Bagajda Valiz Kayboldu
-
müridler metro firmasna ait bir otobüste valizim kayboldu müşteri hizmetlerine gidip durumu bildirdik ve yedi iş günü müsade istediler bavulu arşatırcaklarmış istanbul ulaşım onlara böle yetki tanıyomuş böle bişey varmı arkadaşlar bilen varmı bide 7 iş gününden sora valiz bulunamazsa bi fiyat listesi çıkartılıomuş ona göre bi hesap yapıp belirli bi miktar ücretle maduriyet giderilmeye çalışılıyomuş benim takıldım nokta şu bunlar valizimin içinde ne oldunu bilmiolar e ben bunlara 1 milyarlıkta bi fiyat listesi çıkartabilirim bu firmaın bu gibi bi duruma karşı mutlaka bi önlem almış olması gerekir bu önlem nedir bi fikri olan varmı ya bi de bunlar beni 7 yedi gün bekletiolar böle bişey olbilirmi yav
-
Biletlerin arkasinda kayip valiz karsiliginda sadece bilet ucreti geri odenir yazar degismedyse
-
hocam senin ilk yapacağın iş muavinden ve hosttan şikayetçi olmak 2.si valizin başka birine gitse şimdiye kadar bulunurdu büyük ihtimal o yüzden unut sen o valizi
-
Dostum yaz 2 tane armani kot, 1 millet marka mont. Millet Gore-tex bot . Paranın a. koyarsın yani.
-
hocam ne vardı içinde sorması ayıp
-
hoca 1 ay olmadı ben yaşamıştım kamil koçta Ney'im kaybolmuştu parasını ödediler 15 gün içinde. istediğim rakamı ödediler 200 tl istedim. değeri oydu zaten Haram yemeyelim diye fazla söylemedim. senin insafına kalmış artık geçmiş olsun.
-
hocam aramızda istek üzerine valiz indiregandi yapabilecek olan varmı? :S perşembe günü boluya gidicem bişiler koyayımda ticaret yapak :|
-
en korktuğum şey valiz bi kaybolsa benim gitti altıncıklarım :)
en son metroya MECBURİYETTEN bindin vallaha 3,5 attım bi aksilik çıkacak diye :D
kamil Rulz
-
beyler valizin içinde 150 lira değerinde giysi felan gene 130 lira değerinde felan tıraş makinam vardı sorun şurda bu adamlar tıraş makinaısnın para ödemeyik diolar
tıraş makinasını parasını çıkartcak kadar yav toplamda benim bi 400 ila 500 arasında para koparam lzım beyler malum manevi yöndende hasar gördüm bu para anca karşılar beni alırmıyım izce bu parayı ben
-
frt bunu yazdı:
-----------------------------beyler valizin içinde 150 lira değerinde giysi felan gene 130 lira değerinde felan tıraş makinam vardı sorun şurda bu adamlar tıraş makinaısnın para ödemeyik diolar
tıraş makinasını parasını çıkartcak kadar yav toplamda benim bi 400 ila 500 arasında para koparam lzım beyler malum manevi yöndende hasar gördüm bu para anca karşılar beni alırmıyım izce bu parayı ben
edit:hocam bide bu adamlar parayı ödedikten sora valizin bulunma ihtimali var çünkü olmuş böle bişey o zaman nolur acaba çünkü ben sallıcam baya içinde marka marka kotlarım altın suyuna batırılmış tişortlarım vardı diye
----------------------------- -
metro mu dedim acaba daha başlığa girmeden :d