Bağımlılık Yapacak Dizi Önerisi İstek
-
oz izleyebilirsin
absürd komedi seven biriysen its always sunny in philadelphia da baya iyidir
-
game of thrones 2 sezonu 4 günde bitirirsin
behzat Ç.
leyla ile mecnun (henüz izlemedim)
how i met your mother sarıyor gecede yarımsezon garantili :)
big bang teory fazlasıyla tavsiye ettiler başlamayı düşünüyorum
-
tam da bööle bi konu açıcaktım bende
bana da lost room gibi kısa bikaç bölüm yada bi sezonluk dizi olur anime olur bişi önerin yukarıda bahsettiğiniz çoğu diziye başladım hepsi beklemede :D çok sıkılgan maymun iştahlı bişimişim la ben :D anladınız
-
Pistor bunu yazdı:
-----------------------------tam da bööle bi konu açıcaktım bende
bana da lost room gibi kısa bikaç bölüm yada bi sezonluk dizi olur anime olur bişi önerin yukarıda bahsettiğiniz çoğu diziye başladım hepsi beklemede :D çok sıkılgan maymun iştahlı bişimişim la ben :D anladınız
-----------------------------Flash forward var
-
-Spartacus
-Game of Thrones
-Lost
Bu 3 dizi şu zamana kadar yapılmış en sürükleyici dizi ünvanını kimseye kaptırmayacak gibi bence.
-
Konuyla uzaktan alakası olsa da sağlam bi film sitesi söyleyin müridler ? hddizifilm.com iyi girmişti piyasaya bıraktılar sağlam bi tane lazım bir kaç da olabilir.. :)
-
breaking bad
boardwalk empire
how to make it in america
blue mountain state
fringe
bunların haricinde : hell on wheels ve the event de baya güzellerdir ama sadece tek sezonları var.
-
Prison break
Heroes
Smalville -
Kurtlar vadisi mafya yı izle tamamen sıfırdan sonra pusuya geçersin ben 2.ye bitirdim hala zamanım olsa hala izlerim
-
the vampire diaries ; 2-3 bölüm konu oturana kadar biraz kasıyo ama sonra balata kopuyo bolumler 1 saatlik 2 haftada 3 sezonu bitti...
dün gece bi yarım eksik gibi hissettim.
takıntılı bi tip olduğumdan dikkat ettim seneryoda en ufak ayrıntılarda bile hata yapamamışlar.
olaylar sürekli düşündüğünün tersi çıkıyo fln hoş yani bi dene