Beklenen Klip " Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım " Çıktı (=
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
bu cocuga gıcıgım
gıcıksankonu başlığı senin bu konuya girip yorum yapmayacağın kadar açık yazılmış.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
sago zaten fetocu.
-----------------------------oyle yada diil mühim olan yapyığı müzik dünya görüşü seni bağlamamalı
-
ben hüsrana komşuyum klibinin devamı olarak yapılmış...güzele yakın bir klip ama
anlamadığım şeyler var...şimdi ordaki adamlar ne yapıyo öyle sonra o beyaz hayalet gibi şey ne öyle?klipden ne anlatılmak istenmiş...bunların cevabını alsam ,çok güzel olur :)
ama sago o anlamsız hareketleri ve tip sakalıylada olsa rapte bir numara .en kral albümüde KİTS
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
sago zaten fetocu.
-----------------------------oyle yada diil mühim olan yapyığı müzik dünya görüşü seni bağlamamalı
o zaman system of a down uda sorgusuz sualsiz dinleyelim sövmeyelim. -
3. Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.
sagoyu sevmiyo ve ya nefret ediyor hakaret eder biçimde bir şey kullanılmamışsa sizin o arkadaşı yargılama hakkınız yok! her konuda birbirinize girin zaten.
-
düşersem yanarım klip çekmesini beklediğim bi şarkıydı.. ve oldu
o girişi yok mu "yine o kirli dram setlerimin içindeyim ben"
bitiyorum oraya ya
-
Bu adamın tarzı bi farklı ya..
yani dediğiniz gibi daha kendini geliştirmesi gerekiyo..ama rape yeni bir soluk verdi
şu anda insanlar rapi küfr etmek olarak algılıyor..
geçenlerde bir teyze olum ne tür müzik dinliyorsun?,neden bol giyiniyorsun diyince
Teyzecim rap dinliyorum,bol giyinmemin nedenide rahat olmam ve hiphop kültürünün içinde böle giyinilor ve hoşuma gidiyor dedğimde:
''Rapmi hani şu küfrlü olanmı haa tamam''
gibi bir tepki aldım..
yani burdan anlatmak istediğim insanlar dışardan bakınca küfr olarak algılıyor bu işi.
sago kendini ilk başladığı zamandan bu yana çok geliştirdi ..Eski şarkılarında küfr vardı evet ama şimdi diyorki ben o yerlerden geçtim ve küfrün hiçbi işe yaramadığını anladım demesi yetti bana..
Ben hayki&yas dinlerim,sansar dinlerim,kadıköy acilide dinlerim..
ama aklımda şöle yer tutuyorlar
sago ve diğerleri..
anlamışsınız umarım..
insanların bilmediqi şeyler hakkındaki yorumlarınada tav oluyorum anlamıyorsan yorum yapma kardeşimm..
-
ben hüsrana komşuyum parçasının dewamı olmuş harbiden güzel
şimdi anlam daha çok anlam kazanmaya başladı albüm :)
-
bence klibi yanlış parcaya cekti orda bi (vesselam) bi (beyaban) dururken buna nie klip çekti anlamadım ama yinede güzel
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
sago zaten fetocu.
-----------------------------muaha bi sago karışmamıştı zaten böle işlere. akp millet vekili diyende çıkar şimdi :D