Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)
-
MeRviii bunu yazdı:
-----------------------------Ne diyosun sen ya !!! Yalan yanlış haberler yazıp milleitn aklını bulandırma..Zaten insanlar gergin !!!
Barış aslandır,güçlüdür,her şeyin üstesinden gelir..Kalkacak ayağa..Dün geceden beri perişan insanlar..Dayanamıcak artık sevenlerinin üzülmesine kalkacak..Barış bizi bırakıp gidemez..Barış vazgeçmez..Kılına zarar gelse dayanamazdık..Allah'ım lütfen yardım et ona nolur yardım et..
Ölenlerden biri forumdan arkadaşımız..Diğeri kız arkadaşıydı..Allah rahmet eylesin..Başka bi acı göstermesin Allah'ım..Dayanacak halim kalmadı artık uyanmak senin elinde Barış,VAZGEÇME derdin sen de vazgeçmeyeceksin ! :'(
-----------------------------Allah acil sifalar wersin..
bu arada mervii ölenlerden biri forumdan arkadasımız demişsin.. kim bu :S ?
allah ailesine sabır wersin.. kötü bi acı..
allah rahmet eylsesin..
-
bizim salona geliyordu Hapkidocu idi kendisi. Allah şifa versin.
-
ALLAH acil sifalar versin.
-
allah acil sifalar versin
-
Allah Acil Şifalar Versin Kardeşime..!
-
doru düzgün araba kullansalardı olmasdı bişi nese, allahın işine karışılmaz ulan ölmesi gerekiosa ölür ecel kader azrail falan üfff
-
yazık oldu adama be allah şifa versin iyileşir umarım..
-
Acil şifalar versin :S
-
Of ya daha yeni duydum çöktüm tam anlamıyla war ya.. Kendisi süper biriydi, abü nolur aç gözlerini yaw allah yardımcın olsun inş. tez zamanda düzelirsin sadece biraz daha güçlü oL! birde işin kötüsü kız arkadaşıda vefat etmiş tam iyileşmeden söylemeseler bari :( bazılarıda hawa atıoyr forumda yok şurda burda yemek yediğim kardeşim hey allam millet can derdinde başkaları hawa derdinde aq .
-
Forumdan kaybettiğimiz arkadaş Nalan Kahraman Barış'ın sitesinin forumdan..
Şuana kadar durumunda bi gelişme yoktu,tedaviye cevap vermiyordu biraz önce daha güzel haberler aldık..
Kalbi makinaya bağlı çalışıyodu,kendi kendine atmaya başlamış.
Tansiyon normale dönmüş.
Dokularda yenilenmeye başlamış..Orda bulunan arkadaşlarımız çok sevinçliymiş..İyi haberlerin devamı gelecek umarım..Dualarınızı eksik etmeyin..