folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beklenen Klip " Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım " Çıktı (=

Beklenen Klip " Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım " Çıktı (=

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    MelancholiTr bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu adamın tarzı bi farklı ya..

yani dediğiniz gibi daha kendini geliştirmesi gerekiyo..ama rape yeni bir soluk verdi

şu anda insanlar rapi küfr etmek olarak algılıyor..

geçenlerde bir teyze olum ne tür müzik dinliyorsun?,neden bol giyiniyorsun diyince

Teyzecim rap dinliyorum,bol giyinmemin nedenide rahat olmam ve hiphop kültürünün içinde böle giyinilor ve hoşuma gidiyor dedğimde:

''Rapmi hani şu küfrlü olanmı haa tamam''

gibi bir tepki aldım..

yani burdan anlatmak istediğim insanlar dışardan bakınca küfr olarak algılıyor bu işi.

sago kendini ilk başladığı zamandan bu yana çok geliştirdi ..Eski şarkılarında küfr vardı evet ama şimdi diyorki ben o yerlerden geçtim ve küfrün hiçbi işe yaramadığını anladım demesi yetti bana..

Ben hayki&yas dinlerim,sansar dinlerim,kadıköy acilide dinlerim..

ama aklımda şöle yer tutuyorlar

sago ve diğerleri..

anlamışsınız umarım..

insanların bilmediqi şeyler hakkındaki yorumlarınada tav oluyorum anlamıyorsan yorum yapma kardeşimm..

abi sacmalama gözünü seviyim ya. sago dedigin adamın eskiden yaptıgı $ey aslında rapti ama siz küfür olayında hala takılmı$sınız. bi de rapi gercekten yapan adamlara bakın. sadece küfür mü ?? tabi ki hayır. sex,drugs ve hiphop. ya$am tarzları böyle. bu adamın yaptıgı $eyin rap olmadıgı bariz ortada. yakında ilahi kasetlerini de bekliyoruz :) tabi bu demek deilki sagopa dan nefret ediyorum. eski $arkılarına hala saygım var. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

sagonun bu sitede sevilmesi için heralde Allah inancını anlatmaması lazım.

ana bacı birilerine sövmesi lazım.

şarkıdaki sözlerin %90ı küfür olmalı. 

hayır ilahi flan yorumlar aşırı saçma geldi. adam her şarkıda 1-2 cümlede dinsel şeylere deyiniyo.

" ömrü altın sepeti sonra sepetin içine giren ruhsuz bi beden olur sonunda " 

"

.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın ,
    bu sebeble yaşlanacaksın , çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın , trilyon da olsan harcanacaksın, 
    savaşı kes barışacaksın! kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın. "

" dünya malı uçan halı, kırılır dalı her 
    ağacın, yıkılır her bina affette, gofret, bedelindir o
    dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü
    her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı
    topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin."
    yerine 
    "ömrüne sokim septine sokim dünyana sokim"
    "zamanına yemene açlıına sokim "
    "dünyanı malını s*k*m"
    dese eminim ki çok sevilirdi :)
    sanırım sizin için bi şarkıda dinsel bişey bişey bile çağrım yapıyosa ya fetocu ya ilahiyat ya imam ya şeriatcı ya akp li oluyo :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Never-More bunu yazdı:

sagonun bu sitede sevilmesi için heralde Allah inancını anlatmaması lazım.

ana bacı birilerine sövmesi lazım.

şarkıdaki sözlerin %90ı küfür olmalı.

hayır ilahi flan yorumlar aşırı saçma geldi. adam her şarkıda 1-2 cümlede dinsel şeylere deyiniyo.

" ömrü altın sepeti sonra sepetin içine giren ruhsuz bi beden olur sonunda "

"

.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın ,
    bu sebeble yaşlanacaksın , çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın , trilyon da olsan harcanacaksın, 
    savaşı kes barışacaksın! kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın. "

" dünya malı uçan halı, kırılır dalı her 
    ağacın, yıkılır her bina affette, gofret, bedelindir o
    dökülen tuzlu yaşlar, haşlar gözünü yıka yüzünü, hüzünü
    her adem tanır, geçici bir dövmesin şeklini çizdi tanrı
    topraklara; vakti gelince kazma kürekle silineceksin."
    yerine 
    "ömrüne sokim septine sokim dünyana sokim"
    "zamanına yemene açlıına sokim "
    "dünyanı malını s*k*m"
    dese eminim ki çok sevilirdi :)
    sanırım sizin için bi şarkıda dinsel bişey bişey bile çağrım yapıyosa ya fetocu ya ilahiyat ya imam ya şeriatcı ya akp li oluyo :) 

hayır dostum canımı tek sıkan $ey bu adama rapper denilmesi. bu adam rap yapmıyor ak. en azından $u an icin öle.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Sagopa KAJMER'i savunanların yapması gereken ilk eylem, HipHop kültürünü yakından tanımak olsun.

Sagopa KAJMER Türkiye'nin en iyi söz yazarlarından biri fakat RAPPER değil, HipHop kültürüne uzak.

İyi bir DJ fakat yaptığı müzik BEAT değil. Söyledikleri ise bu kültürü yansıtmıyor. 2003'ün Sagopa KAJMER'i ile günümüzün Sagopa KAJMER'i arasında dağlar kadar fark var. 2003'ün Sagopa KAJMER'i topluma hitap eden parçalarıyla ön plana çıktı, 2008'de yaptığı ''Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık'' adlı parçalarıyla değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Sagopa KAJMER'i savunanların yapması gereken ilk eylem, HipHop kültürünü yakından tanımak olsun.

Sagopa KAJMER Türkiye'nin en iyi söz yazarlarından biri fakat RAPPER değil, HipHop kültürüne uzak.

İyi bir DJ fakat yaptığı müzik BEAT değil. Söyledikleri ise bu kültürü yansıtmıyor. 2003'ün Sagopa KAJMER'i ile günümüzün Sagopa KAJMER'i arasında dağlar kadar fark var. 2003'ün Sagopa KAJMER'i topluma hitap eden parçalarıyla ön plana çıktı, 2008'de yaptığı ''Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık'' adlı parçalarıyla değil.

aynı tayyip gibi yani DEĞİŞMİŞ

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

spyrex bunu yazdı:
    bu cocuga gıcıgım

aynısını yazmaya geliodum 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    S*kayım Sago'ya.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

İyi bir DJ fakat yaptığı müzik BEAT değil. Söyledikleri ise bu kültürü yansıtmıyor. 2003'ün Sagopa KAJMER'i ile günümüzün Sagopa KAJMER'i arasında dağlar kadar fark var. 2003'ün Sagopa KAJMER'i topluma hitap eden parçalarıyla ön plana çıktı, 2008'de yaptığı ''Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık'' adlı parçalarıyla değil.

hay ya$a serdar abi :D anlatmak istediğimizde bu yani. 2 günlük rap dinleyen adam kalkıp sagopa yı savunmasın bize burda. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

vay be araaya iki ''yow yow'' ikide disco bar karı kız eklmediği için rapper olmadı adam.

ara mahallelerde bol pantolon altı cakma superstar üstünde  beyaz atletle kafa üstü dönen yaratıklarmı rapper?

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:

vay be araaya iki ''yow yow'' ikide disco bar karı kız eklmediği için rapper olmadı adam.

ara mahallelerde bol pantolon altı cakma superstar üstünde beyaz atletle kafa üstü dönen yaratıklarmı rapper?

hayır abisi, bronxta bi köşeye sıkıştırılmış özgürlükleri ve eğlenceleri icin bu müziği yapan çeteler ve üyeleri rapper. mesajından belli kültür hakkındaki bilgin. fazla kasma yol al.

Toplam Hit: 14595 Toplam Mesaj: 93