Balık Alacam...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    yok hocam japon değil daha cins bişey yok mu en küçük boy akvaryumda beslencek ?
    fanus değil ha D:

Koca hestiy aya bedenem ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    sakın alma hacım. ben aldım biri hemen öldü... ayrıca iletişim yok hayvanla.. oynayabileceğin bişe al.. :D  öle diil.. ;D muhabbet kusu falan..

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    beta al. bakımı kolay. hiç bir şey yapmadan durur öylece, öldüğünü sanabilirsin, o kadar hareketsizdir.

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    en iyisi 30 litrelik akvaryumda alabalık besle.kafanı bozunca kızartır yersin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    git bir beta al, bir bardak suya koy yeter. onlar fazla genis yerde yasamayi sevmezler zaten:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

papagan ciklet tavsiyemdir hem asi hemde sevimli kendini sisiren bir hayvan koca dudaklı bisi :)

-----------------------------
    bole bişi arıyorum... bide kanatlı olsa daha iyi olur.. bakınca göze hoış görünecek bişi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Ben daha önce beslemedim ama ilk gördüğüm andan beri beta almayı düşünüyorum. Son mesajından anladığım kadarıyla sen de o tarz balık istiyorsun. Google'da görsellerde balık beta yaz resimlerine bak. Almadan önce de araştır nasıl beslemen gerektiğini öğren öyle al.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    bende 5 tane nattereri var arttırcam sürüyü

hack forum https://www.turkhacks.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    yüzme bileninden al sonra boğulmasın :|

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşın önerdiğinin aksine papağan önermem en nihayetinde. katır cinsi balıktır. ister istemez çoğu insan kabul etmesede özürlüdür. yemi gırtlağında çiğner ama cana yakındır..

betta uyuzun tekidir. avcının kralıdır bazen bütün gün kılını kıpırdatmadan pusuda bekleyebilir şekil itibari ile güzeldir ama bitane besleyebilirsin.. sert balıkların yanında koyabilirsin ama kuyruklarını götürebilir..

lepistes kılıç moli gibi balıkların gösterişlileride var ama ufak ennihayetinde. çokda ucuzdur en kralını 3liraya damızlığını 4 liraya alırsın bu olabilir hem bitkide ekebilirsin.. limon öneririm çok çabuk ürer ve büyür anabuias a filan hiç bulaşma

yunus sarı prenses filan alcaına frontosa besle daha iyi:) hem kafalı hem renkleri güzel

ama bak ben sana önereyim bi erkek iki dişi velifera.. bi erkek 2-3 dişi plati yada kılıç, 1 erkek 1 dişi moli.. pengansus ( bi halta yaramaz sadece görüşünüşü hoş )
    akvaryumun dibini dolduracak kadar kum 2-3 kök saz yada limon. kafii dir..

Toplam Hit: 12578 Toplam Mesaj: 84