Bagajda Valiz Kayboldu
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kamil koç ve pamukkale rulz . Metro kadar kötü bir firma görmedim , geçmiş olsun.
-----------------------------katılıyorum. geçen yıllarda yolda kaldı araba. muavin dahil herkes indik otostop çektik.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Turania bunu yazdı:
-----------------------------kul Hakkı diye birşey var kardeşim elini vicdanına koy. Tıraş makinen dahil 300 lira maksimum 400 lira yaz ver gitsin.
-----------------------------
Nası 300-400 lira? Siz bavul diye el çantası taşıyosunuz heralde.Sırf bavul zaten 300-400 lira desa da.İçinde ayakkabı,bot derimont falan varsa ne olacak? Bi derimont en az 500-600 lira.Ben olsam minimum 2000 isterdim ki uçakta kaybolmuştu bir kere öyle yaptım.Sonra bulundu ama.Kargoyla eve gönderdiler.Tabi senin valizin içinde ne olduğu önemli.
-----------------------------kardeş kusura bakma biz el çantası taşıyoruz.
-
kanunen biletin fiyatının uzerinden belirli bir % koyupda ödüyorlar. tabi kamil koç müşteri memnuniyeti için daha çok par ödemiş olabilir. ama metronun ödeyeceğini sanmıyorum.
-
Metro ile bir kaç rezil anım olmuştu. Kuşadasından İzmir'e dönerken otobanda host mudur muavin midir yolda müşteriyi koltugunda seri şekilde yumruklar eşliğinde dövmesi daha sonra otobüsten atması aradan geçen 10 dakika sonra yanımıza gelip "Özür dilerim kendimi tutamadım ölmüş anama laf söyledi şerefsiz" diye özür dilemişti :D
Başka bir anımda host yolculara ne içersiniz diye gezinirken aynen şöyle bir diyalog ggerçekleşti
-ne içersiniz efendim
+kola
bu diyalog gerçekleştikten sonra host kolayı doldurup fondip yapıp otobüste ilerlemeye devam etmişti yolcu mavi ekran verdi resmen kahkaha atmıstım :D
-
frt bunu yazdı:
-----------------------------ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------bavulun boyutu neydi hacı ben sana bi liste cıkartıyım 1000liradan asagı para almazsın verirlerse tabi
-----------------------------http://imageupload.org/?d=F4972AC71
böle bi bavul işte hocam
-----------------------------ufakmıs nese hocam listeye geçelim çok uçuk şeyler yazmıcam
işte ayakkabı vardı de diesel marka 210 lira. ya da bot vardı timberland 300lira.
de 2 dene gömleğim vardı lacoste tanesi 240liradan pantolonunum vardı lewis 170lira. kazak de 1dene 140lira hadi o da dockers olsun. baya bi fiyat oldu sanırım. tabi bunları söylerkende inandırman lazım biraz adamları. bunları giyiyosa yani elbet bi süzerler seni o anda adamlar o anki halini fln. Allah kolaylık versin hocam. bnmde öle bi kere laptop olayım olduydu az cok bilirim -
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------frt bunu yazdı:
-----------------------------bavulun boyutu neydi hacı ben sana bi liste cıkartıyım 1000liradan asagı para almazsın verirlerse tabi
böle bi bavul işte hocam
-----------------------------ufakmıs nese hocam listeye geçelim çok uçuk şeyler yazmıcam
işte ayakkabı vardı de diesel marka 210 lira. ya da bot vardı timberland 300lira.
de 2 dene gömleğim vardı lacoste tanesi 240liradan pantolonunum vardı lewis 170lira. kazak de 1dene 140lira hadi o da dockers olsun. baya bi fiyat oldu sanırım. tabi bunları söylerkende inandırman lazım biraz adamları. bunları giyiyosa yani elbet bi süzerler seni o anda adamlar o anki halini fln. Allah kolaylık versin hocam. bnmde öle bi kere laptop olayım olduydu az cok bilirim
-----------------------------Böyle abartı markalara gerek yok bence inandırıcı olanı şudur. 1 adet Lewis ve 1 adet Mavi kotum vardı biri 100 diğeri 120 lira, Tuttuğu takımı bilmiyorum forma ve atkısı vardı nereden baksan ikisi 100 lira, 2 adet gömleğim vardı 50'şer liradan ki abartı markaya gerke yok normal fiyatlar bunlar etti 100 daha. Nike montum vardı de küçük boyutlu bir çok mont 200 lira neredeyse onu da ekle daha eklemene gerek varsa bir şeyler daha yaz bu haliyle 620 lira yapıyor zaten bir de çanta Nike ise 50 de ona yaz.. :)
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------frt bunu yazdı:
böle bi bavul işte hocam
de 2 dene gömleğim vardı lacoste tanesi 240liradan pantolonunum vardı lewis 170lira. kazak de 1dene 140lira hadi o da dockers olsun. baya bi fiyat oldu sanırım. tabi bunları söylerkende inandırman lazım biraz adamları. bunları giyiyosa yani elbet bi süzerler seni o anda adamlar o anki halini fln. Allah kolaylık versin hocam. bnmde öle bi kere laptop olayım olduydu az cok bilirim
-----------------------------Böyle abartı markalara gerek yok bence inandırıcı olanı şudur. 1 adet Lewis ve 1 adet Mavi kotum vardı biri 100 diğeri 120 lira, Tuttuğu takımı bilmiyorum forma ve atkısı vardı nereden baksan ikisi 100 lira, 2 adet gömleğim vardı 50'şer liradan ki abartı markaya gerke yok normal fiyatlar bunlar etti 100 daha. Nike montum vardı de küçük boyutlu bir çok mont 200 lira neredeyse onu da ekle daha eklemene gerek varsa bir şeyler daha yaz bu haliyle 620 lira yapıyor zaten bir de çanta Nike ise 50 de ona yaz.. :)
-----------------------------yok hacı yav abartı değildi bnmki kullandıklarımı söylediydim. ama dark ınkiler daha mantıklı geldi sen bunları söyle en iyisi
-
haangardan ayakkabı 30 lira,lcw kazak 20 lira,pazar malı pantalon 30 lira toplam 80 lira anca bunların parasını alırsın :)
ne vardıysa onu söyle dürüst ol bi daha da metroya binme :)
-
bavul fiyatı dahil koy bişeyler madur oldun onada para biç oyle iste paranı o kadar eşya almaya gidiceksin yol parasıydı falan fılan alayını yaz bence
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------kanunen biletin fiyatının uzerinden belirli bir % koyupda ödüyorlar. tabi kamil koç müşteri memnuniyeti için daha çok par ödemiş olabilir. ama metronun ödeyeceğini sanmıyorum.
-----------------------------Doğrudur biletin arkasında yazan geçerlidir ve evet koç biraz müşteri memnuniyeti ile yaklaşsada araştırmasını yaparak sorumluyu bulup ona ödetiyor ancak bu konudaki dipayrıntı şudur bilet bir sözleşmedir ama geçerli olabilmesi için alan kişinin ıslak imzası gerekir , bu yüzden son yıllarda imza olayı başlatılmıştır üzerindeki bilgileri teyit edip onayladığınız gibi arkadaki maddeleride kabul etmiş olursunuz imza ile. Bundan şu sonuç çıkar dostum eğer bileti imzalamadan aldıysan mahkemeye gidersen içerisinde külçe altınım vardı dersen bile sonuç alırsın elektronik eşyayı kapsamıyor filan hikaye ve onlarda bunu bilir şartlara göre davranırlar müşteriye. Tek uyaracağım konu çantanın kaybolmasından sorumlu gördükleri araçç kaptanı- host-muavin sıralaması ile muhtemeln hosta veya muavine ödetirler kayıp bagaj parasını bilgin olsun yani şirketten çıkmıyor. Şayet şirketten çıkıyor olsaydı sana binbir türlü yöntem gösterirdim emin ol ama arkadaşlar haklılar kul hakkı denilen bir şey var ne kaybettiysen değerini söyle.