Barışarock 2006 [Little]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    ahahaha abi vallahi boş işler yaa.antinin dediği gibi bush izlicek izlicek sorada ulan biz yanlış yaptk diip düzelcek =)

    ... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    aramızda trumph gibi özenti arkadaşlar olabilir bunu her zaman goruyoruz artık alıştık fakat onemli olan konu benim solculara Türk Bayrağı astırmam olacak. Barışarock ların hiçbirinde bayrak yoktu bu sefer Türk Bayrağı dalgalanacak..

    amerikan malına hayır olyına gelınce cola içmiyoruz deyip 4000$ lık fender gitar kullanıyoruz bu da bir gerçek..

    Moğollardan Taner abi her toplantıya geliyo sağolsun. Moğollar kesin, geri kalanları afişlerde görebilirsiniz bu hafta içinde İstiklal Caddesi ne Kadıköye felan afişleri asılır..

    hikaye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    dinime küfreden satanist olsa.işin garip tarafı BARIŞAROCK adı altında gerçek amacı Rockncoke"a Muhalif Olmak Yada Amerikan Emperyalizm"ini Boykot Etmek Yerine Her Sene KAtılan AYNI grupların Basın Desteği Görerek Kendi Reklamlarını Yapması.Barışarock"a kesinlikle Karşıyım!Neden mi?

    1.Amerikan Emperyalizmine Yabancı Mallarına Boykot Amacı Güden Mentaliteye Mensup Kitlenin Fender,Jackson,Ibanez Gitarları Kullanıp Sonra Sahnede Kahrolsun Amerika diye Bağırmaları..

    2.İlk Yıl (2004)deki etkinlkik hariç Buram Buram Çıkar,Ticaret,Pislik Kokan Bir Festival Olduğu İçin.Bkz. catering sistemi vs..olması,içeriye yemek sokmanın serbest olmaması.

    3.Bi Ton Sikko Gothic Wave hatun ve poser gencin Ye-ye-ye ke-ke-ke Kahrolsun Amerika Dostum Boykot Ediyoruz Tarzında Slogan Atarken Ayaklarında Harley Davidson Bot Olması,Götlerinde Donna Karan new york boxerı olması,ağızlarında marlboro olması yada festivale gelirken berkaycaann susadım kola içecem deyip cocacola içmesi.

    4.Adı Üstünde Barış için Tertiplenen Bir Festivale Ana Teması,Lirik Konseptleri Satanizm,NEfret,Nihilizm,Savaş,Soykırım vs..Olan Black Metal türüne mensup grubun bu çatı altında konser vermesi.

    5.Halka açık,insanların birbirlerine rahatça ulaşabileceği barış,kardeşlik temaları üzerine pazarlanan bir organizasyonda Festivale Katılan POPÜLER KÜLTÜRE mensup sanatçılara/gruplara VİP gibi Kardeşlik,Eşitlik vs..değerlerine aykırı uygulamalara zemin oluşturduğu için.

    6.Esas Konsepti Rock Olan Festivalde Solculuk vs..gibi idealarla doğuhan gibi şarlatanların Festivali/Rock Müziği Belli bir görüşe mensup insanların Tekeline Aldığı İçin.

    7.Baba Kokakolaya karşıyız.Emperyalizme karşıyız diyen.fakat pasif direniş sergileyen insanların katıldığı bir festival olduğu için.bende cocacolanın tutumlarına karşıyım ama kalkıp 365 günün 1 gününde festivale gidip çılgınca eğlenip kahrolsun koka kola diyerek kendimi kokakolaya muhalif olarak görmüyorum.

    Kalkıp 365 günün 1 gününde Kahrolsun Koka Kola Diyecek Adamları Toplayarak Coca cola"ya muhalif olunmaz.Kitap Okuyup,Araştırıp Bu Tepkiyi Sosyal Hayatın Her Alanında Her Gününde Vererek Olur.

    Bak Bir MAddede kendi ağzından Dahil Et Buraya.Fender Gitar Kullanıyorsun.Geçende İpod'unu Satışa Çıkarmıştın.Yeaah İşte İsyancı Gençlik.Kahrolsun Koka Kola!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    Kesin gelen gruplar belli oldu :)

    Moğollar
    Bulutsuzluk Özlemi
    Aylin Aslım
    Mor Ve Ötesi
    Kara Kedi

    Toplantıda beynimiz sulandı ve aklımda kalmayan onlarca grup var daha.. tam listeyi 1-2 gune kadar yazmaya çalışacağım..

    hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    ilk sene 2003 tü.. seninle aynı düşünceye sahibim ama rock girince işin içine olay değişiyo. bu sene çadırımı kırmızı yapcam ve ay yıldız dikicem üzerine. çadırdan tanırsınız artık gelırsenız :D bu Trumph kardeşeydi

    hikaye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    hee unutmadan ben solcu, sağcı, komünist, anarşist, faşist, emperyalist, kapitalist, alvei, sünni gibi tabirlerin hiçbiri içerisinde değilim. yalnızca Türk'üm.. mutluyum.. benim amacım rock teşekkürler

    hikaye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    bende gelcem :) barışarock kaçmaz.. rockn coke embesillerin..

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    ben ikisine de gidicem yine ama Triumph un dediklerine de katılıyorum. her ne kadar hakkımda yanlış bilgiye sahip olsa da

    hikaye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    bak bu tarz konuş canımı ye.ama alakasız gruplar gelmezse maddi durumum iyi ve müsaitde olursam büyük ihtimal katılır misafirin olurum.acemi metal grupları yerine karakedi gibi daha prof.grupları görmek güzel.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyote
    coyote's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2005
    Erkek
    nerde yapılcak tam olarak BARIŞAROCK ??

    azimle sıçan duvarı delermiş.
Toplam Hit: 5418 Toplam Mesaj: 60