Ben Bu Çocuğun Ağzına Benliğine Kurban Olurum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    lalada bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor.  geçin bu edebiyat işlerini.

neyin peşindesin fatih? zorunuza mı gidiyor anlamadım ki sen marsa çık bayrak dik ok

bir şeyin peşinde değilim hocam,  somut olarak gururlanacak bir şeyimiz yok işte bunu kabullenelim, kabullenmeden gelişemeyiz, vatan millet sakarya, en büyük türkiye, istiklal marşını okuyup duygulanmak, çoluğa çocuğa bayrak şiiri söyletmek falan bunların hepsi boş.  çok görüyorum böyle şarkıyla şiirler gururlananı, sonuç ne? hiçbir şey? eskiden bana iyiydi de artık anlamsız geliyor bunlar. bir iç döküş gibi bir şey benimki

kurtlar vadisi ırakta sam marshall ın polata çuvallarla ilgili söylediği şey geldi aklıma, ve doğruyduda

ne demişti hocam?

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1687940609108

izle bak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Çocuk zeki bu çocuğu geliştirin hocam, işine yarayabileceği şeyler öğretin ezberletin anlatın

Şiir okumak, ezberlemek ve zeka.

Zıt iki kutup.

Şiiri, şiirle gururlanmayı bir bitirebilsek keşke.

Fizik formüllerimizle gururlanabilsek.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    wking bunu yazdı
    Kutengri bunu yazdı

Çocuk zeki bu çocuğu geliştirin hocam, işine yarayabileceği şeyler öğretin ezberletin anlatın

Zıt iki kutup.

O yaştaki bir çocuğun o şiiri ezberleyebilmesi zeka göstergesi değil midir bencede şiir okumak yerine bilim üzerine çalışsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı
    lalada bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor.  geçin bu edebiyat işlerini.

neyin peşindesin fatih? zorunuza mı gidiyor anlamadım ki sen marsa çık bayrak dik ok

bir şeyin peşinde değilim hocam,  somut olarak gururlanacak bir şeyimiz yok işte bunu kabullenelim, kabullenmeden gelişemeyiz, vatan millet sakarya, en büyük türkiye, istiklal marşını okuyup duygulanmak, çoluğa çocuğa bayrak şiiri söyletmek falan bunların hepsi boş.  çok görüyorum böyle şarkıyla şiirler gururlananı, sonuç ne? hiçbir şey? eskiden bana iyiydi de artık anlamsız geliyor bunlar. bir iç döküş gibi bir şey benimki

kurtlar vadisi ırakta sam marshall ın polata çuvallarla ilgili söylediği şey geldi aklıma, ve doğruyduda

ne demişti hocam?

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1687940609108

izle bak

lalada, adam doğru konuşmuş. 

- wking hocam teşekkür ederim.

Fatih tarafından 14/Ağu/12 03:52 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

Benim bildiğim insan yaptığı somut birşeye gururlanır.

insanlara faydalı birşey yaparsın gururlanırsın.

icad edersin devlet elinden tutar patent alırsın gururlanırsın

ürettiğin bir marka dünyada 1. seçilir gururlanırsın

biz neden hep çocuklara söyletilen şiirelere marşalara hitaplara gururlanıyoruz ve tatmin oluyorzki ?

tamam.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı
    wking bunu yazdı
    Kutengri bunu yazdı

Zıt iki kutup.

O yaştaki bir çocuğun o şiiri ezberleyebilmesi zeka göstergesi değil midir bencede şiir okumak yerine bilim üzerine çalışsın.

Ne kadar sürede ezberlediğini bilmediğimiz için zekası hakkında yorum yapamayız.

Eğer 1 günde ya da daha kısa bir sürede ezberlediyse zekidir evet.

Şiiri herkes ezberleyebiliyor ama sadece belirli ülkelerin çocukları formüller üreterek, icatlar yaparak ülkesini geliştiriyor.

Bizimkiler Türk, Türk, Türk, Türk'ün gücü, bir Türk dünyaya bedeldir auuuuu. Geçebilsek keşke bu boş konuşmaları.

Şahsına kurduğum cümleler değil bunlar. Şahsını tanımıyorum fakat bu düşüncede olan binlerce insanlar var.

Türk'ün nesi var anlamıyorum. Çok mu zeki, çok mu dindar, çok mu çalışkan, çok mu üreticiyiz? Neyiz? Niye Türk'ün gücü? Gücümüz nerede...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Yasamak hocam susuyor. Kendini tutuyor. Ama bence şunu diyor/demek istiyor
    Ulan siktirin gidin amına koyum siz bu yaşınızda oku desek şiir okuyamazsınız daha marsa gitmekden bahsediyonuz. Sanki bi bok becerebildiniz ömrü hayatınızda sıradan milli duygusu olmayan insanlardınız. Hala da öyle. Zhniyet şunu yapmamak lazım diyen bi zihniyet. Gel kardeşim yazılım yapalım dünyada isim yapalım desek para sorgularsınız hala laf yapıyosunuz.
    Böyle düşünüyosun demi hocam? Ben sinirlendim bu yorumlara o derece.

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    Ayrıca burada söyleyeceğim çok laf var fakat teldeyim. Bir çizik atıyorum. 'Millet uzaya gitsin bizim imam da gelsin ezan okusun', 'Millet görünmezlik üzerinde uğraşsın bizimkiler de hala istiklal marşı' okusun gibi absürt mantıktan aciz cümleler kullanabilme potansiyeli olan insanlara çok lafım var çok!

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    Yasamak hocam susuyor. Kendini tutuyor. Ama bence şunu diyor/demek istiyor
    Ulan siktirin gidin amına koyum siz bu yaşınızda oku desek şiir okuyamazsınız daha marsa gitmekden bahsediyonuz. Sanki bi bok becerebildiniz ömrü hayatınızda sıradan milli duygusu olmayan insanlardınız. Hala da öyle. Zhniyet şunu yapmamak lazım diyen bi zihniyet. Gel kardeşim yazılım yapalım dünyada isim yapalım desek para sorgularsınız hala laf yapıyosunuz.
    Böyle düşünüyosun demi hocam? Ben sinirlendim bu yorumlara o derece.

fazla söze ne hacet.. benim duygularıma da tercüman oldun kardeşim.  

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

saat 5 de gene kapanacak site muhtemelen, şunu söyleyeyim

Neden sürekli tartışıyorsunuz. Herkesin haksız olabileceği bir yer mutlaka vardır. Bir tartışmaya girdiğinizde kendinizi hemen kutupluyorsunuz. Ve ortak noktaya varmaya asla çalışmıyorsunuz.

Tüm forumda bu hakim. İkiniz de aslında aynı yönde fikirler yürütorsunuz. Fakat gel kardeşim doğru söylüyorsun ben o noktayı atlamışım, seninde haklı olduğun yerler var benimde, diyemiyorsunuz. Her postun sonunda gönder gitsin yapmadan konunun devamının nasıl gelişeceğini bir düşünün. Biraz esnek olun arkadaş..

sonuçta bir uzaylıyla konuşmuyorsun. Bir israil liyle konuşmuyorsun yada bir pkk lıyla. senin ülkenden paralel fikirler yürüten birisiyle konuşuyorsun.. 

Toplam Hit: 7787 Toplam Mesaj: 51