Balık Alacam...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

köpek balığı al küçükleri güzel oluor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

sniper_tnr bunu yazdı:
    -----------------------------

köpek balığı al küçükleri güzel oluor :D

Büyüyüncede beni yer... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

yok ya satılanların hiçbiri etçil değilki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

DeepiMpaCt bunu yazdı:

Melekler hassas balıklardır su değerlerinden (ph vs.) bile kolayca etkilenebilirler.

Deme be... Balık kutunun içindeyken çeşme suyunu aldım... İçine döktüm...

daha ne yapıcan :)  melekler çok hassastır. ani su değişiminde kirli suda soğuk suda sıcak suda 2 günde ölürler. ılık suda uzun süre yaşar.  bende şuan 4 tane melek var ve 1 tanesini 2.5 senedir besliyorum. allaha şükür hepsi şuan canavar gibiler. birde yavru lepisteslerimi yemeselerdi daha iyi olucaktı . sanki melek değil şeytan :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

Bencede alma hacı bizde 120 ltrelik akvaryum vardı ciklet türü balık besliyorduk (onlar kolay kolay ölmüyor) bakımı zor evin için ayazağa deresi gibi kokuyordu  (aklıma ilk o dere geldi) en zoruma gidende aylık temizlikte  o suyun yarısısnı kova kova başoltıp tekrar doldurmaktı ....

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Başka balık mı alayım?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaaareeem
    kaaareeem's avatar
    Erkek

ciklet türü alcaksan onlar olmez kolay kolay devamlı büyür büyüdükçe akvaryumu büyütmen gerekir sadece akvuryumlaa olsa iyi ısıtıcısını temizleme motorunu deiştirmen lazım biz zor kurtulduk alcaksan şu küçük akvaryumlarda yaşıyan lepistesleri al hem fazlamassraf  olmaz hemde denersin  baktın balk işi bana göre dedin ciklet lere dönersin ...

Mr Anderson welcome back , we missed you.Can you feel it, Mr. Anderson, closing in on you? Oh, I can. I really should thank you, after all it was your life that taught me the purpose of all life. The purpose of life is to end.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

köpek balığı alabilirsin. gerçekten tavsiye ederim çok eğlenceli balıklardır.benim akvaryumda 8-10 tane ayrı cins balık var ama en çok beğendiğim ve eğlendiklerim köpek balıkları . ayrıca tetra balıkları ve melekleride tavsiye ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Balıklardan anlayanlar beni eklesin konuşalım... m_ali_Acikgoz@hotmail.com

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:

köpek balığı alabilirsin. gerçekten tavsiye ederim çok eğlenceli balıklardır.benim akvaryumda 8-10 tane ayrı cins balık var ama en çok beğendiğim ve eğlendiklerim köpek balıkları . ayrıca tetra balıkları ve melekleride tavsiye ederim.

Pengasus (köpek balığı) çabuk büyüyen bi türdür.Büyük hacim ve tek tür bakılması gerekir bi süre sonra diğer balıklarına zarar vericektir.

Kafam oldu galiba:|
Toplam Hit: 12576 Toplam Mesaj: 84