Azerbaycan Hakkında Bilmek İstedikleriniz
-
seviyoz azerbaycanı :) Türk değillermi? Başka kimi sevcez Türk`ü sevmicezde.
-
İki Devlet Bir Millet.
Ekleme : Üniversitede Azeri kardeşlerimiz var. Gayet Türk milliyetçisi insanlar..
Ayrıca Azerbaycan'da rüşvet olayının çığrından çıkmış olduğunu , bazı arkadaşlarının sadece rusça konuştuğunu da söylediler.
Fakat dediğim gibi bizim arkadaşlarımız Türk milliyetçisiler gayette iyi anlaşıyoruz.
-
öyledir arkadaş.gelib burda rüşveti görübde bütün millet hakkında bir şey söylemek doğru değil.
benimde arkadaşlarım var Türkiyede onlarda konuştukları zaman bazı şeyler beni çok şaşırtıyor.
sadece tanıdığın insanlar nasılsa o düşünce ilede o millet hakkında karar vermek doğru değil.
Burda rüşvetden bulaşan yalnız türk vatandaşlar değil bizlerde bulaşıyoruz.
Sabah kadar içki içen,evde orospu ile her türlü ses çıkarıp insanları rahatsız eden,hayvan gibi araba kullanan türklerde var.Hotelde çalışıyordum, siz biliyormusun ben kaç türkü hasteneye getişdirdim biliyormusun ne için?Barda 3-4 içkiyi bir-birine üzerine içmiş zehirlenmişdiler hemde onlar erkek değildi kadındı.Temizleyici kadınlar bana diyorlardı bunlar neden böyle iğrençler.Siz bir kadının odasına baksaydınız,hepsini içki içmekten gözlerini altı morarmış,dişleri dökülmüş böyleleride var Türkiyeden gelip Azerbaycanda yaşayan,okuyanlar.
Şimdi bunu gören azeriler türkler böyledir derler ki,banada kaç kere söylediler.Türkiyede yaşaya bilmeyen,insan içine çıkamayanları da buraya geliyor.Bunları gören siz olsaydınız BUNLAR HEPSİ BÖYLE İŞTE derdinizmi?
Ben demiyorum ve benim burada tanıdığım insanların hepside demiyor.Çürük insanlar olduğu için,temiz kanı olan şerefli,namuslu insanlara hakkında kötü düşünmekse hiç doğru değil.
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
Bandit bunu yazdı:
KKTC yi tanımayan kardeş bir ülke (!)
-----------------------------Ermenistanla aynı masaya oturuluyor.ama onlar diasporası hiç Türkiye sınırlarını tanımıyor.
Bu tamamen siyasi bir konu.Eğer sayarsak Türkiyedede Azerbaycanı ilgili az şey olmadı.Bayrağımız çöp kutusuna atıldı.
Atatürk seviyorsan Azerbaycanı sevmelisin!
O zaman burda şehit olan türk ordusu hiç bir şey bilmiyordu.Burda Atatürk heykeli.Türkiye bayrağı her yerde var.
-----------------------------her ülkede dalgalanmalı o bayrak. her ülkede olmalı M.Kemal heykel veya heykelleri..
-
ayrıca atv de yeni bi dizi başladı "yahşi güzel" diye.. azeri bi kız oynuo :D
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
slm muridler...konuyu satirdiginiz icin cok saolun.benim sormak istedigim babm zamaninda 94-95 yillarinda 10 bin dolar parayla gitmisti.doktorun maasi 5-6dolardi aylik.simdi durumlar nooldu.ticaret icin gitmisti.eskisi gibi ucuzsa yerlesmei dusunebiliriz:D
-----------------------------hocam ucuz ya.sadece nerde çıkıyor pahalı diye anlamıyorum.
hocm peki sole soleyim aylik bir milyar turk lirasi maasla nasil yasanir?yada bir doktorun aldigi para ne kadr?bir milyrla refah duzeyini hesaplamak gerek.... -
omerelili bunu yazdı:
Selam değerli müridler.
Forumda aradım Azerbaycan ve Bakü diye.Karşıma çıkan sonuçlar ve okuduklarım beni çok-çok üzdü.
Bazıları Azerbaycanda namus,şeref yok yazıyor,bazıları çok bahalı oralar bazılar ise millet olarak azerileri sevmiyor.
Benim babam Türkiye türkü,annem Azerbaycan türkü.Buradakılar türkleri sever,saygı duyar ama burda ki türkler hiç de hepsi iyi insanlar değil ve onlar buraya geldikleri niyet üzere davrandıkları için bazılarında yanlış fikirler oluşuyor.
Evet sormak istediklerinizi sorun.belki aranızda burada okumak isteyen ve ya Azerbaycan hakkında yanlış düşünen insanlar var.
-----------------------------hocam sen kafana takma sizi sevmediğini diyen bi kaç kişiyi geçmez onlarda cahiliyetinden öyledir hee şunu bende duydum azeri kızları çok açık giyer süslüdür püslüdür vs vs ama malesef günümz türkiyeside artık öyle sen canını sıkma bunu sana diyenlerin çoğuda türk düşmanıdır onlarada ne anlatsan boş
düzenleme: Sorarsan başbakanımızı seviyormusun diye kesinlikle hayır devletimizi ve milletimizi diye sorarsan kesinlikle evet sen Banvitin yazdıklarına kulak asma onun ne olduğu belli zaten
-
Ekerci bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
slm muridler...konuyu satirdiginiz icin cok saolun.benim sormak istedigim babm zamaninda 94-95 yillarinda 10 bin dolar parayla gitmisti.doktorun maasi 5-6dolardi aylik.simdi durumlar nooldu.ticaret icin gitmisti.eskisi gibi ucuzsa yerlesmei dusunebiliriz:D
-----------------------------hocam ucuz ya.sadece nerde çıkıyor pahalı diye anlamıyorum.
hocm peki sole soleyim aylik bir milyar turk lirasi maasla nasil yasanir?yada bir doktorun aldigi para ne kadr?bir milyrla refah duzeyini hesaplamak gerek....
-----------------------------530azn yapar ki buda sen ailenle yaşıyorsan az.800azn olursan iyidir.yok tek kişiyse yada 2kişi içinb yeterlidir.
-
yalnizturk bunu yazdı:
omerelili bunu yazdı:
Selam değerli müridler.
Forumda aradım Azerbaycan ve Bakü diye.Karşıma çıkan sonuçlar ve okuduklarım beni çok-çok üzdü.
Bazıları Azerbaycanda namus,şeref yok yazıyor,bazıları çok bahalı oralar bazılar ise millet olarak azerileri sevmiyor.
Benim babam Türkiye türkü,annem Azerbaycan türkü.Buradakılar türkleri sever,saygı duyar ama burda ki türkler hiç de hepsi iyi insanlar değil ve onlar buraya geldikleri niyet üzere davrandıkları için bazılarında yanlış fikirler oluşuyor.
Evet sormak istediklerinizi sorun.belki aranızda burada okumak isteyen ve ya Azerbaycan hakkında yanlış düşünen insanlar var.
-----------------------------hocam sen kafana takma sizi sevmediğini diyen bi kaç kişiyi geçmez onlarda cahiliyetinden öyledir hee şunu bende duydum azeri kızları çok açık giyer süslüdür püslüdür vs vs ama malesef günümz türkiyeside artık öyle sen canını sıkma bunu sana diyenlerin çoğuda türk düşmanıdır onlarada ne anlatsan boş
düzenleme: Sorarsan başbakanımızı seviyormusun diye kesinlikle hayır devletimizi ve milletimizi diye sorarsan kesinlikle evet sen Banvitin yazdıklarına kulak asma onun ne olduğu belli zaten
-----------------------------hocam anlıyorum Azerbaycandan oroya giden çok orospu var ve bunu gören öyle düşünüyor.ama asla öyle değil.yazdıklarımı okuduysa bende burda türk kızlarının neler yapdığını görmüşüm ama biliyorum ki,onlar sahibsizler ve biliyorum ki,bir türk kadını şimdiki dünyamızda en namuslu,şerefli kadınlardandır vede en güzel.
-
saol dostm gelinmez o zmn..dis hekiminin ordki aylik maasini turk lirasina cevirip yazablrmisin?