Bedri Baykam Bıçaklandı
-
herkes bi tarafından bişeyler uyduruyo.bi haber izleyin bişey yapın ona göre yazın bari.
saldırgan bedri baykam ın yanına geldiğinde elinde bi kitap varmış,ve kitabın arasında bıçak gizliymiş.
kendisiyle konuşmak istediğin söylemiş,ama bedri baykam acelesi olduğunu ve konuşamayacağını söylemiş,sonrada vermiş emaneti.
buda saldırının planlı olduğunu gösteriyo.kişisel düşmanlıkmı yoksa ideolojik bişey mi bilemem.ama böle işte
-
Doğrusu bıçaklanmak kötü birşey lakin tutuşmuş deliler gibi ona buna gidip bağıracağına sabit bir şekilde beklemesi yeterliydi. Zaten ambulansta birkaç dakika içinde oraya varmış.
-
baykamla dinciler arasında fazla bir fark yok; baykam sanatı ve modernizmi savunarak skiyor, dinciler dini ve gelenekleri savunarak skiyor, dilipakla aynı kulvardadır, pek üzüleceğimi sanmıyorum. hoşgörü mü? o olay öleli yıllar oluyor.
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------herkes bi tarafından bişeyler uyduruyo.bi haber izleyin bişey yapın ona göre yazın bari.
saldırgan bedri baykam ın yanına geldiğinde elinde bi kitap varmış,ve kitabın arasında bıçak gizliymiş.
kendisiyle konuşmak istediğin söylemiş,ama bedri baykam acelesi olduğunu ve konuşamayacağını söylemiş,sonrada vermiş emaneti.
buda saldırının planlı olduğunu gösteriyo.kişisel düşmanlıkmı yoksa ideolojik bişey mi bilemem.ama böle işte
-----------------------------
sende ne bedrici çıkdın be akrabanmı ney kardaş -
Explosive bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
herkes bi tarafından bişeyler uyduruyo.bi haber izleyin bişey yapın ona göre yazın bari.
sende ne bedrici çıkdın be akrabanmı ney kardaş
-----------------------------yoo bedrici değilim.hatta hiç sevmem kendisini.ama olayın aslını bilmeden yazıyolar.
bide kim olduğu önemlimi.orda bıçklanan sıradan bi insan olsa yine bu kadar üzülürdüm.
bazı arkadaşlar küçümsüyo,daha önce bıçağın tadına bakan birisi olarak yazdım :D
acı değilde ölüm psikolojisi çöküyo insanın üstüne,"yok lan bu kadar erken mi ölcem,şaka yapıyolar " diye düşünüp çevrende kamera aramak gibi bişey.
"nereye el sallıcam" diye düşünürken kanları görürsün,içinden,fakat çok yüksek tonda "hassssiktirrrr" çekersin...
sonrası intikam duygusu...
SOSYAL MESAJ: bıçaklanmak kötüdür.
-
Bedri Baykam kimdir amk ya. Ne sanatından ne sanatçısından bahsediyorsunuz. Eline fırça alan herkese, uzun hava çeken herkese, piyano tuşlarına basabilen herkese sanatçı muamelesi yapılması çok zoruma gidiyor. Şu 9 sayfa yorum yapanlardan çoğu google'a Bedri Baykam yazıp bugün tanıdı adamı ve burada topluluğa göre veriyor ayarı. Böyle adamlar sanat savunmasın bu ülkede, sanatçıyım demesin. Hiç mi da vinci'yi, michelangelo'yu, van gogh'u, m.c esher'ı okumuyolar, görmüyorlar, işitmiyorlar da kendilerini utanmadan sanatçı ilan ediyorlar? Sanatçı damgasını verebilecek bir kurumun olmaması dünya'da herkesin kendini sanatçı olarak görmesine sebep olabiliyor maalesef. Bknz: Ajdar
-
bedri baykama üstün santçılık madalyası verilmedi
adam bıçaklandı
-
Günde yüzlerce insan bıçaklanıp ölebiliyor. "Sanatçı" kişiliği göz önüne alınarak yazıldı buraya yazılanların hepsi. Bedri Baykam ölsün demedik, medyanın haber niteliği olmayan şeyleri bu kadar pohpohlaması ve insanımıza "konuşacağın tek şey budur bugün" mesajını gizliden verip gerçekleştirebilmesi çok üzücü
-
keşke bütün gazeteciler bıçaklansa, bütün sanatçıların ırzına geçilse, bütün akademisyenler öldürülse... :) şaka tabi. Fakat; o günler de yakın görünüyor, belkide şaka değildir.
-
bende öldü, ölecek falan sandım.
o kadar bağıran adama anca 1-2 santim bişey takmışlardır.