Barış Akarsu Komada (Durumu Ağırmış Bayağı)
-
off a.qm ilk defa bi ünlü için gözümden yaş geldi
-
nazar değdi bence.. üzüldüm valla :( baştan alkollüyken kaza geçirdiğini duydum ama deilmiş :(
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
nu_metal:
----------------
istanbuldaki hastalar ünlü diiliki kardesim belki orda yerel yayın yapan kanallardan duymustur yada hastanedeki insanlarla dısarı tasınmıstır
----------------------
Yerel yayın kuruluşları o haberi vericekte genel kanalların haberi olmiicak haaaaa ; ahahaah komikti : ) ; ayrıca dışarıya bi haber yayılsada halktan önce haberciler duyar ve yayarlardı flash haber diye ; eminim hastanenin önü şu anda gazetecilerle doludur ...
-----------------------------
tamam be kardesim ya ben sadece varsayımları degerlendirdim ayrıca ölmesini hiç mi hiç istemem ama senin dediklerinde mantıklı -
valla biz neysede sanat camiası bi kerim tekin faciası daha yaşamak istemez heralde.
umarız düzelir.Allah yardımcısı olsun
-
Ne diyosun sen ya !!! Yalan yanlış haberler yazıp milleitn aklını bulandırma..Zaten insanlar gergin !!!
Barış aslandır,güçlüdür,her şeyin üstesinden gelir..Kalkacak ayağa..Dün geceden beri perişan insanlar..Dayanamıcak artık sevenlerinin üzülmesine kalkacak..Barış bizi bırakıp gidemez..Barış vazgeçmez..Kılına zarar gelse dayanamazdık..Allah'ım lütfen yardım et ona nolur yardım et..
Ölenlerden biri forumdan arkadaşımız..Diğeri kız arkadaşıydı..Allah rahmet eylesin..Başka bi acı göstermesin Allah'ım..Dayanacak halim kalmadı artık uyanmak senin elinde Barış,VAZGEÇME derdin sen de vazgeçmeyeceksin ! :'(
-
aynen..
ilk defa bi ünlü için üzülüyorum bu kadar..
Kapalı tribünün vazgeçilmezlerinden BARIŞ..
ÇARŞI AZRAİLEDE KARŞI BE BARIŞIM..
HA GAYRET.. -
Umarim iyilesir ,acil sifalar ,sabah okuduydum haberi uzuldum...
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Sabah 6'da kalktım sınavım vardı duyduğumda şaka gibi geldi çok üzüldüm.
"Islak Islak" parçasını dinlemekten zevk aldığım tek insandı.
Tez zamanda iyileşir inşallah.
-----------------------------bende çok sevmiştim inşallah hayata döner acil şifalar diliyorum yeni genç sesleri kaybedilmesi üzücü inşallah tekrar hayata döner...
-
Haberi duyar duymaz bende çok üzüldüm.inş aramıza biran önce döner.bu arada arabanın markası hyundai sonata
-
Allah acil sifalar versin , sevdim nadir sanatcilardan biridir. Gözlerimizin islak islak bakmamasi icin yasamasi gerekiyor. :(