Ben Bu Çocuğun Ağzına Benliğine Kurban Olurum
-
Türkler Uzayda diye dizi çekilip tatmin olunur.
Dizide oynayanlar paranın a.k..
Örümcek kafalar izlemese böyle olmayacak
-
Amerikalılara Fransızlara doğuştan verilen vatan millet sevgisi burda bir çocuğa verilince bu anormal mi? İlla her boka muhalefet olcanız ya yine konuşmuşunuz.
-
wasd bunu yazdıFatih bunu yazdı
alalem gidip bayrağını marsa dikiyor, işte bizim millet de böyle tatmin oluyor. geçin bu edebiyat işlerini.
O zaman yap bi mekik bizde gönderelim marsa bayrağı? :D
Ha dediğinde sonuna kadar haklısın, hatta ben de aynı isyanı yaşıyorum(O büyük bilim kuruluşu Tübitak'ı çok severim'!' :) ) ama yeri burası değil sanki.
Wasd aynen senin yazdığın gibi yazmak için girdim yazmışın zaten sen yapta görelim bilim adamı
-
Küfür Etmicem :)
Ulan Bu yaslardaki bir cocuk daha andimizi ezberleyemiyor..
Hatta kaciniz ezbere biliyordunuz..?
Cocuk bacak kadar boyu ile istiklal marsini ezberlemis..
Yada Boyle Sorayim Kacimiz İstiklal Marşını bu cocugun ezberledigi kadarini biliyor :)
-
Allura bunu yazdı
beyin nasıl yıkanır
müslümandır bu cocuk şimdi bide :)
okuma yazma bilmez müslüman olur
sonra derler ki islam hoşgörü dini.
Tamam..
-
bu tip şeyler İSTİKLAL MARŞI gibi vatani duygularımızı unuttuktan sonra isterse Higgs Bozonu'nu bulsun bizden olmadıktan sonra boş ozamanda yine aynı muhabbeti yapacaksınız nerde bizim bilim adamlarımız diye :)
-
kuytul bunu yazdı
Vatan sevgisini şiirle marşla öğretmeye çalışılan bir eğitim sisteminden geldik hepimiz. 80li yılların 90 yılların eğitim sistemiyle büyüdük. vatan
sevgisini öğrendik de bu vergi kaçıran o.çları hırsızlık yapan yolsuzluk yapan bilmem neler nerden çıktı? Dini okullarda zorunlu yaptık. Hayattan
çıkardık. Din kültürü ve ahlak bilgisindenden 5 aldık. Din hayatın içine girince hizmet sektörüne girince vakıflara cemaatçi denildi, devlet dinle ilgili
hizmet etse laik devlet şeriatçı oldu.Bu milli eğitimle kurtuluş savaşını nah verirsiniz. hükümetten sonrakini kasdetmiyorum cumhuriyetten sonrakini kasdediyorum. Kurtuluş savaşını
veren fedakar osmanlı halkı hangi sistemle büyüdü? Vatan sevgisini marşlarla mı öğrendi? Bunu sorgulayın. Edebiyat yapmayın. rozet
Atatürkçülerinden bıktım!tamam ...
-
kuytul bunu yazdı
Vatan sevgisini şiirle marşla öğretmeye çalışılan bir eğitim sisteminden geldik hepimiz. 80li yılların 90 yılların eğitim sistemiyle büyüdük. vatan
sevgisini öğrendik de bu vergi kaçıran o.çları hırsızlık yapan yolsuzluk yapan bilmem neler nerden çıktı? Dini okullarda zorunlu yaptık. Hayattan
çıkardık. Din kültürü ve ahlak bilgisindenden 5 aldık. Din hayatın içine girince hizmet sektörüne girince vakıflara cemaatçi denildi, devlet dinle ilgili
hizmet etse laik devlet şeriatçı oldu.Bu milli eğitimle kurtuluş savaşını nah verirsiniz. hükümetten sonrakini kasdetmiyorum cumhuriyetten sonrakini kasdediyorum. Kurtuluş savaşını
veren fedakar osmanlı halkı hangi sistemle büyüdü? Vatan sevgisini marşlarla mı öğrendi? Bunu sorgulayın. Edebiyat yapmayın. rozet
Atatürkçülerinden bıktım!Günümüzde hacıyım hocayım diyenden uzak duracaksın ki bir yerde çomak sokar bi yerlerine..
Hırsız uğursuz çalan çırpan inançlıyım ben diyen insanlardır en çok. Süleymancılar denen bir grup var adamlar kendilerinden olmayana neredeyse insan gözüyle bakmayacak sokarım böyle inanca. aynı şekilde benim de bir takım akrabalarımda var. hacı ya git 55 milyon kere bana kimse dokunmasın aman uzak dursunlar günahlarını bana bulaştırmasınlar zihniyetlerini sikeyim. bu adar açık ve net.
Yine döndüm başa bu ülkenin başında bir iş birlikçi var o bile farketmiş bu durumu ki dini istismar ediyor. din tüccarlığı yapıyor. sen daha neyden bahsediyorsun. dini sosyal yaşamı her bi boku bi kenara bırakın önce insan olmayı öğrenmek gerekiyor. İnanç iyi niyetliysen sıkıntı değil. İslamiyetin temeli niyettir.
edit: ben de yobaz ve gericilerden bıktım..
rappermcs tarafından 14/Ağu/12 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Ölmüşüz ağlayanımız yok.
-
ExpirE bunu yazdı
Ölmüşüz ağlayanımız yok.
:(