okuyan için değil.Kim okuyorsa  (hele Türkiye vatandaşı ise)  puanını alır.Ben üniversitede gitmiyorum ve çalışıyorum üniversitenin parasını veriyorum.

Rüşvet her yerde var.Bazı yerlerde rüşvet için sadece büyük paralar oynar.bazılarında fark etmiyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

sattığımız her şeyi yarı fiyatına satıyoruz.küçük bir devlet bir yandan Rusya,bir yanda Amerika.Azerbaycan her zaman Türkiye ile uzlaşmaya varmıştır.Ortada başka güçler var onların baskısında çok.Ben çok işin derinine varmak istemiyorum.Sınırlar açılırsa neler olacağını düşünmek bile korkunç zaten böyle giderse açılır.AB sırf dinimiz için kabullenmiyor bizi.Türkiye'nin AB girmesini bizde isteriz.İster sınırlar açılsın ister Türkiye Marsa yol açsın yinede bu AB girmemiz zor. 

bundan 2 yıl önce azeri bir çocuk halk oyunları için gelip misafir kalmıştı bizle bi kaç gün, Türkiye'ye sempatileri çok büyük.. Dil konusuna gelince, azeriler türkçeyi sadece rusça etkisinde kalarak bizden daha temiz we duru bir türkçe kullanıorlar, hiç deilse her dilin gelip p-ç ettiği bi Türkçe yok onlarda(bu yüzden onlara değil kendimize gülelim). arada bizi kazıkladıkları(doğalgaz) yaşam şartlarının zorluğu eğitim yetersizlikleri(rüşvet) ekonomik zorlukları(bir doktor 400dolar maaş) war.. ama Türkiye'nin bu konularda Azerbaycandan çok mu üstün? deil yha..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:

KKTC yi tanımayan kardeş bir ülke (!)

Ermenistanla aynı masaya oturuluyor.ama onlar diasporası hiç Türkiye sınırlarını tanımıyor.

Bu tamamen siyasi bir konu.Eğer sayarsak Türkiyedede Azerbaycanı ilgili az şey olmadı.Bayrağımız çöp kutusuna atıldı.

Atatürk seviyorsan Azerbaycanı sevmelisin!

O zaman burda şehit olan türk ordusu hiç bir şey bilmiyordu.Burda Atatürk heykeli.Türkiye bayrağı her yerde var.

gidin karabağı alın o zaman kardeşim..biz nasıl düşmanı yurttan def ettiysek sizde bütün yurttaşlarınız ermenileri sike sike gönderin! ha yemiyorsada Türkiye Türkiye demeyin

büyük bir ülke dış ilişkilerine dikkat etmelidir Azeriler istemiyor diye Ermenistanla görüşmemek olmaz gerekirse görüşecekler,gerekirse sizde görüşmelisiniz

Atatürkü seven biri Azerbaycanıda sever gibi bir düşünce sadece aptallıktır

Atatürkü seven biri Azerbaycanı sevmek zorundamı ?

git işine hocam

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

sanirim ben seni anlayabiliyorum.

ama yorum yapmaycam (evet kibris sivesi), yeterince bagiriyorum zaten kibris konusunda.

anca gidersin...
Toplam Hit: 11139 Toplam Mesaj: 85