folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?

Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

kUz3y bunu yazdı:
    -----------------------------

balıkda kararlıyım :) hangi malzemeler kullanılacak?ısıtıcı akvaryum süs balık oksijen basan bi makine vardı sanırım  :) başka ?

pardon haci yanlis anlattim beta da balik zaten :D

isitici oksijen makinesi falan filan istemiyo ole mal gibi takiliyo su bardaginda bile yasiyo abi tavsiyemdir kesin bak cokta guzeldir gorunumu :D

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

hahahahaha :D iyiymiş hocam bakarım onada :D

Arayan yok, Soranı skim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

60-80 cm akvaryum mümkünse sehpalı kum(midye kırığı dersen anlarlar akvaryumcular) ısıtıcı 1 adet iç motor isteğe bağlı dış motor ve hava taşı 1 veya 2 adet yapay bitki akvaryum suyu değişimi için kaya tuzu (1 çorba kaşığı) her ihtimale karşı yavruluk keskin olmayan yuvarlak köşeli taş.Farkındaysan daha balık almadık :) ciklet için ideal akvaryum malzemeleri..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hocam sarı prenses güzel balıktır yani bakımıda çok zor değil..Mesela bildiğim kadarıyla alacağın akvaryumda mağra ve kayalık süsleri olması balığın daha rahat olmasını sağlıyo ve balık rahat olunca üreme işide iyi olur :D yavruları satabilirsin..İyi bakarsan görünüş olarakta iyidir ya renkleri fln gayet hoş..Yanında başka balık beslemek istersen yunus balıklarıyla uyumlu olduklarını biliyorum ve kendi türleri haricinde iceman türüyle uyumludur..akvaryum hacmide içindeki dişi ve erkek sayısına göre olmalı yani,oranlı..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

60-80 cm akvaryum mümkünse sehpalı kum(midye kırığı dersen anlarlar akvaryumcular) ısıtıcı 1 adet iç motor isteğe bağlı dış motor ve hava taşı 1 veya 2 adet yapay bitki akvaryum suyu değişimi için kaya tuzu (1 çorba kaşığı) her ihtimale karşı yavruluk keskin olmayan yuvarlak köşeli taş.Farkındaysan daha balık almadık :) ciklet için ideal akvaryum malzemeleri..

bu dediklerin ne kadar tutar hocam tahminen :) 

Arayan yok, Soranı skim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

http://aquapetcenter.com/shopping/images/BloodParrot.jpg

Bu tipsiz Papagan Cikletlerden Al hem Dayanikli Hemde Sevimli..

Agzini Sisiriyor.. Cift i ile iyi Anlasirsa Öpüsüyorlar.. Dudak Dudak a hemde :)

Bakınız  VIDEO

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Hocam sarı prenses güzel balıktır yani bakımıda çok zor değil..Mesela bildiğim kadarıyla alacağın akvaryumda mağra ve kayalık süsleri olması balığın daha rahat olmasını sağlıyo ve balık rahat olunca üreme işide iyi olur :D yavruları satabilirsin..İyi bakarsan görünüş olarakta iyidir ya renkleri fln gayet hoş..Yanında başka balık beslemek istersen yunus balıklarıyla uyumlu olduklarını biliyorum ve kendi türleri haricinde iceman türüyle uyumludur..akvaryum hacmide içinde ki dişi ve erkek sayısına göre olmalı yani,oranlı..

keşke malatyada olsaydın hocam beraber giderdik :)

Arayan yok, Soranı skim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

kUz3y bunu yazdı:

yanak bunu yazdı:

bu dediklerin ne kadar tutar hocam tahminen :) 

ilk postumu oku :D onun içinde 40 adet balık parasıda dahil :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

http://aquapetcenter.com/shopping/images/BloodParrot.jpg

Bu tipsiz Papagan Cikletlerden Al hem Dayanikli Hemde Sevimli..

Agzini Sisiriyor.. Cift i ile iyi Anlasirsa Öpüsüyorlar.. Dudak Dudak a hemde :)

Bakınız Video ... 

ben buna bi kerhane alayım o zaman :D

Arayan yok, Soranı skim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

kUz3y bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

Hocam sarı prenses güzel balıktır yani bakımıda çok zor değil..Mesela bildiğim kadarıyla alacağın akvaryumda mağra ve kayalık süsleri olması balığın daha rahat olmasını sağlıyo ve balık rahat olunca üreme işide iyi olur :D yavruları satabilirsin..İyi bakarsan görünüş olarakta iyidir ya renkleri fln gayet hoş..Yanında başka balık beslemek istersen yunus balıklarıyla uyumlu olduklarını biliyorum ve kendi türleri haricinde iceman türüyle uyumludur..akvaryum hacmide içinde ki dişi ve erkek sayısına göre olmalı yani,oranlı..

keşke malatyada olsaydın hocam beraber giderdik :)

Güzel olurdu hocam,severim balık işini..Burdanda yardımcı olurum ama elimden geldiğince :)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 6506 Toplam Mesaj: 62