Bağımlılık Yapacak Dizi Önerisi İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

eger ajan vs gibi dizilerden hoşlanıyorsan "ALIAS" izlemeni tavsiye ederim. dizi olayının 2000li yıllarında başlamasında en buyuk yapıtaşlarından bitanesidir.

son zaman dizinlerinden eger bilm kurgu seviyorsan "FRINGE" izle... bölümler seni yorar izlerken ama cok keyif alırsın, akar gider bunlar olmadı

hadi o zaman ben biraz eski zamanlara döneyim kale savaşlarından keyif alayım dersen "GAME OF THRONES" izlemelisin. dizi henüz 2. sezon bitirdi ama 6 sezonu garanti var dizinin ki kitabın yazarı hala yazmaya devam ediyormuş. (DİPNOT : bu diziyi izlerken kesinlikle spoiler okuma :) )

ya da bunlar olmadı canın çerezlik dizi istedi... "SUPERNATURAL" sana güzel bir seçenek olur ama uyarayım bir çok kişinin bahsettiğinin aksine 2. sezonda severim ulen sizin babanızıda, nanızıda ve garip yaratıklarınızıda diyip diziyi bırakman muhtemel bir olasılıktır.

dedinki ben uzaya çıkıcam.. "BATTLESTAR GALACTICA" izleyebilirsin. güzeldir hoştur, aksiyon doludur sonunu merak edersin hep, bi soranki bölümü istersin ama UYARIYORUM bilim-kurgu ve uzay çağında ki yaşamın nasıl olacağına dair düşüncelere kapalıysan bu dizide sıkabilirsin ama seviyorsan keyif alırsın...

biraz değişik bir konusu olsun, beni etkilesin yeni şeyler ögretsin acık icinde polisiye, bilim vs olsun dersen "LIE TO ME" izlemeni öneririm. sevklidir ben tüm sezonları 3 günde izlemiştim.

daha sayılacak bir çok yapıt var ama simdilik aklıma gelen bunlar... keuifle izlemeni dilerim

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

blackseaboy28 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu yazacaklarım komedi  sürükleyici özelliği yoktur ama  bağımlılık yapabilir.

how i met your mother 

two and half men

ilave olarak;

Day Break

Kyle XY

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

Tengri bunu yazdı:
    Humanka bunu yazdı:

İzlemediysen Türk dizisi olarak Ezel ve Aşk-ı Memnu'yu izle.  Herkes yabancı dizi yazmış ama bu yapımlar da çok iyi. Her bölümü heyecan , her bölümü ayrı güzel. İkisi de çoğu yabancı diziden kat kat üstün.

Arkadas yokmus gibi davranin. Aski memnu diyo ya: \ bide yabanci dizilerden ustun diyo. Evet oyle recep ivedikte fight clubdan iyi.

Tanrı bilir ya, ikisinide izlemedin ve işsizin teki olduğun için burda yorumları okuyup kime sataşabilirim diye bakındın . Yorumumu gördün ve atladın. Bu diziler onlarca ülkede reyting rekorları kırdı. İkincisi beynin fight club'ı algılayacak erginliğe ulaştığında bir daha izle bence. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Humanka bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:
    Humanka bunu yazdı:

İzlemediysen Türk dizisi olarak Ezel ve Aşk-ı Memnu'yu izle.  Herkes yabancı dizi yazmış ama bu yapımlar da çok iyi. Her bölümü heyecan , her bölümü ayrı güzel. İkisi de çoğu yabancı diziden kat kat üstün.

Arkadas yokmus gibi davranin. Aski memnu diyo ya: \ bide yabanci dizilerden ustun diyo. Evet oyle recep ivedikte fight clubdan iyi.

Tanrı bilir ya, ikisinide izlemedin ve işsizin teki olduğun için burda yorumları okuyup kime sataşabilirim diye bakındın . Yorumumu gördün ve atladın. Bu diziler onlarca ülkede reyting rekorları kırdı. İkincisi beynin fight club'ı algılayacak erginliğe ulaştığında bir daha izle bence. 

@tengri salla kanka boşver konuşsunlar :D

amuahah harbi güldüm amk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

leyla ile mecnun :) 10 gündür izliyorum 30. bölüme geldim :D

süper dizi harbiden izlenesi dizi :D

bu leyla ile mecnun dizisini hangi ruh haliyle izlemek gerek  bir kaç bölüm izledim sarmadı komik bölüm diye birkaç bölüm izledim yine sarmadı hangi mantıkla izlemek gerek anlamadım birde çok izleniyormuş behzat ç desen tamamda bu nasıl saçma salak bir dizidir okadar zorladım bir izlencesini bulamadım amk

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    Humanka bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:
    Humanka bunu yazdı:

Evet issizim ogrenciyim cunku. Suan antalyada tatildeyim arada bi telden girip tahribata giriyorum, Ve tv yi haber. Ve belgesayak disinda izlemiyorum. Senin o bayildigin dizileri tv de gormeye dayanamiyorum. Bu dizi turkiyede neden rekor kirdi, aziz nesinin dedigi gibi ulkenin yuzde 60 I mal ne bekliyosun ki

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

sittinsene bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

leyla ile mecnun :) 10 gündür izliyorum 30. bölüme geldim :D

süper dizi harbiden izlenesi dizi :D

bu leyla ile mecnun dizisini hangi ruh haliyle izlemek gerek  bir kaç bölüm izledim sarmadı komik bölüm diye birkaç bölüm izledim yine sarmadı hangi mantıkla izlemek gerek anlamadım birde çok izleniyormuş behzat ç desen tamamda bu nasıl saçma salak bir dizidir okadar zorladım bir izlencesini bulamadım amk

:D behzat ç bana göre son sezonlarda saçma sapan bir hâl aldı

leyla ile mecnunda trde izlediğim diziler arasında 1 numarada

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
Toplam Hit: 8703 Toplam Mesaj: 78