Bedri Baykam Bıçaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Asistanı için bağırıyor diyen elemanlara bir taraflarımla güldüm bize demiş sadece görüntüyü izleyip haberi okumadan yorum yapıyorsunuz demişsin. Sende videoyu izlememişsin la :D

Adam asistan falan salladığı yok atlayıp gidiyo kendi için bağırıyor.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Asistanı için bağırıyor diyen elemanlara bir taraflarımla güldüm bize demiş sadece görüntüyü izleyip haberi okumadan yorum yapıyorsunuz demişsin. Sende videoyu izlememişsin la :D

asistanı için "de" bağırıyor dedim 1.. gerekli açıklamasını da yukarda yaptım 2.. okumayınca normal işte böyle yorumlar :) gülüyoruz, ailecek izliyoruz.. hatta yetinmeyip ibret alıyoruz.

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

La bu adam 40 yıl öncemi ne mendile attırmış. Spremlerinin olduğu mendili saklıyormuş sanat eseri olarak sergiletmiş ve sanat eseri diye açık arttırmayla satmaya çalışmış :D

Ah ulan bedri mendile etmeyeydin şimdi 39 yaşında çocuuun vardı :D

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Şöyle bir Türkiye hayal edin:

1. Birisi Allah yok din yalan!!! diye bağırarak Bülent Arınç'ı bıçaklıyor. Bülent Arınç üüü beni şişlediler diye meclisin önünda bağırıyor.

2. Birisi basura iyi geldiğini iddia edip sure ve dua baskılı tuvalet kağıdı üretiyor.

3. Türbanlılar için latex pardesü ve transparan türban üretilip reklamı yapılıyor.

4. Bilgisayarında fatiha bulunan herkes sübhaneke davasında tutuklu olarak yargılanıyor.

...

Şimdi kıymıktı, kıldı, tüydü diyenler bu empatiyi alıp duvarlarına assınlar.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı:

La bu adam 40 yıl öncemi ne mendile attırmış. Spremlerinin olduğu mendili saklıyormuş sanat eseri olarak sergiletmiş ve sanat eseri diye açık arttırmayla satmaya çalışmış :D

Ah ulan bedri mendile etmeyeydin şimdi 39 yaşında çocuuun vardı :D

Spremlerinin olduğu mendili saklıyormuş ve sanat eseri diye açık arttırmayla satmaya çalışmış. bu ne ya bu nasıl bi yaratıktır. kimsenin kimseye zarar vermesini kabullenemem ama bu adamın yaşaması gereksizmiş

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ama herşeye rağmen sanatçılığı dışında öğrencilere burs vs. gibi aktiviteleri olmuştur bu adamın ayrıca kaçıklığğını sanatçı oluşuna veriyorum. Her dahide kaçıklık vardır. Bir arıza vardır gerçek sanatı da ortaya çıkaran budur sanırım. İyi şeyler yapmış bir adamdır. Ama bu görüntü çok rezil bir görüntü. Ben bu görüntüde sadece kendini düşünen bir adam gördüm kusura bakmayın.

O yüzden görüntüye bakıp yorumlamak yanlış bu adamı ulusalcı milliyetçi Atatürkçü bir kimliğie sahip bir insandır. Ama tekrar tekrar izledikçe aklıma gelen tek şey insanın en doğal hali beyninden aşağı kaynar sular boşaltığı halidir diye geliyor abi böyle de yorumlayınca bu adam çok puan kaybediyor :S

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

he valla :)

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    canıda ne kıymetliymiş o bıçak darbesiyle kimseye birşey olmaz adama bak yaw :D

Asistanı oracıkta bıraktı kendini zor yetiştirdi hastaneye. Bi de erkek olacak. Kıçımın erkeği.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Dediklerine göre saldırgana hakaret ettiği için almış zulayı. Her önüne geleni komonist yapılı beyinciği ile aşşağılamaya kalkarsa alırlar g.tünden böyle kanı.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:

Şöyle bir Türkiye hayal edin:

1. Birisi Allah yok din yalan!!! diye bağırarak Bülent Arınç'ı bıçaklıyor. Bülent Arınç üüü beni şişlediler diye meclisin önünda bağırıyor.

2. Birisi basura iyi geldiğini iddia edip sure ve dua baskılı tuvalet kağıdı üretiyor.

3. Türbanlılar için latex pardesü ve transparan türban üretilip reklamı yapılıyor.

4. Bilgisayarında fatiha bulunan herkes sübhaneke davasında tutuklu olarak yargılanıyor.

...

Şimdi kıymıktı, kıldı, tüydü diyenler bu empatiyi alıp duvarlarına assınlar.

empati bu mu? yılladır empati yapılmasını istiyorduk. olmuyordu. empati yapılmadğı için bu hale gelmiştir. (eğer bıçaklanmanın siyasi bir sebebi varsa. ki bana göre yok.) bu adam toplumun büyük bir kısmına her fırsatta küfreden bir adamdı. birileri de şimdi sabredemedi işte.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 15079 Toplam Mesaj: 111