Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Barışarock 2006 [Little]
Barışarock 2006 [Little]
-
Barışarock 2006
Anima
Aylin Aslım
Bulutsuzluk Özlemi
Catafalque
Çamur
Deli
Demir Demirkan
Demirhan Baylan
Gevende
Kara Güneş
Kara Kedi
Kardeş Türküler
Koma Revşen
Kurtalan Express
Moğollar
Mor ve Ötesi
Nida (Suriye)
Redd
Solitary
Yaşar Kurt
www.barisarock.org -
siz müzük söyleyin dünyada barışsın aman ne güzel lan bida pamuk prenses 7 cüceleri çağırın el ele veririz... böyle safca abzürd çocukça fikirlerle gelmeyin ya sizin rak müzik söylemeniz hiçbi ülkede yankı bulmaz hele dünya barışını kesinlikle sağlamaz 1 gram faydası bile olmaz ama "isim güzel uydu kullanalım nolcak" gibi bi mantık yürütüosanız ne mutlu size...
-
aga rock muzikle barış falan olcağını bende sanmıyorum.ama emeğiniz için uğraşlarınız için çok teşekkürler...
-
eksik anlattığim bı durum vardı onu da yazıyım bari;
1-) Asla "ticari" olmadı. "kazanılacak" paraya el sürmeyeceği ve her artıyı barış için değerlendireceği sözü verdi.
2-)Zorunlu kalemler dışında her şeyi dayanışma kültürüyle çözdü.
3-)Tek gündemi ve derdi "barış" oldu. Barış kültürü ve barış çağrısının yaygınlaşması, uluslararası savaş karşıtı hareketin bir parçası olmak yargılarıyla davrandı.
4-)Kendi dışındaki sosyal dertleri olanlarında ( çevre, insan hakları, hayvan hakları, küreselleşme karşıtları, işçi sorunları vs.) kürsüsü olmayı tercih etti. Festivalde bu seslere de alan açtı.+ Criminal bu sene beraber gidersek seni evden arabayla alcaz haberin olsun :)
-
abi rockla barış mı olur bence insanlar daha çok azar,savaşır çoşarr:):):):)bence:D
-
kelalaka arkadaslar rock Muzik unutmayin bir kitle muzigidir.fazla degil eskilerden ornekliyeyim asi 60 lar 70 ler dunya da cift kutup varken insanlar 1950 de ortaya cikan rock and roll la muzik adina seslerini duyurmuslaridir.kitleler sokakaklarda haykirirlarken rock muzik onlara ses vermistir.insanlara cazz la etkili mesaj veremezsiniz (caz mi bayilirim bluz da olur)arabesk le halk ezgileriyle turkuleriyle belki ama her zaman rock muzigi kadar olamazlar.Rock muzik her zaman etkili bir kitle muzigi olmustur protestolar cagirimlar tepkiler mesajlar hep rock muzikle olmustur ama bu muzik gunumuzde bu misyonu yurutebiliyormu tartisilir.saygilarimla dogukan destekliyorum olayinizi nice barisarock mllt alternatif bi festival diyo ama olsun olmamasindan iyidir.bu arada bu sene ile 3. mu 4. mu olucak dogukan ?
-
Çalışmalarda başarılar diliyorum.
Bu güzel etkinliği bir karşı duruş ve çığlığı eleştirenleri esefle kınıyorum. -
Türkiye'de gelecek vaat eden bir organizasyon bu, o insancıl umduunda, o anarşist zayıflığına, o direngenliğine saygı gösterin lütfen. Her insan daha güzel bir dünya özlemi taşır yüreğinin bir köşesinde, onlar bu insanlardan biraraya gelmeye cesaret edebilenlerdir. Bu güzelliği yaşayın derim!
+ doğu, bakalım abi, evli barklı adam olacağız biz artık. Yengen nasıl isterse öyle gideriz :)
-
falla ben metal takılıorum ama bu ülkede rock a bile zor rağbet oluyoo bence gelecek bu müziklerde bizim müziğimizinde bunlara ayak uydurması ilazımm
-
la benım hatun da organızasyon da :) bak şimdi okuyosa bu yazdıklarımı az sonra caravanda buluscaz kırar kafamı :):)
+ GreenPeace'e de el attım aga :) yeni bi proje var :) tabe ben de :):) varım hehe -
olm sen daha lisedeyken biz greenpeace ile uğraşıyorduk, boş marjinaller onlar. Greenpeace-Shell ortaklığını unutmadık daha!!!