Bağımlılık Yapacak Dizi Önerisi İstek
-
Kesinlikle v şiddetle fringe öneririm. Niye : bilmem :S
-
merlin
-
asa42 bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle v şiddetle fringe öneririm. Niye : bilmem :S
-----------------------------bende az önce başladım diziye, bu konuyu görmeden :) neyse iyi gidiyor bakalım bölümler uzun baya bölümde var :)
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------asa42 bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle v şiddetle fringe öneririm. Niye : bilmem :S
-----------------------------bende az önce başladım diziye, bu konuyu görmeden :) neyse iyi gidiyor bakalım bölümler uzun baya bölümde var :)
-----------------------------hocam sezon sezon seyret hata not falan al. Her bölüm ayrı gibi fakat aslında hepsi baglantılı..
-
öneriler için teşekkürler. peki yazılanlar arasında beğenmediğiniz varmı. yani misal birisi şu güzel demiş yok lan o bence güzel değil dediğiniz varmı.
-
bağımlılık diyip nasıl Breaking Bad 'i pas geçersiniz :W
-
alapolina bunu yazdı:
-----------------------------oz da var bagımlılık garanti
-----------------------------kesinlikle oz izle. ben tekrar tekrar izlerim sezonları hala bütün dizilerden güzel.
-
Shamaless tek geçiyorum..
-
Hacı
Breaking Bad i izlemediysen 10 numara dizidir ben öyle bırakıyorum 1 sezon bitiyor sonra peş peşe izliyorum gene bitirdik 4. sezonunu bakalım ne olacak :D 10 numara diyorum
Supernatural Buda 10 numara dizidir bana göre ben son 2 sezonunu izlemedim başlıyıcam yakında
üşengeclik yapma bu ikisini indir bir dene 5 bölüm indir hepsinin 1. sezonundan :D
Hapishaneli seviyorum diyorsan the oz da güzeldir fakat bulabilirmisin bilmem torrentten çekersen olur ama
Breaking bad , supernatural in yanında the walking neymş amq sıradan bir hikaye sonucda kötü demiyorumda yukarıda yazdıgım dizilerde ne olucagını kestiremiyorsunuz
-
Prıson break izledinmi bilmiyom ama izlemediysen kesinlikle başla 4 sezon her bolumdemi heycan olur yaaa :D