Bağımlılık Yapacak Dizi Önerisi İstek
-
heroes artı behzat ç
-
game of thrones demiş zaten müridler, her bölümü en az 5 kere izledim bazı sahneleri youtüp de açıp ara ara izlerim , eğer bağımlılığın hat safhaya ulaştıysa al kitaplarını oku en son 2ciltlik kılıçların fırtınası yani 3. sezon kitapları piyasaya çıktıydı, ilk kitabını 1 haftada bitirdim , biraz soluklanayım 2.kitaba da başlıcam ki yeni kitaplar en az 1 sene yok ...
halaaa kesmediyse bu hikayenin - ateş ve buzun şarkısı olarak geçer - 1 adet strateji ve 1 adet rpg oyunları mevcut
ve halaaa tatmin olamadıysan action figür ve diğer aksesuarlarını alarak , taksim meydanında muhtemelen "ed stark anma" etkinlikleri düzenleyecekler ona katılabilirsin
-
Dexter ve Spartacus.
Sonunu merakla bekleyip peş peşe izliycem sonunda way anasını diyerek küfretmek istiyorsan Dexter ı kesin izle. İlk sezon diziyi çözene kadar sıkıntı ama çözdükten sonra bırakamıcaksın.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------bağımlılık diyip nasıl Breaking Bad 'i pas geçersiniz :W
-----------------------------Breaking Bad
Weeds de güzeldir
-
The Walking Dead,
-
Breaking bad ve Jericho
-
24
-
spartacus.
bi erkeğin sevmemesi imkansız diziyi :)
-
"oz" u izle yeter sana
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------bağımlılık diyip nasıl Breaking Bad 'i pas geçersiniz :W
-----------------------------Breaking Bad
Weeds de güzeldir
-----------------------------katılıyorum