Bedelli Askerlik Geliyor
-
ona vereceğin 20000 binin yarısıyla git özel üniversite oku 4 yıl sonra gel 6 ay askerlik yap kalan paraylada yatırım yap.
-
RotKerim bunu yazdı
ona vereceğin 20000 binin yarısıyla git özel üniversite oku 4 yıl sonra gel 6 ay askerlik yap kalan paraylada yatırım yap.
10.000TL bir çok özel üniversitede tek dönemin parası
-
RotKerim bunu yazdı
boğazdan da ev al mis
-
askerlik için söylenen ne bok yiyonuz yada gereksiz yada sadece 15 ay boyunca tuvalet fırçalmaktan ibaret sanan arkadaşlara ithafen
"vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır"
sözünü hatırlatmama gerek yok heralde. evet uzun dönem askerlik gereksizdir. zira adamın ömründen o kadar çalmak hoş bişi değildir.
her yerde taşağı yaya yaya ben türküm diye ortalarda dolaş benim atam de atatürkde osmanlı de sonra askerliğe gelince götün bızıklasın gereksiz de tabi güzel kardeşim sende haklısın. bunca yıldır bütün millet gitti bu uğurda binlercesi can verdi onlar gerizekalıyıd zaten pisi pisine gitti.
son bir şey daha yazayım merak ediyorum bu devlet bütün millet vergi topluyor bilmem ne alıyor esnaftan alıyor depremden alıyor senden benden babanın maaşından kesiyor bunun üstüne bide bunu çıkarıyor bu amk vergisi nerelere harcanıyor lan :<
-
RotKerim bunu yazdı
özel okula gitmişken (malum 10bin kaldı), kalan o 10 bin in yarısıyla da bi bmw m3 alırsın, oh mis işe 5 dk da gidersin o araçla zaten. Kalan 5 bin le de iş kurarsın, benzin masrafını çıkarır :D :D napıyon hocam 20 bin tek seneyi çıkarmıyo :D
-
RotKerim bunu yazdı
20 bine anca özel üniversitenin tek dönemini ödersin. ilk dönemi ödeyip şimdi onlar düşünsün mü diyecen anlamadım ki.
torpedo_XL tarafından 15/Ağu/14 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdı
Fakir işte hayal bile kuramıyor :)
-
mataramasuko bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
Fakir işte hayal bile kuramıyor :)
Hahaha piç:D
-
LizardKing bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Hocam ben bu mantığı anlamıyroum. Yahuu insan evine alarm sistemini taktırıp neden boş yere her ay yok canlı izleme yok anlık polise haber verme ıvır zıvır gibi hizmetleri kiralar? her ay evinize hırsız mı giriyor? boşa neden para veriyorsunuz?
neden sağlık sigortası yaptırıp sürekli maaşınızdan belli bir miktar kesilmesine göz yumuyorsunuz mal mısınız?
Arkadaşlar TSK halkın gözünde itibarsızlaştırıldı ve planın ilk aşaması tamamlandı.
Ne kadar kolay değil mi konuşmak. yok askerlik gereksiz yok sadece ye iç sıç..
Allahın verdiği organları lütfen kullanın az biraz düşünün sadece. Askerde yaptığın hiç bir şey işine yaramasa gecenin 2 sinde nöbetten gelip sabahın 5 inde içtimaya kalkman bir savaş esnasında sıradan insanlara karşı daha dayanıklı olmanı sağlar.
Yok efendim öyle bir savaş olmaz ıvır zıvır diyenlere ırak suriye israil gazze ve yakında iran en güzel örnekler bunlar hepsi bizim çevremizde.. rte piçi mi kurtarıcak sizi?
-
Gelmiş gelmiş bedelli askerlik hadi gözü aydın bedelli bekleyenlere müjde
davutoğlu açıklamasını yaptı
köftehorlar sizi hadi iyisiniz :) :) :)