Beklenen Klip " Sagopa Kajmer - Düşersem Yanarım " Çıktı (=
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------gerçek rapperları ögrenmek istiyosan türkçe rap için demiyorum;
2pac,chamillionaire,lloyd banks,dmx,redman,method man,dr. dre,jay-z,run dmc,snoop dogg,busta rhymes,eminem,50 cent & g-unit,tech n9ne,the game,lil jon vs.
ille de tr rap diyosan ki türkiye'de rapin gerçek anlamıyla icra edilmedigini biliyosundur,
mode xl,saian,killa hakan,gekko,despo,raziel,karaçalı,sansar,patron,da poet,şehinşah,hayki,sahtiyan vs. şimdilik aklıma gelenler.
@bayzin
pesimistic rap mi :D haha :D güldürme.karamsar takılmak istiyosan arabesk dinle. benm neyi ne kadar bildigmi bilmek zorunda deilsin ayrıca beni tanıyan tanıyo bilen biliyo.
-----------------------------hacı sen Türkçe rap de bunnarı dinniyosan en baba adamı unutmşsn ihtilal hayki dediin adam daha dün tanınmaya başlanmş diğerlerine bişey diyemem tarzlarını severim..
bide sana sorarım: şu yukarda saydığın gerçek rapper ların yaptığını şu Türkiyede kim yaptı? ya da kim yapabilir ki ne bekliyosun?
o saydığın Türkçe rap çiler içinde hardrapper lar diyebilirs (x
-----------------------------ihtilali atlamı$ım dogru sölüyosun. haykiyi bugünlere getirdiler diyebiliriz. o saydıgım isimlerin yaptıklarını $u an türkiyede yapıcak adam yok i$te sorunda orda :) öle bi adam cıkması da tek temennim zaten :D ama ona da kar$ı gelinir böle giderse. postlara baksana ;)
edit: editledigin kısıma katılıyorum. kim ne dinliyosa dinlesin tartı$ma cıkarmayalım.en azından bi$iler bilenler bi$iler yazsında kimsenin sigortasi atmasin.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------gerçek rapperları ögrenmek istiyosan türkçe rap için demiyorum;
2pac,chamillionaire,lloyd banks,dmx,redman,method man,dr. dre,jay-z,run dmc,snoop dogg,busta rhymes,eminem,50 cent & g-unit,tech n9ne,the game,lil jon vs.
ille de tr rap diyosan ki türkiye'de rapin gerçek anlamıyla icra edilmedigini biliyosundur,
mode xl,saian,killa hakan,gekko,despo,raziel,karaçalı,sansar,patron,da poet,şehinşah,hayki,sahtiyan vs. şimdilik aklıma gelenler.
@bayzin
pesimistic rap mi :D haha :D güldürme.karamsar takılmak istiyosan arabesk dinle. benm neyi ne kadar bildigmi bilmek zorunda deilsin ayrıca beni tanıyan tanıyo bilen biliyo.
-----------------------------hacı sen Türkçe rap de bunnarı dinniyosan en baba adamı unutmşsn ihtilal hayki dediin adam daha dün tanınmaya başlanmş diğerlerine bişey diyemem tarzlarını severim..
bide sana sorarım: şu yukarda saydığın gerçek rapper ların yaptığını şu Türkiyede kim yaptı? ya da kim yapabilir ki ne bekliyosun?
o saydığın Türkçe rap çiler içinde hardrapper lar diyebilirs (x
-----------------------------ihtilali atlamı$ım dogru sölüyosun. haykiyi bugünlere getirdiler diyebiliriz. o saydıgım isimlerin yaptıklarını $u an türkiyede yapıcak adam yok i$te sorunda orda :) öle bi adam cıkması da tek temennim zaten :D ama ona da kar$ı gelinir böle giderse. postlara baksana ;)
edit: editledigin kısıma katılıyorum. kim ne dinliyosa dinlesin tartı$ma cıkarmayalım.en azından bi$iler bilenler bi$iler yazsında kimsenin sigortasi atmasin.
-----------------------------Türkiye'dende onu yapabilecek bi isim çıkarmı bilinmes (= haklısın öle bi adam çıksa iyi olur pek sanmam karşı çıkılcanı bu grup içinden ama tabiki dışardan tepki gelir dmx, snoop dogg, eminem gibi adamlara..
hayırlısı diyelm kardeşim (x
-
f1kr3t tartışlma çıkartan sensin
ben kendi yorumumu yapıyorum sen benim yorumuma sataşıyosun
bu kadar insanı polemiğe sürükle
sonra katılıyorum tartışma çıkarmayalım diyosun ,yaa bırak Allah aşkına
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t tartışlma çıkartan sensin
ben kendi yorumumu yapıyorum sen benim yorumuma sataşıyosun
bu kadar insanı polemiğe sürükle
sonra katılıyorum tartışma çıkarmayalım diyosun ,yaa bırak Allah aşkına
-----------------------------"Sagopa kajmer Türkçe RAP dünyasında 1 numara...mamunu mamunu olayı değil yani"
al buyur yazdıgın mesaj. tartı$ma cıkartılmıcak bi$i gibi mi duruo ordan ? 2. cümlede neyi kastettigini sende cok iyi biliyosun. sevmiyosun die hakaret etmek zorunda deilsin.
-
RAP'te kimse 1 numara değildir. Yeraltı kültürü, bu ve buna benzer genellemeleri kabul etmez. Sagopa KAJMER bile kendisi için bu ithamı kullanmaz, o kadar kişiliksiz bir adam değil.
Daha ilk demo parçasında kendisini 1 numara ilan eden kişi ve kişicikler, Türkiye'de ki HipHop kavramını yok ettiler.
Doğmamış bir kültür, anne karnında bastırıldı.
-
Fikret kardeşim güzel saydığın çoğu isme katılıyorum..
bak ben nasıl birisiyim sana şöle açıklıyayım..
break dance yapıyorum,grafitti atıyorum prf bi şekilde,söz yazıyorum,beat yapıyorum anlıycağın hiphop kültürünün tam içindeyim.
yabancı saydığın isimlerin hepsini dinledim..
5 sene önce bıraktım yabancı rapi ve biz neden yapmıyoruz diye başladım trRape..
ilk adımda herkes gibi ceza dinledik sonra undergraunda
ama büyükçe baktımki sözler benim için anlam kazandı ve sagoya sardım işte bi türlü..
Bu söz sevdamdan ötürü sansarı çok severim..Her partysine giderim
yani sagoyu beyenmiyosan boşuna yazmada polemik çıkmasın..Zevkler ve renkler tartışılmaz ki
-
bu benim mesajımsa illa BENCE diye belirtmeme gerek yok.
"Sagopa kajmer Türkçe RAP dünyasında 1 numara...mamunu mamunu olayı değil yani"
edit: 2. kısımda hiçbir hakaret unsuru yok...hakaret ne demek önce burdan başlamak lazım ama. . .
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------Fikret kardeşim güzel saydığın çoğu isme katılıyorum..
bak ben nasıl birisiyim sana şöle açıklıyayım..
break dance yapıyorum,grafitti atıyorum prf bi şekilde,söz yazıyorum,beat yapıyorum anlıycağın hiphop kültürünün tam içindeyim.
yabancı saydığın isimlerin hepsini dinledim..
5 sene önce bıraktım yabancı rapi ve biz neden yapmıyoruz diye başladım trRape..
ilk adımda herkes gibi ceza dinledik sonra undergraunda
ama büyükçe baktımki sözler benim için anlam kazandı ve sagoya sardım işte bi türlü..
Bu söz sevdamdan ötürü sansarı çok severim..Her partysine giderim
yani sagoyu beyenmiyosan boşuna yazmada polemik çıkmasın..Zevkler ve renkler tartışılmaz ki
-----------------------------haklısın güzel karde$imde bi bak ben sagoyu sevmiyorum diye bi mesaj yazmı$ mıyım :) adamı ilah ilan edicekler ellerinden gelse ya. bende buna kar$ı olan tepkimi dile getirdim. writersın sanırım. pm atim 1sn :D
-
f1kr3t bunu yazdı:
haklısın güzel karde$imde bi bak ben sagoyu sevmiyorum diye bi mesaj yazmı$ mıyım :) adamı ilah ilan edicekler ellerinden gelse ya. bende buna kar$ı olan tepkimi dile getirdim. writersın sanırım. pm atim 1sn :D
-----------------------------töbe töbeee
ahhh f1kr3t ahhhh kaç kere söyledim sana düşünmeden yazma diye, ,çarpılcan sonunda :D
-
sivil_padisah bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:-----------------------------
haklısın güzel karde$imde bi bak ben sagoyu sevmiyorum diye bi mesaj yazmı$ mıyım :) adamı ilah ilan edicekler ellerinden gelse ya. bende buna kar$ı olan tepkimi dile getirdim. writersın sanırım. pm atim 1sn :D
-----------------------------töbe töbeee
ahhh f1kr3t ahhhh kaç kere söyledim sana düşünmeden yazma diye, ,çarpılcan sonunda :D
ben tartı$ma cıkmasın konuyu kapatiyim die bakıyorum adam hala bi$iler soku$turmaya calı$ıyo. problemin ne senin ?