folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?

Balık Beslemek İstiyorum...Görüşleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

14 tane balığım vardı

sırayla melek , neon , çöpçü hepsi rahmetli oldu

neonlar hoştur ama 6-7 li grup yaşarlar ve 20-25 derece olması lazım su

aksine meleklerde 26-28 derece yaşarlar ters bi durum suyu değiştirince ısıya alışamıyolar çabuk kaybedersin

çöpçünün niye öldüğünü hala anlayamadım

eğer yeni başlıyosan bence zebra ile başla 20-30 derece arası yaşarlar ve çok dayanıklıdırlar

100 den fazla yumurta bırakırlar dağıtcak yer ararsın yavruları =) ayrıca çok aktiftirler yerinde durmazlar hiç izlemeside hoştur

:) zebra ? bakayım hocam fiyat aralığı önemli biraz:) nasıl fiyatları

Arayan yok, Soranı skim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

kUz3y bunu yazdı:

Balık BEslemek İstiyorum Arkadaşlar,Besleyen müridlerden görüş Yorum Alabilir miyim , hangi tür balık besleyeyim,akvaryum techizat falan ne kadar tutar bi genel yorum alayım...

bende sponge bob lı bir akvaryum düşünüyorum :)

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

beyler bu akvaryum neden bukadar ucuz? normalde 150 350 arası akvaryumlar. normalmi bu fiyat?

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-satilik-cok-ucuz-akvaryum-25-tl-49871452/detay/

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

beyler bu akvaryum neden bukadar ucuz? normalde 150 350 arası akvaryumlar. normalmi bu fiyat?

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-satilik-cok-ucuz-akvaryum-25-tl-49871452/detay/

Hocam yanlış görmüyorsa 25 tl diyor..Ama imkansız yani içindeki o motor zaten o fiyatın 2 katıdır..Bi iş war gibi,ama ne olabilir ki

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

zamanın varken kaç git burdan :\ sıcak su, kaliteli yemler ve akvaryum dahil kaplumbağalara daha az para harcamışımdır :\

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

20 liraya 8o cmlik akvaryum aldım balık techizat falan filan 500 liralık masraf yaptım bütçen iyiyse iyi düşün :)

20 ye 80lik nerde buldum hocam ya :D 

4 ay önce 40liraya(70 litrelik plastik kapaklı) akvaryum 15 liraya motor 15 liraya 100w ısıtıcı 10 liraya(mide kırığı) kum 2*5 liraya (2-3cm 5 adet sarı prenses) aldım. 

haftada bir 10 litre su değişimi yapıyorum. tetranın kırmızı granul emini kullanıyorum. sarı prensesle başlama hevesin kaçar. çok ürkek balıklar. başka sorcağın bişi varsa elimden geldiğince cevaplarım

reklama girmesin ama akvaryum.com da takıl biraz. orda çok yararlı bilgiler var.

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

Yeni başlıyorsan "Sarı Prenses" öneririm. 2 Erkek 2 Dişi Sarı Prenses Artı Vatoz alırsın.Küçük bir akvaryum ile de tamamlarsın 50-75 lira arası işin içinden çıkarsın. Sarı prensesler yavruladığı zaman balıkları aldığın yere satarsın iyi para getirir. Ben yapmıştım bir ara. 

Daha sonra büyük akvaryuma geçersin. Önce bir bak bakalım heves mi hobi mi diye. Küçük ile 5-6 ay takıl derim ben.

bu dediğin fikir yattı kafama hemen ticarete atılıyoruz.

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

Balık beslemek çok ilginç geliyor bana.Kedi olur köpek olur ne bileyim kedi gelir yanaşır köpek şirin olur.Balığın nesi var çözebilmiş değilim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

aref bunu yazdı:

Balık beslemek çok ilginç geliyor bana.Kedi olur köpek olur ne bileyim kedi gelir yanaşır köpek şirin olur.Balığın nesi var çözebilmiş değilim

Dışardan öyle görünebilir..Ama biraz heves edip başlayınca tutku haline geliyor :)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

bende zamanında çok baktım balık ama balık hayvanını pek sevemedim. hayvan dediğin ele gelecek seveceksin filan ne o öyle tüm gün akvaryumda takılıyor geziyor boş boş. kedi köpek yada ne bileyim bir sürüngen filan olsa okşarsın elinle beslersin , bu benim düşüncem tabi. sen ille de akvaryum balık diyorsan lepistes iyidir, direk gebe olanlarını da satıyorlar zaten alırsın , yavrular, onlara bakar büyütür satar kâr edersin böyle gider.

Toplam Hit: 6017 Toplam Mesaj: 62