Belediye Başkanı Ve Jandarma Arasındaki Tartışma
-
saçma sapan olay belediye başkanın umrunda olmasa gelmez oraya çakıl taşıyan kamyon kim ihbar etmiş acep bende ihbar edeyim eğlence çıksın
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
Askeri Severim Ama Oradaki askerin işi iş güzarlik doguda olsa götü yemez zira görüyoruz dogudaki en yüksek komtanların bile hendek kazan pkk ya çalışan belediyelere halka gıkı çıkmıyor karadeizde giresun gibi yerde kücük yerde belediye işlerinde veya devlet işlerinde devletin başka kurumları elinden geldigince yardimci olmaya çalışır köstek olmaya degil komtanın amacı nedir anlamadım askerin polisin görevi devletin belediye vs araçlarını çevirip iş yapmalarına engel olmak mi yoksa kaçakçılık ile terörle mücadele etmek midir
bu yaşıma kadar istanbulda yaşıyorum hiç bir belediye aracının ne olursa olsun çevrildigini ceza kesildigini görmedim göremeyiz çünkü başında giresundaki gibi güçsüz bir belediye başkanı yok istanbulda ankarada izmir vs gibi yerlerde belediye aracını çevirecekler ceza kesecekler amına koyarlar o polisin askerin vs sürerler yani giresundaki iş farkli bir iş ha böyle yerlerde asker polis rüşvet alırmı almaz mi derseniz kücük yerlerde daha çok olur böyle şeyler.
küçükyerde uzmanları astsubayları seven birilerini gösterebilir miyiz ? sanmıyorum.
dediğin gibi doğuda gıkı çıkmaz aynı şekilde cops larda öyle
Sallayin sallayin. Doguda gıkı cıkmaz mış mış, haberleri gozunuzle takip edin baska bi yerinizle degil. Kac tane polis dozer/kepce icinde sehit oldu var mi haberiniz ? Var ama isinize gelmiyo. Kac polis hendek kapatirken sehit oldu ?? Gelmesin isinize, bukalemun gibi yanar dönerlige aynen devam edin bu sekil.
Dogunun d'sini gormemis hele su donemde git desen aklı yerinden oynayacak insanların, bu sekil bos beles yorum yapması ne kadar komik ve utanç verici. Aynen devam edin boyle.
konu terör değil manipüle etme .
Zorunlu görev olmasa bir memur doğaya gider mi ?
Aklı oynayacak bu mudur ölüm korkusu mu :D Sikimde değil ölmek vadesi dolunca herkes ölecek
Konu ne terör ne şehit . konu buyuksehır ve kucuk yerdekı tutumlar. izmir ankara istanbul bir tane belediye aracına ceza kesildiğini gösteremezsin kaza dışında ama küçük yer olunca olaylar farklı
Konu terör değilse neden doğu doğu diye konuşuyosunuz ? Türkiye doğudan mı ibaret ? Türkiye de çalışma koşulu zor olan tek yer doğu mu ? hehe ondan çevir kazı yanmasın.
sen sordugum sorulara cevap veremıyorsun konu gızlı olsa konusurum anlatacagım bır konu vardı en basında fakat su anda gerek yok .
öncelikle he he ondan diyerek söyleyecek bir cevabı olmayan bir ergen muhatabım değildir :)
@MbK
Hocam doğru olan herkese karşı eşit ve aynı doğrultuda tüm tc sınırları içerisinde davranılmasıdır.
-
Ottomanmurat = Belediye başkanının videoda ki yancısı.
Edit : Hocam adamlar hırsızlık yapıyomuş hırsızlık. Biraz araştırsaydın keşke olayı. Ayrıca kanunda yazan herşey devlet kurumu dahil herkes için. Sen devletin hakimini savcısını bile dava edebiliyorken bu neyin kafası? Oldu belediyenin arabası diye amına koysun ortalığın.
Vatanı da asker koruyor halkı da aske koruyor senin benim götümü de asker koruyor. Adam sen herkese ceza kesiyorsun diyor, bu defa kesmesen nolur diyor, burda artniyet var. Artniyet olan olayın içinde çekse kafasına sıksa yine desteklerim. Herkes salak da bi onlar mı akıllı aq. Başkası bilmiyor mu dere yatağından bedava çakıl çekmeyi.
Apolitik tarafından 25/Ara/15 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
Askeri Severim Ama Oradaki askerin işi iş güzarlik doguda olsa götü yemez zira görüyoruz dogudaki en yüksek komtanların bile hendek kazan pkk ya çalışan belediyelere halka gıkı çıkmıyor karadeizde giresun gibi yerde kücük yerde belediye işlerinde veya devlet işlerinde devletin başka kurumları elinden geldigince yardimci olmaya çalışır köstek olmaya degil komtanın amacı nedir anlamadım askerin polisin görevi devletin belediye vs araçlarını çevirip iş yapmalarına engel olmak mi yoksa kaçakçılık ile terörle mücadele etmek midir
bu yaşıma kadar istanbulda yaşıyorum hiç bir belediye aracının ne olursa olsun çevrildigini ceza kesildigini görmedim göremeyiz çünkü başında giresundaki gibi güçsüz bir belediye başkanı yok istanbulda ankarada izmir vs gibi yerlerde belediye aracını çevirecekler ceza kesecekler amına koyarlar o polisin askerin vs sürerler yani giresundaki iş farkli bir iş ha böyle yerlerde asker polis rüşvet alırmı almaz mi derseniz kücük yerlerde daha çok olur böyle şeyler.
küçükyerde uzmanları astsubayları seven birilerini gösterebilir miyiz ? sanmıyorum.
dediğin gibi doğuda gıkı çıkmaz aynı şekilde cops larda öyle
Sallayin sallayin. Doguda gıkı cıkmaz mış mış, haberleri gozunuzle takip edin baska bi yerinizle degil. Kac tane polis dozer/kepce icinde sehit oldu var mi haberiniz ? Var ama isinize gelmiyo. Kac polis hendek kapatirken sehit oldu ?? Gelmesin isinize, bukalemun gibi yanar dönerlige aynen devam edin bu sekil.
Dogunun d'sini gormemis hele su donemde git desen aklı yerinden oynayacak insanların, bu sekil bos beles yorum yapması ne kadar komik ve utanç verici. Aynen devam edin boyle.
konu terör değil manipüle etme .
Zorunlu görev olmasa bir memur doğaya gider mi ?
Aklı oynayacak bu mudur ölüm korkusu mu :D Sikimde değil ölmek vadesi dolunca herkes ölecek
Konu ne terör ne şehit . konu buyuksehır ve kucuk yerdekı tutumlar. izmir ankara istanbul bir tane belediye aracına ceza kesildiğini gösteremezsin kaza dışında ama küçük yer olunca olaylar farklı
Konu terör değilse neden doğu doğu diye konuşuyosunuz ? Türkiye doğudan mı ibaret ? Türkiye de çalışma koşulu zor olan tek yer doğu mu ? hehe ondan çevir kazı yanmasın.
sen sordugum sorulara cevap veremıyorsun konu gızlı olsa konusurum anlatacagım bır konu vardı en basında fakat su anda gerek yok .
öncelikle he he ondan diyerek söyleyecek bir cevabı olmayan bir ergen muhatabım değildir :)
@MbK
Hocam doğru olan herkese karşı eşit ve aynı doğrultuda tüm tc sınırları içerisinde davranılmasıdır.
Bu astsubay da şuan Giresun'da görev yapıyor ve vatandaşa nasıl ceza yazıyosa belediyeye de yazmış.
Videoda başkanın şakşakçısı bile sen herkese ceza yazıyosun falan diye zırvalıyor.
Bir devletin askerini belediye başkanı iktidar partisinin adamı diye ezmeye çalışamaz.
Devlet de benim asker de benim başkan kim amk yaa.
Bugün var yarın yok başkan , devletin memurunu rüşvet yemedikçe, örgüte üye olmadıkça görevden atamazsın.
Ama üsteki adamlar sağlam olsa o asker o başkanı orda gözaltına da alırdı.
Bu ülkenin Genelkurmay başkanı bile oyuna getirildik diyenler yüzünden yıllarca içerde yattı, kimisi öldü.
Ağızlarda bi laf, bizi halk seçti halkı mı engelliyorsunuz.
Siz kim, halk kim amk ....
-
imam osurursa cemaat sıçar mevzusudur bu! bknz cc ve bb ye bunlara bu yüzü onlar verdi o askerin yerinde olsam o belediye başkanına takarım kelepçeyi yürü lan it derim ama askerde iyi sabır varmış..
yok pararlelcisiniz bilmem ne ulan zaten sizden olmayanların hepsi ya paraleleci ya israilin adamı
ulan g..... israile laf atıp anlaaşma yapan yine sizsiniz.
asker az bile yapmış sonuna kadar destekliyorum askeri.
böyle s...... bld başkanlarınında.....
konuyu gizleyin yahu rahat rahat sövelim.
KaptaN tarafından 26/Ara/15 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
ottomanmurat bunu yazdı
@ottomanmurat
Astsubayda resmen peygamber sabrı varmış, karşısında 5 yaşındaki çocuğun zekasına ve davranışlarına sahip birine laf anlatmaya çalışıyor.
-
Yazılan bütün yorumları itina ile okudum. Gerçekten çok garip yorumlar var :P
Haberlerde duyduğum kadarıyla mesele; Jandarma Astsubay'ımızın uygun gördüğü gibi kamyonun olması gereken tonaja indirildikten sonra yola çıkarılmasına izin verilmesi ile sonlanmış. Ayrıca yine Astsubay'ımız ilgili Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Buna karşılık olarak Belediye Başkanı da "görüntüler rızamla çekilmedi" diyerek Astsubay ve çekilen videoyu internete sızdıranlar hakkında suç duyurusunda bulunmuş.
Muhterem Belediye Başkanı, sanırım Cumhuriyet Savcısı'nın emri ile çekilen videoyu "benim rızam alınmadı" diye geçerli saymıyor :) Bu adam nasıl Belediye Başkanı olmuş ben anlamadım, böyle hitap eden adamı bakkal dükkanım olsa dükkana koymam. Varsa bir derdin, askerle neden muhattap oluyorsun, git suç duyurunu yap. Hayret bir şey.
Ayrıca, bazı arkadaşlar İstanbul, Ankara ve İzmir'de belediye araçlarının durdurulmadığından, Jandarma'nın yaptığının yanlış olduğundan dem vurmuş. Burada bir eksiği tamamlamak isterim; videoyu tekrar izlerseniz, Jandarma Astsubay kamyonun "kantar fişi"ni istiyor. Adamlar olmayan belgeyi gösteremeyince de kamyonun tartılması gerektiğini söylüyor ve araca el koyuyor. Şimdi 3 büyük şehrimize gelirsek, ne İstanbulda ne Ankara'da ne de İzmir'de belediye böyle bir işlem yapacaksa evraklarını eksik bırakmaz. Eksik bırakırsa da trafik polisleri ya da jandarma trafik ekipleri o araca yine el koyar. 3 büyük şehirde böyle şeylerin duyulmamasının sebebi evrakların düzenli tutuluyor oluşu. Eğer böyle olmasaydı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın aleyhinde kaç defa dava açıldı, illa bir şeyler de göze batardı.
Bu videoda, belediye başkanlığından bi haber olan kahramanımız "zaten bu araçlar tonaja girmiyor" ve "nerede bulacağım ben bu havayı bir daha" gibi sloganlar ile yandaşlarını yanına alarak askerin üzerinde baskı kurmaya çalışmış. Sizlerin verdiği örnek gibi 3 büyük şehrimizde böyle bir hadise gerçekleşse bile belediye başkanı bu kıytırık olay için kamyonun başına kadar gelip de askerin üzerine yürümez, durumu öğrenebilmek için Valilik'i, Kaymakamlık'ı ve ilgili Jandarma Trafik Şube'nin komutanını arayarak işin içine savcı karıştırmadan olayı çözmeye çalışır diye düşünüyorum. Sonuçta hiçbir yerel yönetim hukukun simgesi bir makam olan Cumhuriyet Savcılığı'nı karşısına almak istemez.
edit: imla...
RaNGeR tarafından 26/Ara/15 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Jandarma da artık İçişlerine bağlanacak diye biliyorum bu günleri de aratırlar yakında.
-
Büyükşehirlerde kamu araçlarına ceza yazılmıyor diyen arkadaşlar işkembeden sallıyorlar. Klavye Kahramanları.
Araç sürücüsünde görev kağıdı ya da görev ve tonaj fişi olmadan araçlar bir yere gidemez. Bu genel bir kuraldır
Büyükşehir olduğu için disiplin daha fazla. Küçük belediyelerdeki gibi iki kamyon bir kepçe değil ki. İBB 2014 Raporu araç sayısına bir bak bakalım. Sence bu kadar araç başıboş bırakılabilir mi? Bilmiyorsunuz. İşin kötü yanı bilmediğinizi de bilmiyorsunuz.
Dışarıda kamu araçlarına yazılan cezalar eğer araç durdurulmuşsa o anda aracı kullanana tebliğ edilir. durdurmazlarsa plaka kaydından tespit ile Kurum'a gider. Kurum ise gün ve saatine bakarak o gün araçta kim görevli ise bedelini rucuu ettirir. Kuruma giren çıkan hiç bir şey olmaz. İstedikleri kadar ceza yazsınlar Büyükşehir Belediyelerin umrunda olmaz. O şahsın hatasıdır.
Olayda kamyon fazla yüklü iddiasına belediye başkanı geliyor. Mantık ötesi bir şey. Demek ki arka planda bir boklar dönüyor ki başkan geliyor.
Özellikle küçük belediyeler ahbap çavuş ilişkisi ile çalışır. Videodaki belediye başkan ve çalışanlarının samimiyetlerine bir bakın anlarsınız.
Bu olaydan Darbe beklentisi olanlar ne duruyorsunuz Gidin Askeri Okula Paşa olun birileri öne sürmek yerine siz Darbe yapın.
-
Bu memlekette işini doğru düzgün yapmak isteyenler ne yazıkki cezalandırılır. Halkın umrunda değil zaten. Ne uğraşıpta başını ağrıtacaksın. Bu memleket için kılımı kıpırdatmam. Ne yazık ki bu noktaya geldik.