Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)
-
inşallah ya iyi haberlerini bekliyoruz :(
-
MeRviii bunu yazdı:
-----------------------------Forumdan kaybettiğimiz arkadaş Nalan Kahraman Barış'ın sitesinin forumdan..
Şuana kadar durumunda bi gelişme yoktu,tedaviye cevap vermiyordu biraz önce daha güzel haberler aldık..
Kalbi makinaya bağlı çalışıyodu,kendi kendine atmaya başlamış.
Tansiyon normale dönmüş.
Dokularda yenilenmeye başlamış..Orda bulunan arkadaşlarımız çok sevinçliymiş..İyi haberlerin devamı gelecek umarım..Dualarınızı eksik etmeyin..
-----------------------------
allahım dualarımızı kabul ediyo en kısa zamanda düzelecek inşallah
acayip mutlu oldum dua etmeye devam ... -
Haber geldikçe ileticem..
Solunum da normale dönmüş..
Doktor kalbin çalışması çok güzel bi haber demiş..
Barış naz yapıyo,kalkıcak..Dinleniyim diye yatıyo öyle..Yakında sıkılır..O sevmez öyle miskinlik yapmayı..
-
O konuyla ben ilgileneceğim.
Post atmayın.
-
akedemi türkiyede nice 100 kontorler harcadıgım insan ....
şarkılarını dinlerken içimn geçtigi insan....
dualarımız kabul oluyo durumu iyiye gidiyomus inşllah yaşıacak
şarkısında kendisininde söyledigi gibi
Vazgeçmeyecek !
-
allah yardımcısı olsun bende çok seviyorum onu :(
-
bu adama oyunculuk daha çok yakışıyo bi uyansın irtibata geçim şarkıcılıgı bıraksın oyuncu olsun ..
-
SON DAKİKA!.. HALA YOĞUN BAKIMDA BULUNAN BARIŞ AKARSU’NUN SAĞLIK DURUMUNDA GELİŞME!.. DETAYLAR İÇERDE!..
30/6/2007 23:24
Özel Bodrum Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde bulunan Barış Akarsu’nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Fakat son dakikada aldığımız haberlere göre yapılan tedavilere Akarsu’nun tepki vermeye başladığı ve ufak da olsa sağlığında iyileşme sağlandığı açıklandı.
Doktorlar Akarsu’nun sağlık durumunda iyileşme gözlendiğini belirtti.
Dualarımız seninle Barış…uçankuş
Bir de düzeltme;kalbi kendiliğinden de çalışıyor makinaya da devammış..
-
Ölümün hepsi zamansızdır ancak genç ölüm...
Allah Tüm hastalara acil şifalar versin...
-
sadece uçankuş da yazıyor inşallah dogru haberdir çok sevindim iyige gittigini duydugum için ya çok üzüldüm yalancı yarim dizisini hiç kaçırmadan izliyordum adam gerçekden daha çok genç daha 28 yaşında oyuncu arkadasının aglamaktan gözleri şişmiş naz ın çok üzüldüm tek dilegim iyileşmesi inşallah