Balık Alacam...
-
Arkadaşlar balık almayı düşünüyorum... Nasıl birşey alayım?
-
Tek beta (kavgacıdır) birde 20 30 litrelik bi akvaryum hem bütçeyi zorlamaz hem beta güzel hayvandır yani :D
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
CaNNi bunu yazdı:
çipura al hacı .. en lezzetli balıktır
süs balığı olacak hacı... yemek için değil...
-----------------------------o zaman pirana balığı al hoca :F çok ilgi çekici bişeydir
-
Alma boşver,huzur falan verdiği olayı tamamen hikaye.Küçük kardeşlerime annem almış geçen gün,biri öldü diye ağlaya ağlaya bitirdi kendini :W Ayrıca nedendir bilmiyorum akvaryumu görünce bi tiksinti geliyor bana :W Balıkların a.k
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------o zaman pirana balığı al hoca :F çok ilgi çekici bişeydir
katılıyorum
-
Bütçede çok önemli bişey tabi bütçeyi söyle :|
-
ona gerek yok abi... betta güzelmiş... bide melek vardı... onlar nasıl?
-
suKo bunu yazdı:
Bütçede çok önemli bişey tabi bütçeyi söyle :|
30-35 gayme sayarım.... -
Bizim binanın altında bi internet kafe var adamın her çeşit balığı var. Piranalarını ete alıştırmamıştı başta ama iç günü olarak hayvanlar gözümün önünde çöpçü balığına saldırıp 1 dakikada parçaladılar :\
Harbiden güzel balık piranalar. Aynı akvaryuma büyük balık koyarsan piranalar ona saldırmıyorlar yalnız. Ete alıştırınca da normal balık yemi yemezler.
-
suKo bunu yazdı:
Tek beta (kavgacıdır) birde 20 30 litrelik bi akvaryum hem bütçeyi zorlamaz hem beta güzel hayvandır yani :D
-----------------------------20 - 30'a gerek yok, birkaç litre suda yaşar. Kavanoz olsa bile yeterli.
-
karaconda bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
katılıyorum
Pygocentrus nattereri
De neymiş
http://www.carpecarpio.com/lukkrocbyjeanfrancois.html