Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)
-
way a.q :S ölmüş mü harbiden :(
-
Allah şifa versin...
-
inş iyileşir..
-
yazıları okumadan yorum yazanlar yokmu deli edior beni zaten üzüldüm amq
ölmüş harbiden yaff
-
su anda bu dinlenir pentagram-ölümlü
ölümlü harbiden bu dünya aq birgün bizde ölecegiz inş bizimde arkamızda bırakacagımız birkac sey olur bzim hatırlanmamız için -
Bodrumlu kardeşim güzel bi kaynak verde inanalım bodrumla oturman onun sağlık durumunu bileceğin anlamına gelmezki.. Kim bilir şu anda istanbulda hastanede kaç kişi var sağlık durumlarını nerden bileyim ben meslea : )
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Bodrumlu kardeşim güzel bi kaynak verde inanalım bodrumla oturman onun sağlık durumunu bileceğin anlamına gelmezki.. Kim bilir şu anda istanbulda hastanede kaç kişi var sağlık durumlarını nerden bileyim ben meslea : )
-----------------------------
istanbuldaki hastalar ünlü diiliki kardesim belki orda yerel yayın yapan kanallardan duymustur yada hastanedeki insanlarla dısarı tasınmıstır -
eee istanbul büyük yer vede o hastalar ünlü birileri diil ;)
-
kardeşim adam zaten derin komada şuan yarı ölü
inş yaşıyacak ve kalkacak :( -
nu_metal:
----------------
istanbuldaki hastalar ünlü diiliki kardesim belki orda yerel yayın yapan kanallardan duymustur yada hastanedeki insanlarla dısarı tasınmıstır
----------------------
Yerel yayın kuruluşları o haberi vericekte genel kanalların haberi olmiicak haaaaa ; ahahaah komikti : ) ; ayrıca dışarıya bi haber yayılsada halktan önce haberciler duyar ve yayarlardı flash haber diye ; eminim hastanenin önü şu anda gazetecilerle doludur ...
Toplam Hit: 15456 Toplam Mesaj: 85