Battlefield 4-RELOADED
-
gene konu ile alakasız bişey soracam ama fifa 2014 ne oldu reloaded falan yok.Doğru dürüst kırılamadımı yani oyun
-
Tek linki yok mu indirip denesek bi ? Yurtta çalışmıyor torrent :(
Birde o tek linki premium olarak indirebilsek :D çok şey istedim ama
dyrnade tarafından 31/Eki/13 16:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Bf4 sistem gereksinimleri :
Minimum İşletim Sistemi: Windows Vista veya daha yenisi İşlemci: AMD Athlon X2 2.8 ghz veya Intel Core 2 Duo 2.4 ghz Hafıza: 4GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon HD 3870 veya Nvidia GeForce 8800 GT Ekran Kartı Hafızası: 512 MB Sabit Disk: 30 GB boş alan Önerilen İşletim Sistemi: Windows 8 64 Bit İşlemci: AMD 6 çekirdekli işlemci veya Intel 4 çekirdekli işlemci Hafıza: 8 GB RAM Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7870 veya Nvidia GeForce GTX 660 Ekran Kartı Hafızası: 3GB Sabit Disk: 30 GB boş alan -
dyrnade bunu yazdı
Tek link yok ama son hız indirebileceğin linkler var, benim bilgiğim hiçbir file sharing sitesi tek parça 23gb desteği vermiyor :)
-
Cridak bunu yazdıhouse bunu yazdı
Merhaba hocalar bir şey danışmam lazım başlıkta gördüğünüz oyunu indirdim torrent sitesinden crack dosyasını ve update dosyasınıda indirdim kendim bildiğim kadar kurdum sistemime ama açmadı hiç açarken hop duruyor hata ile karşılaştı sorun bildir diyor hata kodu filanda vermiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Cidden iki gündür uğraşıyorum. Sistem özelikleri yeter sanırım ben yinede yazayım;
- BELLEK : 16 GB
- İŞLEMCİ : Intel Core i7 3630QM
- SABİT DİSK : 1 TB
- YAZILIM : Windows 8 64 Bit
- Ekran BELLEĞİ: 4 GB
- YAZILIM: WİNDOWS 8 64 BİT
abi bi yürü git yhaa daşşak mı geçiyonnn senn
Neden böyle dedin ki hocam ?
-
torpedo_XL bunu yazdıdyrnade bunu yazdı
Tek link yok ama son hız indirebileceğin linkler var, benim bilgiğim hiçbir file sharing sitesi tek parça 23gb desteği vermiyor :)
Teşekkürler burdan indiriyoruz.
-
blackbox candır http://blackboxrepack.com/battlefield-4-black-box/ bunu deneyin
ben hiç skidrow reloaded falan uğraşmıyorum bu adamlar oyun düzgün şekilde cracklenince alıp boyutu düşürüp ( gereksiz şeyleri kaldırıolar multiplayer gibi şeyler yani cinematictir odur budur oyun tadını bozucak şeyler duruo) yayınlıyolar severek kullanıyorum bunu denemeni tavsiye ederim.
-
Akk yuzunden indiremicem pof :/
Niyeti bozup yuz kusur lira verip orjinal alicam sanirim.
D&r vatan vs. Ne zaman gelir cd olarak bilen var mi ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Akk yuzunden indiremicem pof :/
Niyeti bozup yuz kusur lira verip orjinal alicam sanirim.
D&r vatan vs. Ne zaman gelir cd olarak bilen var mi ?
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Battlefield-4-PC//Oyunlar/Savas/urunno=0000000443170
Al hocam evine bedava kargolasınlar direk.
Edit: Ya da 37 dolara bf4+ china rising dlc keyini burdan al. Site güvenilirdir daha önce alışverişim oldu.
Key rusça oyun falan değil orijinal multi language origin keyi
http://www.go2arena.com/battlefield-4-china-rising-dlc-ea-origin-cd-key-global-preorder.html
-
leechturk ten indirdim,torrent toldukça hızlıydı birkaç saatte indi.Oyunu kurmak çok basit oldu,crack kopyaladım ve sorunsuz çalışıyor..Oyunu beğendim =)