Battlefield 4-RELOADED
-
skyvalet bunu yazdı
4 gündür indiremedim kodumun oyununu.Hayır oynayacağımdanda değil merak ediyor insan.
TORRENT SERVERLERİ YAVAŞ MI ? BEN İNDİRMEDİM ARKADAŞTAN ALDIM. AMA TORRENT HIZLIDIR HERALDE. BENDE RELOADED SÜRÜMÜ. 9800 GT 256 BİT EKRAN KARTI İLE OYNUYORUM. BUNUNLA DONMADAN OYNUYOR AMA. DAHA İYİSİ OLSA İYİ OLUR. RENKLER FALAN BELİRSİZ OLUYOR BAZEN :( BU ARADA OYUNUN SES EFEKTLERİNE BAYILDIM.
-
skyvalet bunu yazdı
4 gündür indiremedim kodumun oyununu.Hayır oynayacağımdanda değil merak ediyor insan.
aynen bende 3 gündür deniyorum hocam
-
ben 4 mbit ile anca 24 saatte indirdim:(
oyun sıkıntılı ama gtx 670 2gb bile kasıyor
-
torrentte bir bokluk var 1k seed 4k peer var hala sürünüyor yerlerde indirme hızı.
-
yayıla yayıla oynadım ama ben beğenmedim ne uçak kullanabildim ne helikopter ne ac-130 var sadece vur öldür sırf multi için yapıyolar oyunları artık
-
Bitti la ne çabuk bitti oyun.
-
Tnrsk bunu yazdı
yayıla yayıla oynadım ama ben beğenmedim ne uçak kullanabildim ne helikopter ne ac-130 var sadece vur öldür sırf multi için yapıyolar oyunları artık
bf serisi zaten multi tabanlı:)single player kısmı adettendir diye eklenmiş bişi:)
-
biliyorumda biraz daha çeşit yapar insan zaten yapay zeka sorunları vardı single sarmadi hiç
-
Single harbiden cok tirt yapay zeka yerlerde surunuyo
-
sokoban bunu yazdı
Single harbiden cok tirt yapay zeka yerlerde surunuyo
aynen ya adam yanımdan geçiyo ateş etmiyor illa belirlenmiş yere gidecek oradan ateş edecek.