Balık Alacam...
-
japonese baligi al hoca turuncu olanla war ya buyurse pisirir yersin ama buyutemessin onlari
faslada yem verme akilsiz olduklari icin ne kadar yedilerini idrak edemiyolar beyinsiz mahlukatlar onlar aptal birazda
-
japonese baligi al hoca turuncu olanla war ya buyurse pisirir yersin ama buyutemessin onlari
faslada yem verme akilsiz olduklari icin ne kadar yedilerini idrak edemiyolar beyinsiz mahlukatlar onlar aptal birazda
-
şuanki akvaryumum bak bu çoğusu benim yavrularım anası babası şehit oldu zaten bi çoğunun diplerdede yavrular var bayada gözükmez ufacıklar daha

-
Papağan güzel bir balıktır yanlız orjinal bir tür değildir, kırmadır. Görünüşü hoştur lakin ağzını hiç kapatmaz. İyi bakarsan bir el kadar büyüyebilir.
Yunus güzeldir. Normalde hafif gri durur ama sinirlendimi laciverte dönüverir. Onlar için özel renklendirici yemler vardır.
Prensesler ortada saf saf dolaşır. Kuyrukları iyidir.
Japon, Lepistes eskide kaldı. Eğer denemek istiyorsan tavsiye ederim bakalım bakabilecekmiyim diye. Onun dışında bu söylediğim balıkları 1 metre enindeki bir akvaryumda iyi bakabilirsin. Yuva ve yavru durumlarını iyi gözlemle çünkü papağanlar yuva için kavga ederler, akvaryumun muhtarıda sayılabilirler. Yunusları bile dövüyorlar :) Yunusların borusu anca kendi cinslerine ötüyor zaten. Yavrulama bittikten sonra kesinlike yavruları başka bir fanusa birkaç günlüğüne ayır. Yoksa yiyiyorlar.
Bunun dışında yeşil eski tip havalandırıcılardan,filitrelerden al. Ayrıca kaliteli yem kullan ki balıkların rengi yerinde olsun, akvaryumunuda kirletmesin. Suya anti bakteriyel jelde al. 15 günde bir falan akvaryumun suyunu değiştirdikçe bi kapak, yarım kapak falan atarsın. Dinlenmiş su koy ama dinlendirmezsende olur akvaryumun yarısını değiştirir yinede halledersin su olayını. Biraz zamansız kafaya koymuşsun olayı çünkü önümüz kış. Su sıcaklığıda önemli, ona göre bi ısıtıcı al derim.
Hadi kolay gelsin!
-
>£
-
kaplumbağa al çok guzel yüzüyor ve besleniyor.
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------
beta al. bakımı kolay. hiç bir şey yapmadan durur öylece, öldüğünü sanabilirsin, o kadar hareketsizdir.
-----------------------------aman da aman balık tüyosu da verirmiş :) aldınızmı kardeşinin betasını geri?
-
suKo bunu yazdı:
Tek beta (kavgacıdır) birde 20 30 litrelik bi akvaryum hem bütçeyi zorlamaz hem beta güzel hayvandır yani :D
-----------------------------arkadasa katılıyorum hocam beta alll cok gzl renkler olan bır balıktır en fazla 7 ytlye herseyını alırsın cok uzun sure yasar eger yemını fln ıyı verırsennn gıkı cıkmaz :P hatta melankolık balık olarak gecer bunalım takılırr canı sıkıldıgında suyunu köpurtur ben almıstım tam 4 sene yasadıı hemde tek basına ve bır seffaf kupa bardagının ıcınde yıne olsa yıne alırım..
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------suKo bunu yazdı:
Tek beta (kavgacıdır) birde 20 30 litrelik bi akvaryum hem bütçeyi zorlamaz hem beta güzel hayvandır yani :D
-----------------------------arkadasa katılıyorum hocam beta alll cok gzl renkler olan bır balıktır en fazla 7 ytlye herseyını alırsın cok uzun sure yasar eger yemını fln ıyı verırsennn gıkı cıkmaz :P hatta melankolık balık olarak gecer bunalım takılırr canı sıkıldıgında suyunu köpurtur ben almıstım tam 4 sene yasadıı hemde tek basına ve bır seffaf kupa bardagının ıcınde yıne olsa yıne alırım..
Canı sıkılınca değil ciftleşmek isteyince köpük yapar :)
ayrıca bakımı zor olan türleri yazmışşınız adam acemi daha.
-
alabalık al hacı. hiç olmazsa büyütür yersin ;)