folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?

Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hocam balık işi masraflı ama güzel iştir..Can sıkıntısı besliyim falan işte uğraşırım dersin sardımı rahat bi 400-500 liranın gittiğini anlarsın zaman geçince..Akvaryumuydu,motoruydu,balığıydı derken çok para harcarsın ama çokta eğlenirsin..Ne tür balık beslemek istediğini düşün önce ama..

Edit: Arkadaşlar bakımından,ölmelerinden falan bahsetmişler..Bi de o konu var hocam yani bunların işi çok :D suyu var haftada temizlicen usanmadan,yoksa ölür.Suyun ısısı var çok sıcak veya çok soğuk olunca ölür,tam ayarlıcan.Yemini düzenli vercen fln yani harbi harbi sorumluluk gerektiriyo..Ama bunların sonucunda güzel iştir balık işi..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

beta besle bakimi en kolay olan o bnm beslediklerimde hayvani yere dusurdum ac biraktim 5 gun, suyunu deistirmedim oksijensiz biraktim yine olmedi

:D

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

balıkda kararlıyım :) hangi malzemeler kullanılacak?ısıtıcı akvaryum süs balık oksijen basan bi makine vardı sanırım  :) başka ?

Arayan yok, Soranı skim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam balık işi masraflı ama güzel iştir..Can sıkıntısı besliyim falan işte uğraşırım dersin sardımı rahat bi 400-500 liranın gittiğini anlarsın zaman geçince..Akvaryumuydu,motoruydu,balığıydı derken çok para harcarsın ama çokta eğlenirsin..Ne tür balık beslemek istediğini düşün önce ama..

Edit: Arkadaşlar bakımından,ölmelerinden falan bahsetmişler..Bi de o konu var hocam yani bunların işi çok :D suyu var haftada temizlicen usanmadan,yoksa ölür.Suyun ısısı var çok sıcak veya çok soğuk olunca ölür,tam ayarlıcan.Yemini düzenli vercen fln yani harbi harbi sorumluluk gerektiriyo..Ama bunların sonucunda güzel iştir balık işi..

400-500 tl den bahsediyorsun?? yok be :)

Arayan yok, Soranı skim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

kUz3y bunu yazdı:

balıkda kararlıyım :) hangi malzemeler kullanılacak?ısıtıcı akvaryum süs balık oksijen basan bi makine vardı sanırım  :) başka ?

Hocam hangi balıklardan besliceksin kafanda var mı bişey..Ona göre motorları,akvaryumun büyüklüğü alet edevat değişir biraz..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

kUz3y bunu yazdı:

Hocam hangi balıklardan besliceksin kafanda var mı bişey..Ona göre motorları,akvaryumun büyüklüğü alet edevat değişir biraz..

hocam sarı prenses japon balığı beslerim veya köpek balıkları oluyo , onlar da olabilir.vatos beslemem iğrenç bi hayvan :)

Arayan yok, Soranı skim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

kUz3y bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

400-500 tl den bahsediyorsun?? yok be :)

Cidden hocam bak bu işe girdin mi heves süresi,bıkma falan derken baya geçiyo..Sonra oturup bi hesap yaptığında harcadığın para en az 300 ü buluyo :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    0dan kuracagın ıcın 100tl tutar.sakın aptallık edıp lepıstes,japon alma.al cıklet cok guzeller lan cıkletler :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

valla öğrenciyim,bir bilgisayar şirketinde web tasarım elemanıyım hocam başka gelirim de yok :) inşaallah fazla zorlamaz beni :)

Arayan yok, Soranı skim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    0dan kuracagın ıcın 100tl tutar.sakın aptallık edıp lepıstes,japon alma.al cıklet cok guzeller lan cıkletler :D

dikkate alırım hocam :=)

Arayan yok, Soranı skim.
Toplam Hit: 6015 Toplam Mesaj: 62