Belediye Başkanı Ve Jandarma Arasındaki Tartışma
-
Bu aq ülkesinde torpilsiz bir iş olmaz mı ya bu ne böyle ?
Götü sıkışan valiyi arasın onu arasın bunu arasın.
-
akp adamlarını iyi secmeli bu seref yoksununu istifa ettirmeli bu zihniyet şehir için saglıklı kararlar alamaz hizmet edemez
-
birisi polisleri dizmisti bi cocuk hatirladiniz mi onu baabasi mv oldu mu tekrar acaba
-
Allura bunu yazdı
birisi polisleri dizmisti bi cocuk hatirladiniz mi onu baabasi mv oldu mu tekrar acaba
evet
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=26&p_sicil=6736
böyle bi haber çıkmış

AK Parti, Hacı Bayram Türkoğlu'nun performansını yakın takibe aldı.
-----
Ancak yine girmiş listeye.. en son olarak seçilmiş...
unbalanced tarafından 25/Ara/15 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdıAllura bunu yazdı
evet
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.bilgi?p_donem=26&p_sicil=6736
böyle bi haber çıkmış

AK Parti, Hacı Bayram Türkoğlu'nun performansını yakın takibe aldı.
-----
Ancak yine girmiş listeye.. en son olarak seçilmiş...
ulan ülkede şu tipden rahat 20 milyon var :D karekter olarak demiyorum tip :D dış görünüş
hepsi malum parti mensubu ve bu tipler genelde hizmetkar köle olarak kullanılan cahiller
-
%100 haklı olan atsubayın kendisidir helal olsun peygamber sabrı varmış.
-
Askeri Severim Ama Oradaki askerin işi iş güzarlik doguda olsa götü yemez zira görüyoruz dogudaki en yüksek komtanların bile hendek kazan pkk ya çalışan belediyelere halka gıkı çıkmıyor karadeizde giresun gibi yerde kücük yerde belediye işlerinde veya devlet işlerinde devletin başka kurumları elinden geldigince yardimci olmaya çalışır köstek olmaya degil komtanın amacı nedir anlamadım askerin polisin görevi devletin belediye vs araçlarını çevirip iş yapmalarına engel olmak mi yoksa kaçakçılık ile terörle mücadele etmek midir
bu yaşıma kadar istanbulda yaşıyorum hiç bir belediye aracının ne olursa olsun çevrildigini ceza kesildigini görmedim göremeyiz çünkü başında giresundaki gibi güçsüz bir belediye başkanı yok istanbulda ankarada izmir vs gibi yerlerde belediye aracını çevirecekler ceza kesecekler amına koyarlar o polisin askerin vs sürerler yani giresundaki iş farkli bir iş ha böyle yerlerde asker polis rüşvet alırmı almaz mi derseniz kücük yerlerde daha çok olur böyle şeyler.
-
Oha adama bak Mit tırlarına yaptığınızı yapıyorsunuz diyor :)
Ne ülke be.
-
ottomanmurat bunu yazdı
Askeri Severim Ama Oradaki askerin işi iş güzarlik doguda olsa götü yemez zira görüyoruz dogudaki en yüksek komtanların bile hendek kazan pkk ya çalışan belediyelere halka gıkı çıkmıyor karadeizde giresun gibi yerde kücük yerde belediye işlerinde veya devlet işlerinde devletin başka kurumları elinden geldigince yardimci olmaya çalışır köstek olmaya degil komtanın amacı nedir anlamadım askerin polisin görevi devletin belediye vs araçlarını çevirip iş yapmalarına engel olmak mi yoksa kaçakçılık ile terörle mücadele etmek midir
bu yaşıma kadar istanbulda yaşıyorum hiç bir belediye aracının ne olursa olsun çevrildigini ceza kesildigini görmedim göremeyiz çünkü başında giresundaki gibi güçsüz bir belediye başkanı yok istanbulda ankarada izmir vs gibi yerlerde belediye aracını çevirecekler ceza kesecekler amına koyarlar o polisin askerin vs sürerler yani giresundaki iş farkli bir iş ha böyle yerlerde asker polis rüşvet alırmı almaz mi derseniz kücük yerlerde daha çok olur böyle şeyler.
Bu ülke insanının günah işleme özgürlüğü var sen de haklısın. :-)
-
eğer o savcı belediye başkanıyla ters düşmemek için arabayı belediyeyle yollatmışsa sıçarım böyle ülkeye. inşallah astsubaya sahip çıkmışlardır.