Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Barışarock 2006 [Little]
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Barışarock 2006 [Little]
Barışarock 2006 [Little]
-
olm rock müzikten bir sikim anlamıyorum en güzeli Müslüm baba..onu dinleyin ne savaş kalır ne başka bişi..
-
kimler geliyo bu sene episode 13 geliyomu
-
Çok güzel ve anlamlı bi organizasyon..
Geçen sene Tv'den izliyebilmiştim..Bu yıl da Barış Akarsu olur umarım.. -
muzigin evrenselliginde kaybolurum.rock&roll,jazz,bluesse,country favorilerimdir.rock dik ve sert durusun muziksel mizansenidir tarihi bayunca.
-
Arkadaşlar siz bu Criminal dedenize aldırmayın. Greenpeace kesinlikle shell ile ortaklık yapmadı sadece hissesini geri verdi. Barışarock 2006'da hem organizatör hem de GreenPeace gönüllüsü olarak bulunacam bu gidişle ::)
-
ah ah ah, cahil kardeşim vermesi için alması gerekmiyor mu önce :)
evet tepkiler yüzünden hisseyi geri verdi, düzgün söyleyelim, satın aldığı hisseyi
geri verdi!
O parayı kimlerden nasıl kazandığı ortada zaten.
Duyarlı insanların paraları onlar.
Duyarlı ve bilgisiz... -
Bilgi olsun - Moğollar kesin geliyor :):)
-
ne organizatörü ulan senin gibilere gönüllü deniliyor.bak bide organizatör demez mi dalıcam şimdi haa.bundan bile kendine prim çıkarıyor.neyse konuya gelecek olursa katılan gruplara göre değerlendirecem şayet Barış Organizasyonunda yine black grubu yer alırsa hayatta işim olmaz.
-
Şurda benim bir odun olcaktı istersen sen onunla bir dolaşmaya çık.Bir şey yazarken lafın nereye gittiğini düşünün de öyle yazın
Bu arada kesinleşen gruplar hangileri -
evet georhe bush ve gelecekte ki bushlar bu konseri izleyince yaptıklarından utanacak (:
Toplam Hit: 5913 Toplam Mesaj: 60