Ben Bu Çocuğun Ağzına Benliğine Kurban Olurum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor.  geçin bu edebiyat işlerini.

katılıyorum hocam sana.. son derece doğru laf.. kendimizi çok büyük görürüz oysa yaptığımız hiç bir adam gibi iş yok.. dünyada söz sahibi bile değiliz.. bağımlı ülkeyiz, üretimimiz yok, kendimize yetemiyoruz, kendi aramızda bile anlaşamıyoruz, herkes çabuk para kazanma derdinde, birbirine kazık atma derdinde .. ben ne gurur duyayım ? 

benim milletim dünyaya "her konuda" örnek olmalı işte o zaman ben gurur duyarım. Şahsi olarak üstüme düşen görevleri yapma, bu ülkeye artı değer kazandırmaya çalışıyorum mesleğimle ilgili konuda bu da benim ülkeme hizmet ettiğim için gururumdur.. O yüzden projelerime yabancı ülkeden teklifler geldi...

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

by_tet, üslubunu ve küfürlerini düzeltmeden benden bir cevap bekleme.  bu şekilde  fikir tartışılmaz.

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

saat 5 de gene kapanacak site muhtemelen, şunu söyleyeyim

Neden sürekli tartışıyorsunuz. Herkesin haksız olabileceği bir yer mutlaka vardır. Bir tartışmaya girdiğinizde kendinizi hemen kutupluyorsunuz. Ve ortak noktaya varmaya asla çalışmıyorsunuz.

Tüm forumda bu hakim. İkiniz de aslında aynı yönde fikirler yürütorsunuz. Fakat gel kardeşim doğru söylüyorsun ben o noktayı atlamışım, seninde haklı olduğun yerler var benimde, diyemiyorsunuz. Her postun sonunda gönder gitsin yapmadan konunun devamının nasıl gelişeceğini bir düşünün. Biraz esnek olun arkadaş..

sonuçta bir uzaylıyla konuşmuyorsun. Bir israil liyle konuşmuyorsun yada bir pkk lıyla. senin ülkenden paralel fikirler yürüten birisiyle konuşuyorsun.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor.  geçin bu edebiyat işlerini.

o daha çocuk...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

beyin nasıl yıkanır 

müslümandır bu cocuk şimdi bide :)

okuma yazma bilmez müslüman olur

sonra derler ki islam hoşgörü dini.

Allura tarafından 14/Ağu/12 10:05 tarihinde düzenlenmiştir

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

neyin peşindesin fatih? zorunuza mı gidiyor anlamadım ki sen marsa çık bayrak dik ok

bir şeyin peşinde değilim hocam,  somut olarak gururlanacak bir şeyimiz yok işte bunu kabullenelim, kabullenmeden gelişemeyiz, vatan millet sakarya, en büyük türkiye, istiklal marşını okuyup duygulanmak, çoluğa çocuğa bayrak şiiri söyletmek falan bunların hepsi boş.  çok görüyorum böyle şarkıyla şiirler gururlananı, sonuç ne? hiçbir şey? eskiden bana iyiydi de artık anlamsız geliyor bunlar. bir iç döküş gibi bir şey benimki

hacı boşver sen bunları, bu zihniyete sahip olman bile bir başarı.. önce farkedilmesi lazım durumun zamanla olacak inş. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Sevimliymiş kereta, bu yaşta vatan sevgisi aşılamak güzel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

ulan boş boş konuşuyorsunuz yok marsa gidemedik de yok şarkıyla şiirler gurur duyulmazmıymış filan filan. Ulan mürid arkadaşlar(!) sen sokakta gezerken yerdeki bir çöpü alıpda çöpe atıyormusun. ulan sen bu devlet için bu güne kadar ne yaptın onu de bana??

polemik yaratmayın konuyu karıştırmayın. bu yaşta çocuğa canavar gibi vatan millet sevgisi aşılayacaksın ki ileride çok büyük işler başarabilsin.

En basit örnek şu ki; Bir ülkede sanat, kültür, sosyal yaşam neden önemlidir çünkü bütün savaşlar moral ile kazanılmıştır da o yüzden.

şakirtler siz gidin kendi kendinize yarattığınız dini vecibelerinizi yerine getirin. neydi o makbule mi maklube mi onu yapın yiyin başka ne bilirsiniz ki. Bu topraklar üzerinde okunacak tek marş istiklal marşıdır zoruna gitmesin kimsenin. ne demişler ya seveceksin ya terkedeceksin.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Vatan sevgisini şiirle marşla öğretmeye çalışılan bir eğitim sisteminden geldik hepimiz. 80li yılların 90 yılların eğitim sistemiyle büyüdük. vatan

sevgisini öğrendik de bu vergi kaçıran o.çları hırsızlık yapan yolsuzluk yapan bilmem neler nerden çıktı? Dini okullarda zorunlu yaptık. Hayattan

çıkardık. Din kültürü ve ahlak bilgisindenden 5 aldık. Din hayatın içine girince hizmet sektörüne girince vakıflara cemaatçi denildi, devlet dinle ilgili

hizmet etse laik devlet şeriatçı oldu.

Bu milli eğitimle kurtuluş savaşını nah verirsiniz. hükümetten sonrakini kasdetmiyorum cumhuriyetten sonrakini kasdediyorum. Kurtuluş savaşını

veren fedakar osmanlı halkı hangi sistemle büyüdü? Vatan sevgisini marşlarla mı öğrendi? Bunu sorgulayın. Edebiyat yapmayın. rozet

Atatürkçülerinden bıktım!

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

:))) ne güldüm ya

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 7785 Toplam Mesaj: 51