Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?
-
Balık BEslemek İstiyorum Arkadaşlar,Besleyen müridlerden görüş Yorum Alabilir miyim , hangi tür balık besleyeyim,akvaryum techizat falan ne kadar tutar bi genel yorum alayım...
-
20 liraya 8o cmlik akvaryum aldım balık techizat falan filan 500 liralık masraf yaptım bütçen iyiyse iyi düşün :)
-
Yeni başlıyorsan "Sarı Prenses" öneririm. 2 Erkek 2 Dişi Sarı Prenses Artı Vatoz alırsın.Küçük bir akvaryum ile de tamamlarsın 50-75 lira arası işin içinden çıkarsın. Sarı prensesler yavruladığı zaman balıkları aldığın yere satarsın iyi para getirir. Ben yapmıştım bir ara.
Daha sonra büyük akvaryuma geçersin. Önce bir bak bakalım heves mi hobi mi diye. Küçük ile 5-6 ay takıl derim ben.
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
20 liraya 8o cmlik akvaryum aldım balık techizat falan filan 500 liralık masraf yaptım bütçen iyiyse iyi düşün :)
edit: daha önce hiç beslemediysen japon balığından başla sonra ciklete geç orda dur.Frontoza favorimdir..
----------------------------- -
rakı balık yapak boşver akvaryumu :D
Fazla masraf yapma bencede görüntüsü hoş oynasan nesneler olarak görüyorum hiç bir sevgi ve zeka belirtisi yok soğuk hayvanlar sıkılmak çok kolay olucaktır. -
hacı zor iş yaw bende denedim bi arada.
hepsini öldürdüm :(
suyun dengesi çok önemli, çok uğraştırıyo. temizliğiyydi filan zor iş :|
bide sağlam para harcatıyo :D
-
daha önce kaldığım yurtta vardı arada bir ilgilenrdim de fiyatları hakkında birşey bilmiyorum.pirana vardı balık olarak.ciğer kurusu verirdik yem olarak ... akvaryum bana fazla büyük değil orta birşey de olur küçük de, tahminen ne kadara gelir hocam?
-
komşum 4 günlüğüne balıklarını bana bıraktı sabah akşam yemlicekmişim
dedim ben unuturum
oda olsun bea dedi
bende iyi sen bilirsin dedim :)
hee yorum olarakta bakıorum öle kavanoza dönüp duruyolar :)
pek bi his vermedi bana :)
-
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------
rakı balık yapak boşver akvaryumu :D
Fazla masraf yapma bencede görüntüsü hoş oynasan nesneler olarak görüyorum hiç bir sevgi ve zeka belirtisi yok soğuk hayvanlar sıkılmak çok kolay olucaktır.
-----------------------------evde 2 ihtiyar anne babam ve bi de ben varım :) değişiklik olsun canları sıkılmasın diye almak istiyorum.uğraşırım hem yaz da geldi sayılır...hobi olur...
-
Ciklet al.Buyuduklerımde akvaryumda hos duruyorlar.Dayanıklıdırlar ama baska bır turle bakamzsın parcalıyorlar.Ama hos hayvanlar yani :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hacı zor iş yaw bende denedim bi arada.
hepsini öldürdüm :(
suyun dengesi çok önemli, çok uğraştırıyo. temizliğiyydi filan zor iş :|
bide sağlam para harcatıyo :D
-----------------------------Arkadaşa hiddetle ve şiddetle katılıyorum.Bende burada konu açtım ve balıkları aldım. İlk önce 3 tane aldım. Sırayla öldüler.. Tekrar aldım. 15 gün dayandılar... Suları haftada bir değiştiriyordum.. Baya sıktı beni... Şimdi çiceğe merak saldım. Evde barış çiceği ve ev tipi 7 veren gülü aldım... Şimdide her daim çiçek açan bir bitki arıyorum... Bakınız konum...