Bedelli Askerlik Geliyor
-
Uzun dönem çıkacağını bilsem yarın bozarım tecili ama kısa dönem çıkarsa yapraklara yan basarım, zaten kredi borcu ödüyorum 5 ay maaş alamazsam battım demektir,
uzun dönem askerlik için torpil işliyor mu bilgisi olan var mı?
-

-
Bedelli olan askerliğin devlete olan katkısı çok daha büyük. Bari sezonluk yerine daimi bişey yapsalar da insanlar strese girmese.
-
askeriyeyi zarar ediyor deyip ne zaman özelleştirecekler acaba .
valla ne dim bu iş parası olan bedelli yapsın derim kimse kızmasın ama askerlik yapanların % 70 sadece yemek içmek sıçmak tan başka bi işe yaramıyor zaten .
-
profesyonel ordu şart.. askerlik sisteminin değişmesi lazım.. ben de yapmadım yine tecil ettirdim 2016 şubata kadar, sonra da 6000 euro verip dövizli askerlik yapacağım..
-
Bu bedelli olayını bazı durumlarda sadece bazı durumlarda haklı buluyorum. Adam işini yeni kurmuş dünya para yatırmış askere gidip gelse iş kalmayacak ortada mecburen para bayılıp gitmiyor. Bu durumdaki adam mecbur. Bazıları keyiften gitmiyor o ayrı...
-
kadirozdemir bunu yazdı
Bu bedelli olayını bazı durumlarda sadece bazı durumlarda haklı buluyorum. Adam işini yeni kurmuş dünya para yatırmış askere gidip gelse iş kalmayacak ortada mecburen para bayılıp gitmiyor. Bu durumdaki adam mecbur. Bazıları keyiften gitmiyor o ayrı...
adam öğrenci mezun etmiş ( 5 yıl ) ilkokul öğretmeni siirte benle işi ne bu adamın ? işinde gücünde yaşlı başlı adam .oku oku ihtiyarlamış tı remsn sinan abi kulakları çınlasın
samaccc tarafından 14/Ağu/14 18:56 tarihinde düzenlenmiştir -
paralı vatanseverler bunlar olm işte.
-
askerlik yaptım derler artık gerine gerine :D
-
İsrail gibi olsa oh ne güzel.Türkiye'de adana'da adam tuvalet temizlemeyle başka şeylerle askerlik yapıp 3-5 kez silah tutup askerlik yaptım diye geliyor.
Eskiden doğu'da askerlik yapanlar ise hep kafayı hafif sıyırmış tipler oluyor. Sinirli ve asabi. Adamlar arkadaşının mayına bastığını görüyor uçurumdan 3 gün sonra şişmiş naaşı alıp helikopterle götürüyorlar. Bunu da bana anlatan kişi televizyonda tayip şivan perver bi naneler yediği zaman küfürler eşliğinde anlatmıştı. Normalde anlatan biri de değil.