Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?
-
Hocam balık işi masraflı ama güzel iştir..Can sıkıntısı besliyim falan işte uğraşırım dersin sardımı rahat bi 400-500 liranın gittiğini anlarsın zaman geçince..Akvaryumuydu,motoruydu,balığıydı derken çok para harcarsın ama çokta eğlenirsin..Ne tür balık beslemek istediğini düşün önce ama..
Edit: Arkadaşlar bakımından,ölmelerinden falan bahsetmişler..Bi de o konu var hocam yani bunların işi çok :D suyu var haftada temizlicen usanmadan,yoksa ölür.Suyun ısısı var çok sıcak veya çok soğuk olunca ölür,tam ayarlıcan.Yemini düzenli vercen fln yani harbi harbi sorumluluk gerektiriyo..Ama bunların sonucunda güzel iştir balık işi..
-
beta besle bakimi en kolay olan o bnm beslediklerimde hayvani yere dusurdum ac biraktim 5 gun, suyunu deistirmedim oksijensiz biraktim yine olmedi
:D
-
balıkda kararlıyım :) hangi malzemeler kullanılacak?ısıtıcı akvaryum süs balık oksijen basan bi makine vardı sanırım :) başka ?
-
Poet bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam balık işi masraflı ama güzel iştir..Can sıkıntısı besliyim falan işte uğraşırım dersin sardımı rahat bi 400-500 liranın gittiğini anlarsın zaman geçince..Akvaryumuydu,motoruydu,balığıydı derken çok para harcarsın ama çokta eğlenirsin..Ne tür balık beslemek istediğini düşün önce ama..
Edit: Arkadaşlar bakımından,ölmelerinden falan bahsetmişler..Bi de o konu var hocam yani bunların işi çok :D suyu var haftada temizlicen usanmadan,yoksa ölür.Suyun ısısı var çok sıcak veya çok soğuk olunca ölür,tam ayarlıcan.Yemini düzenli vercen fln yani harbi harbi sorumluluk gerektiriyo..Ama bunların sonucunda güzel iştir balık işi..
-----------------------------400-500 tl den bahsediyorsun?? yok be :)
-
kUz3y bunu yazdı:
balıkda kararlıyım :) hangi malzemeler kullanılacak?ısıtıcı akvaryum süs balık oksijen basan bi makine vardı sanırım :) başka ?
-----------------------------Hocam hangi balıklardan besliceksin kafanda var mı bişey..Ona göre motorları,akvaryumun büyüklüğü alet edevat değişir biraz..
-
Poet bunu yazdı:
kUz3y bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hangi balıklardan besliceksin kafanda var mı bişey..Ona göre motorları,akvaryumun büyüklüğü alet edevat değişir biraz..
-----------------------------hocam sarı prenses japon balığı beslerim veya köpek balıkları oluyo , onlar da olabilir.vatos beslemem iğrenç bi hayvan :)
-
kUz3y bunu yazdı:
Poet bunu yazdı:
-----------------------------400-500 tl den bahsediyorsun?? yok be :)
-----------------------------Cidden hocam bak bu işe girdin mi heves süresi,bıkma falan derken baya geçiyo..Sonra oturup bi hesap yaptığında harcadığın para en az 300 ü buluyo :)
-
0dan kuracagın ıcın 100tl tutar.sakın aptallık edıp lepıstes,japon alma.al cıklet cok guzeller lan cıkletler :D
-
valla öğrenciyim,bir bilgisayar şirketinde web tasarım elemanıyım hocam başka gelirim de yok :) inşaallah fazla zorlamaz beni :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
0dan kuracagın ıcın 100tl tutar.sakın aptallık edıp lepıstes,japon alma.al cıklet cok guzeller lan cıkletler :D
-----------------------------dikkate alırım hocam :=)