Bedri Baykam Bıçaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

BosphorusPasha bunu yazdı:

gençler sakin olun, ben de o adamı görsem aracımın kapılarını kilitlerin adamın sütünde kan bile göremiyorum şahsen adamı deli sandim bi an, adamda nasıl bi can korkusu varmış acaba ?  kafayı yedi bi anda bıçak da sıyırmış galiba bildiğin böğürüyo bıçaklanan adam böyle bağırırmı ?  benim bildiğim bağıramaz açık yara daha fazla açılır bağırınca, kimseye insanlık ölmüş demeyin o adam yere yığılsaydı olduğu yerde insanlığı gösterirlerdi ama bu adam deli gibi dolanıyo ortalıkta. 

ne diyim ki sana.umarım bıçaklanmazsın hayatın boyunca.adam bide karın boşluğundan bıçaklanmış.

adamın bağırması acıdan değil.şaşkınlıktan.bıçaklanmanın ilk başlarında acı duyulmaz sonradan hissedilir.

e iyi de ben acısına bişey demiyorum ki, Etraftaki insanlara deli gibi gelir diyorum yani ayrdım etmemeleri normal, herkes bu adamı tanımak zorunda değil ki? ben olsam nabıyo bu deli deyip giderdim adamın üstünde kan yok bişey yok, Benim laf ettiğim mesele İnsanlara duyarsız denilmesi, bizim insanlarımız duyarlıdır insanlık öldü denilecek bir durum yok ortada. ben bıçaklanmadım bıçaklanmak da istemem ki adamın bıçaklanmasına bişey de demiyorum sadece bağırması ve hareketlerine binaen toplumun tepkisinin gayet normal olduğu düşüncesini belirttim, yanlış birşey demedim sanırsam?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

e iyi de ben acısına bişey demiyorum ki, Etraftaki insanlara deli gibi gelir diyorum yani ayrdım etmemeleri normal, herkes bu adamı tanımak zorunda değil ki? ben olsam nabıyo bu deli deyip giderdim adamın üstünde kan yok bişey yok, Benim laf ettiğim mesele İnsanlara duyarsız denilmesi, bizim insanlarımız duyarlıdır insanlık öldü denilecek bir durum yok ortada. ben bıçaklanmadım bıçaklanmak da istemem ki adamın bıçaklanmasına bişey de demiyorum sadece bağırması ve hareketlerine binaen toplumun tepkisinin gayet normal olduğu düşüncesini belirttim, yanlış birşey demedim sanırsam?

----------------------------

söylediğini anladımda,ben insanlarımızın duyarlı olduğunu düşünmüyorum.duyarlı olanlar var ama çok az.

bu konuda çok fazla örneği bizzat yaşadım.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Yav hocalar biliyorum yüzsüz yüzsüz yazıyorum boyuna ama son mesaj valla. Emin olun siz burada insanlık tı , üzüldük tü konuşurken o olan bitenden son derece memnun şu anda zaten birşeyde olmamış duruma acaip sevinmiştir ne zamandır sivri bir çıkışta yapamıyordu şimdi en ala Atatürk 'çü,Demokrasi gazisi ilan edilecek birde.Ondan mesudu yok..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

valla hiç kusura bakmayın ama ortada öküz gibi bağırıp deli dana gibi sağa sola kaçan bi adam görsem bende durmam.. insan gibi bi arabaya yanaşıp, "bıçaklandım kardeş allah rızası için hastaneye götürürmüsün" dese götürmeyecek adam yoktur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

bıçaklanmayanların anlamaması gayet normal.

ama bıçanlandığında bıçağın acısından çok,vücuduna giren demir parçasının soğukluğu insanı haykırmaya teşvik eder

çünkü olağan bişey değildir.özelliklede bıçak çok derinlere girdiyse acıdan değil,bıçaklanmayı kendinize yediremediğinz için haykırmaya başlarsınız

umarım yardım etmeyen inasnlar ilerde bi gün bıçaklanıp aynı şeyleri yaşamazlar,çünkü berbat bi duygudur.

hocam umarım sen de insanlara güvendiğin için dolandırılmazsın, inan berbat bir duygudur. kendini ezik gibi hissedersin. :)

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    Yav hocalar biliyorum yüzsüz yüzsüz yazıyorum boyuna ama son mesaj valla. Emin olun siz burada insanlık tı , üzüldük tü konuşurken o olan bitenden son derece memnun şu anda zaten birşeyde olmamış duruma acaip sevinmiştir ne zamandır sivri bir çıkışta yapamıyordu şimdi en ala Atatürk 'çü,Demokrasi şehidi ilan edilecek birde.Ondan mesudu yok..

Ya adamı sevip sevmemek bir kenara da adam bıçaklanmış hala yok bu işe çok sevindi bilmem ne oldu diye yazıyorsun.Adam ölse öldüğüne çok sevindi şuan göbek atıyor diyeceksin çılgın mısınız arkadaş kol gibi bıçak kime girse korkar o an ben şimdi demokrasi şehidi olacağım diye de aklına gelmez.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

beyler olay bıçağın acısı ya da bıçaklanmak değil burada, ölüm korkusudur.Psikolojiktir tamamen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

zeyrekli bunu yazdı:
    Yav hocalar biliyorum yüzsüz yüzsüz yazıyorum boyuna ama son mesaj valla. Emin olun siz burada insanlık tı , üzüldük tü konuşurken o olan bitenden son derece memnun şu anda zaten birşeyde olmamış duruma acaip sevinmiştir ne zamandır sivri bir çıkışta yapamıyordu şimdi en ala Atatürk 'çü,Demokrasi şehidi ilan edilecek birde.Ondan mesudu yok..

Ya adamı sevip sevmemek bir kenara da adam bıçaklanmış hala yok bu işe çok sevindi bilmem ne oldu diye yazıyorsun.Adam ölse öldüğüne çok sevindi şuan göbek atıyor diyeceksin çılgın mısınız arkadaş kol gibi bıçak kime girse korkar o an ben şimdi demokrasi şehidi olacağım diye de aklına gelmez.

De yapma dostum yav! Yarın öbürgün bu olayın mizansen olduğu filan bile ortaya çıkarsa şaşırmayın derim ben size.Gerçekten zarar vermek isteyen onu şimdiye yokederdi amca sıyrıkla kurtulmuş bu olay siyasi fazla tesadüfi zamanlama. Ben bu adamın bıçaklandığına bile inanmıyorum. Bıçaklandıysada yapan kişiye üzüleceğim yakalanırsa birde ceza verecekler.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu ülkede insanlık bitti.Din değişmedi diyorlar ! Değişti ! Yoksa en az %46'lık müslüman kesim mal olur mu ? Atatürkçülük ölmedi diyorlar.Öldü ! İnsanlar Atatürk'ün barış ve sevgi çağrılarını fark edemiyor.Milliyetçilik mi ? güldürmeyin beni.İnsan milletine yardım etmez mi ?

Bu ülkede insanlar hayvan gibi yaşamayı hak ediyor.Beter olsunlar.Demokratik bir ülkede halk kendi kaderini çizer.Çizdiğimiz kader buymuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

bıçaklanmayanların anlamaması gayet normal.

ama bıçanlandığında bıçağın acısından çok,vücuduna giren demir parçasının soğukluğu insanı haykırmaya teşvik eder

çünkü olağan bişey değildir.özelliklede bıçak çok derinlere girdiyse acıdan değil,bıçaklanmayı kendinize yediremediğinz için haykırmaya başlarsınız

umarım yardım etmeyen inasnlar ilerde bi gün bıçaklanıp aynı şeyleri yaşamazlar,çünkü berbat bi duygudur.

hocam umarım sen de insanlara güvendiğin için dolandırılmazsın, inan berbat bir duygudur. kendini ezik gibi hissedersin. :)

çok şükür hiç ezik gibi hissetcek bi duruma denk gelmedim.

geçen sene üniverasitemin bahar şenliklerinde arkadaşımın parmakları kırıldı,ve bütün parmakları kopma aşamasına geldi,çok ufak bi et parçaası tutuyodu parmaklarını.kaç tane araba çevirdiğimi bilmiyorum.kimisi hiç durmadı,kimisi durdu "işim olmasa götürürdüm" dedi bastı gitti.o gün anladım Allah kimseyi kimaseye muhtaç etmesin.aradığım ambulans geldi en sonunda.hastaneye o şekilde gidebildik.

biri benden yardım iastediğinde ben yardım ederim hocam.olurda dolandırlırasam en azından vicdanım rahat olur.

ama yardım etmediğim için bi insan hayatını kaybedebilir.gece kafamı yastığı koyduğumda bu düşünceyle yaşamaktansa,üstüme düşen şeyi yapmayı tercih ederim

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 15113 Toplam Mesaj: 111