folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Tutmak İstiyorum Hiç Birşey Bilmiyorum

Balık Tutmak İstiyorum Hiç Birşey Bilmiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    ilk defa gideceksen bilen birisini yaninda gotur. bir iki defa o kisiyle gidip ogren, sonra tek basina gidebilirsin. bu arada cok guzel bir hobi secmissin tebrik ederim :-)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------

gölde barajda balık oltaylan bitmez hoca onun için yasak yok oltaya küsbe al sen set olarak tak oltaya salla gitsin bekle keyf yap barajda garantidir bide akşamdan hamuru hazır çorbaylan karıştırıpda yem hazırlayabilirsin kokusu mest eder balığı güzel oluyo arada kaçıyoz burada

hamur yiyecek yani balık?

ekmek taksam?

şöyle bişi istiyorum boltayı atacam bekleyecem vurunca çekecem okadar :) asıl amaç kafa dinlemek cepten açarım tv yide :)

ilk gidişlerime orana göre artık bişiler tutmaya başlayınca yanımda mangal götürürüm :Pp

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

pompaci bunu yazdı:

gölde barajda balık oltaylan bitmez hoca onun için yasak yok oltaya küsbe al sen set olarak tak oltaya salla gitsin bekle keyf yap barajda garantidir bide akşamdan hamuru hazır çorbaylan karıştırıpda yem hazırlayabilirsin kokusu mest eder balığı güzel oluyo arada kaçıyoz burada

ekmek taksam?

şöyle bişi istiyorum boltayı atacam bekleyecem vurunca çekecem okadar :) asıl amaç kafa dinlemek cepten açarım tv yide :)

ilk gidişlerime orana göre artık bişiler tutmaya başlayınca yanımda mangal götürürüm :Pp

akşamdan dedimya hocam kuruyo zaten sabaha kadar

koy bidenede ufak çan bak keyfine başında beklicem diyosan ufak bi oturak götür yanında o katlamalılardan offff değmeyin keyfime

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pompaci bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

pompaci bunu yazdı:

ekmek taksam?

akşamdan dedimya hocam kuruyo zaten sabaha kadar

koy bidenede ufak çan bak keyfine başında beklicem diyosan ufak bi oturak götür yanında o katlamalılardan offff değmeyin keyfime

yok hoca altıma bir ufak hasır alır serer yatarım ben :D çan olayı iyi :) çan sesine uyanır çekerim yeah :) sevdim bu işi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Hazır olta takımları alma, gideceğin yerin zemini ne ? eldemi tutucaksın, çumursa geçirecekmisin oltayı?

Çamur kum toprak gibiyse kenarı, oltanın altına tıklan yere geçmesi için ufak bir aparat var göl balıkçıları için ondan al yorulmazsın en azından, tabi göl oltası alacaksın uzağa atmak için çaba sarf etmemek için...

Yapay yemle nereye kadar gidersin, turna falan varsa turna kendi yavrusunuda yiyor, ona kendi yavrusu şeklinde yapay yem al, eğer sazan yakalıcam dersen hiç oltayla uğraşma derim :D

Git kenara 1 çukur kaz ekmekleri doldur içine suya yakın olsun, sazanlar oraya toplanır, 1 hafta sürekli yap bunu kuş gibi 8. gün sazanlar orda olur AT toru yakala :D sazan için oltayla uğraşma.

Bu arada deniz falan yokmu oralarda köprü falan sahil.. en kralı.. birde oltacıya balık yasağı gelmez.. gölleri bilmiyorum denizlerde şuana kadar hiç gelmedi...

Bu işleri böyle anlatımla öğrenemezsin, balık tutmanın %99 'u tecrübedir.. deneyerek öğreneceksin geliştirerek...

Yüzlerce yöntem var her balık için 200 yöntem var, neden ? çünkü her yöntemin saati farklı.. Isısı farklı falan feşmekan..

Hava güneşliyse mesela çapari atarsın kış gelir balık büyür yemli atarsn gibi...

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

http://www.dealextreme.com/p/portable-sonar-2-1-lcd-fish-finder-alarm-4-aaa-41054 bu aleti de dene kral bişey :D

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Çocukluğumdan beri balığa gidiyorum istersen msn'den sorularını cevaplayabilirim ,

son olarak aşağıdaki siteye üye olmanı tavsiye ederim..

http://www.balikavi.net/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biz derede taşla yakalıyorduk :D b alıkları kafalarına fırlatıyoduk :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=bfp5X9E8JAY

balık işi başkadır,aşktır.. :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

öğrenmek gereken tek şey oltadaki balığı çıplak elle yakalayabilmek ve onu iğneden kurtarabilmek olsun. ve oltayı suya attığında oltanın su altındaki halini hayal et oltaya balık vurduğunda hissedersin zaten ağzına taktın mı iğneği yavaş yavaş çek. 

Toplam Hit: 7057 Toplam Mesaj: 49