folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bagajda Valiz Kayboldu

Bagajda Valiz Kayboldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

müridler metro firmasna ait bir otobüste valizim kayboldu müşteri hizmetlerine gidip durumu bildirdik ve yedi iş günü müsade istediler bavulu arşatırcaklarmış istanbul ulaşım onlara böle yetki tanıyomuş böle bişey varmı arkadaşlar bilen varmı bide 7 iş gününden sora valiz bulunamazsa bi fiyat listesi çıkartılıomuş ona göre bi hesap yapıp belirli bi miktar ücretle maduriyet giderilmeye çalışılıyomuş benim takıldım nokta şu bunlar valizimin içinde ne oldunu bilmiolar e ben bunlara 1 milyarlıkta bi fiyat listesi çıkartabilirim bu firmaın bu gibi bi duruma karşı mutlaka bi önlem almış olması gerekir bu önlem nedir bi fikri olan varmı ya bi de bunlar beni 7 yedi gün bekletiolar böle bişey olbilirmi yav

son bitlisli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Biletlerin arkasinda kayip valiz karsiliginda sadece bilet ucreti geri odenir yazar degismedyse
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

hocam senin ilk yapacağın iş muavinden ve hosttan şikayetçi olmak 2.si valizin başka birine gitse şimdiye kadar bulunurdu büyük ihtimal o yüzden unut sen o valizi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Dostum yaz 2 tane armani kot, 1 millet marka  mont. Millet Gore-tex bot .  Paranın a. koyarsın yani.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hocam ne vardı içinde sorması ayıp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

hoca 1 ay olmadı ben yaşamıştım kamil koçta Ney'im kaybolmuştu parasını ödediler 15 gün içinde. istediğim rakamı ödediler 200 tl istedim. değeri oydu zaten Haram yemeyelim diye fazla söylemedim. senin insafına kalmış artık geçmiş olsun.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hocam aramızda istek üzerine valiz indiregandi yapabilecek olan varmı? :S  perşembe günü boluya gidicem bişiler koyayımda ticaret yapak :|

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

en korktuğum şey valiz bi kaybolsa benim gitti altıncıklarım :)

en son metroya MECBURİYETTEN bindin vallaha 3,5 attım bi aksilik çıkacak diye :D

kamil Rulz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

beyler valizin içinde 150 lira değerinde giysi felan gene 130 lira değerinde felan tıraş makinam vardı sorun şurda bu adamlar tıraş makinaısnın para ödemeyik diolar   

tıraş makinasını parasını çıkartcak kadar yav toplamda benim bi 400 ila 500 arasında para koparam lzım beyler malum manevi yöndende hasar gördüm bu para anca karşılar beni alırmıyım izce bu parayı ben

son bitlisli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

frt bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler valizin içinde 150 lira değerinde giysi felan gene 130 lira değerinde felan tıraş makinam vardı sorun şurda bu adamlar tıraş makinaısnın para ödemeyik diolar   

tıraş makinasını parasını çıkartcak kadar yav toplamda benim bi 400 ila 500 arasında para koparam lzım beyler malum manevi yöndende hasar gördüm bu para anca karşılar beni alırmıyım izce bu parayı ben

edit:hocam bide bu adamlar parayı ödedikten sora valizin bulunma ihtimali var çünkü olmuş böle bişey o zaman nolur acaba çünkü ben sallıcam baya içinde marka marka kotlarım altın suyuna batırılmış tişortlarım vardı diye
    -----------------------------

son bitlisli
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

metro mu dedim acaba daha başlığa girmeden :d

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 8573 Toplam Mesaj: 54