folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Belediye Başkanı Ve Jandarma Arasındaki Tartışma

Belediye Başkanı Ve Jandarma Arasındaki Tartışma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Can ve mal güvenliğine aykırı iş yapan ne kadar kamu görevlisi, işadamı vs varsa alayının soyunu sopunu dinini imanını s.k.yim. Siz hiç kamyon lastiği altından işine giderken ezilen insan çıkardınız mı? Ben çıkardım. Parçalanmış insan beyni gördünüz mü? O kamyonları o şekilde yükleyen de ona müsamaha gösteren de o.cocuğudur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    RETRET bunu yazdı

Can ve mal güvenliğine aykırı iş yapan ne kadar kamu görevlisi, işadamı vs varsa alayının soyunu sopunu dinini imanını s.k.yim. Siz hiç kamyon lastiği altından işine giderken ezilen insan çıkardınız mı? Ben çıkardım. Parçalanmış insan beyni gördünüz mü? O kamyonları o şekilde yükleyen de ona müsamaha gösteren de o.cocuğudur.

soylencek bisi birakmamis retret...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

Bu ulkenin insanlik olarak yerde saymasinin tek sebebi.. idare etseydi muhabbeti..batip bitip gitmedi bu tipler

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    ottomanmurat bunu yazdı

Askeri Severim Ama Oradaki askerin işi iş güzarlik doguda olsa götü yemez zira görüyoruz dogudaki en yüksek komtanların bile hendek kazan pkk ya çalışan belediyelere halka gıkı çıkmıyor karadeizde giresun gibi yerde kücük yerde belediye işlerinde veya devlet işlerinde devletin başka kurumları elinden geldigince yardimci olmaya çalışır köstek olmaya degil komtanın amacı nedir anlamadım askerin polisin görevi devletin belediye vs araçlarını çevirip iş yapmalarına engel olmak mi yoksa kaçakçılık ile terörle mücadele etmek midir

bu yaşıma kadar istanbulda yaşıyorum hiç bir belediye aracının ne olursa olsun çevrildigini ceza kesildigini görmedim göremeyiz çünkü başında giresundaki gibi güçsüz bir belediye başkanı yok istanbulda ankarada izmir vs gibi yerlerde belediye aracını çevirecekler ceza kesecekler amına koyarlar o polisin askerin vs sürerler yani giresundaki iş farkli bir iş ha böyle yerlerde asker polis rüşvet alırmı almaz mi derseniz kücük yerlerde daha çok olur böyle şeyler.

küçükyerde uzmanları astsubayları seven birilerini gösterebilir miyiz ? sanmıyorum.

dediğin gibi doğuda gıkı çıkmaz aynı şekilde cops larda öyle 

Kafa aynı kafa amk, birileri doğruları yapmıyor diye diğerleri de yapmasın dimi ?

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 13155 Toplam Mesaj: 76
asker